FIV 248
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanatugs spune:
Claudia79 felicitari iubita, sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
claudia79 spune:
Delia, multumesc frumos! sunt foarte fericita! mai tii minte ca mi-ai promis ca ne plimbam carucioarele in curand?:)
Ioana, esti o draguta! am vazut pozele tale, imi place mult de tot saint bernardul tau! vine si bebitza tau in curaaaand!!!
hai grabeste-te si tu sa ma prinzi la odisee:)
Kora, succes maine! Doamne Ajuta la un test pozitiv peste 2 saptamani!
vanessa80 spune:
Buna dimineata fetelor! Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati cu informatii... Daca dupa FIV+ ICSI raman embrioni si vrei sa ii congelezi, cum se numeste procedura si cam cat costa? 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata fetelor! Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati cu informatii... Daca dupa FIV+ ICSI raman embrioni si vrei sa ii congelezi, cum se numeste procedura si cam cat costa? ![]() |
criogenare si legat de pret, depinde de fiecare clinica.
de Craciun vom fi 2 in 1!
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui ALRAK Castelanaaaaaaa am aruncat un ochi pe la Odisee(la care tanjesc) si am citit acolo ceva interesant ![]() ![]() . Poate mai treci si pe la noi, aspirantele . pentru tine si pentru nepotel![]() Sarcina usoara in continuare ![]() ![]() tuturor si o noapte linistitaDoamne Ajuta! ![]() |
Multumesc multttttttttttttttt!!!!
hai ca te astept cu verisoara repede, al meu va avea grja de a ta, ce zici? e bun scenariul?
Scuze daca nu am mai scris, sunt si eu prinsa in ceva activitati si profit ca ma simt bine, baiatul mamei nu face "figuri" si ma lasa sa traiesc.
te pup si ai grija de tine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sanatate mexima!!!
castelana fericita
16+
castelanaC spune:
Claudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

felicitari din tot sufletulllllllllllll!!!!!!!!!!
sa fie sarcina la termen si sanatate maximaaaaaaaa!!!!
repaos cat incape, papa la fel bun, scapi si de balonarea asta sa stii, ai grija de tine si puiuti, sa le placa la mamiiiiiiiiii, sa stea pana la varaaaaaa!!!!!
te pup mamico!!!!
castelana fericita
16+ 
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui mirela2 de Craciun vom fi 2 in 1! |
Mirela, bafta poimaine la punctie!!!!!!!
productie buna si calitativa, iubacioasa, lipicioasa de mami!!!!!
te pup si tinem pumnii!!!!
castelana fericita
16+
castelanaC spune:
fetelor, fivoaselor in focuri, pe langa, in pregatiri:
Bafta maxima va doresc si multa multa sanatate.
Mai dau cate un ochi pe aici, recunosc, n-am mai scris dar asta e pentru am fost solicitata in tot felul de proiecte si comitii si-mi place ce-i drept si toata ziulica cam umblu, seara cu sotul si asa imi trece timpul ca nu-mi dau seama.
Dar eu pe voi va iubesc si va doresc semnatura ca a mea sau roz sau dublu sau cum da Dumnezeu dar sa dea, sa aveti copii vostrii cat de curand!
Va pup si sa stiti ca sunt aici si va tin pumniiiiiiiiiii!!!!!
castelana fericita
16+ 
fireyes spune:
Claudia, felicitari, in sfarsit o veste buna, ca parca se rarira lately... iar beta asa rotund... sa fie bine tot timpul!
Kora, tinem pumnii pt ziua de azi, ca dupa sa-i tinem pe mai departe
Cami, Catalina are dreptate, AMH se poate face in orice zi, si se pare ca intr-adevar, legat de rezerva ovariana, e singurul cu adevarat relevant.