FIV 248

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

cam asa ar veni deci tot tre sa mai dai din buzunar nu? dar eu tot nu cred ca vor da ca sunt prea tampiti si nu cred ca-i intereseaza ca altii sufera ca nu au copii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Claudia, felicitari din suflet. Sa fie bine pana la sfarsit
Hai cu detalii, nu ne fierbe

Mergi la inceput

goggy dar tu unde faci sau unde ai facut? ca nu stiu povestea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fete dragi.. hormonu antimulerian se face intr-o anumita zi a CM-ului sau pot sa o fac in orice zi?

cami

salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

goggy dar tu unde faci sau unde ai facut? ca nu stiu povestea ta

Nu e foarte complicata . Am facut 2 Fiv-uri la Giulesti cu Cezara Bucur, era cat pe ce sa fac si FET dar au murit embrionii la decongelare ( 5 buc ). Acum ma pregatesc de Fiv 3 la Budapesta, cu dr Peter Kovacs. Pana luna trecuta nu s-a gasit cauza esecurilor, in septembrie insa am descoperit ca am trombofilie si acum sper ca asta sa fi fost motivul. Nu am avut niciodata tratament de sustinere adecvat.

Mergi la inceput

si eu am facut fiv 1 tot cu cezara bucur nu mi-a placut deloc de ea.am avut 12 ovocite si 8 embrioni toti au fost de proasta calitate dar nu au stiut sa-mi spuna ce s-a intamplat. ma gandesc ca nu mi-a facut icsi si sotul meu are oligospermie usoara dar .....Nici eu nu am avut un tratament de sustinere f ok la fiv 2 in august in israel si m-am hotarat sa merg iar in februarie la dr feldberg.....Problema ta poate afecta fivul ?asa ti-au spus?

Mergi la inceput

fetele are cineva nevoie de menogon? am o cutie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami30

fete dragi.. hormonu antimulerian se face intr-o anumita zi a CM-ului sau pot sa o fac in orice zi?

Din cate stiu in z2.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Fetele, am adormit. am beta 100 fix la 2 sapt de la punctie. Va multumesc la toate , nu va nominalizez pentru ca ar fi nedrept, toate meritam sa fim mame, fara exceptie!
Va doresc sa aveti incredere in Dumnezeu, e bun si nu va lasa. Eu sincer nu am crezut ca o sa reusesc. Acuma m-au apucat niste ameteli si stari de rau, sunt foarte balonata si ma inteapa burtica cateodata. ma rog doar sa fie un copil sanatos, ca sunt fete, baieti, o fata, un baiat, sau mixt, asta nu conteaza. O sa il iubesc oricum pentru ca il astept de muuuult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Claudia felicitari din suflet.
Sa ai cel putin un si sa fie sanatos.
Pupici!

Alina

Mergi la inceput