FIV 248

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cami30 - rectific. Uite ce scrie pe site-ul celor de la Centrul Medical Matei Basarab.

Prin AMH clinicianul are la dispozitie un marker seric al raspunsului ovarian care poate fi determinat indiferent de ziua ciclului menstrual si care este independent de stilul de viata (fumat, consum de alcool, greutate) sau de antecendele personale legate de reproducere.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

sarumana cata Dar ai si idee cat de relevanta e analiza? Eu am FSH 13 anu' asta si as vrea sa fiu sigura de rezerva mea ovariana
clau Felicitari!!

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

cami - habar nu am, medicii insa spun ca FSH-ul poate fi inselator dar AMH-ul este relevant , singura analiza care iti arata in ce ape te scalzi. Chiar azi am sunat si eu la Medsana sa vad daca o fac si cat costa. O sa o fac si p'asta. Ce mai conteaza una in plus sau in minus. Oricum cert este ca la mine Fsh-ul a crescut de la o stimulare la alta.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

FELICITARI CLAUDIA PENTRU BETA 100.
SARCINA USOARA

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Alrak, Multumesc frumos. Ai sa reusesti si tu daca iti doresti un copilas tot o sa vina la tine, o sa vezi! Sa nu iti pierzi credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

catalina si la mine la fel, asta daca e sa cred rezultatu' de la noi, Anul trecut in tara imi iesea 12, iar in germania mi-a iesit 11, anu asta am urcat la 13, poate il mai repet si luna viitoare la alt laborator ca sunt tare curioasa

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Da , si eu am sa il repet si luna asta ca am asa o curiozitate. Oricum, eu le-am facut la acelasi laborator de fiecare data.Si este in crestere....ceea ce intr-un fel are logica. Daca la fiecare stimulare pierd 20 ovocite atunci ma gandesc ca este normal FSH-ul sa tot creasca.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Alrak, Multumesc frumos. Ai sa reusesti si tu daca iti doresti un copilas tot o sa vina la tine, o sa vezi! Sa nu iti pierzi credinta!

Multumesc. DD sa re auda si sa ne ajute pe toate sa ne tinem puiutii in brate.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Claudia FELICITARI!!!!!!!SARCINA USOARA si bebe sanatos venit la termen!

Mergi la inceput

Castelanaaaaaaa am aruncat un ochi pe la Odisee(la care tanjesc) si am citit acolo ceva interesant. Poate mai treci si pe la noi, aspirantele.
pentru tine si pentru nepotel
Sarcina usoara in continuare

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput