FIV 248
Raspunsuri - Pagina 16
dandanutz spune:
cam asa ar veni deci tot tre sa mai dai din buzunar nu? dar eu tot nu cred ca vor da ca sunt prea tampiti si nu cred ca-i intereseaza ca altii sufera ca nu au copii....
pisic77 spune:
Claudia, felicitari din suflet. Sa fie bine pana la sfarsit
Hai cu detalii, nu ne fierbe ![]()
cami30 spune:
fete dragi.. hormonu antimulerian se face intr-o anumita zi a CM-ului sau pot sa o fac in orice zi?
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandanutz goggy dar tu unde faci sau unde ai facut? ca nu stiu povestea ta ![]() |
Nu e foarte complicata
dandanutz spune:
si eu am facut fiv 1 tot cu cezara bucur nu mi-a placut deloc de ea.am avut 12 ovocite si 8 embrioni toti au fost de proasta calitate dar nu au stiut sa-mi spuna ce s-a intamplat. ma gandesc ca nu mi-a facut icsi si sotul meu are oligospermie usoara dar .....Nici eu nu am avut un tratament de sustinere f ok la fiv 2 in august in israel si m-am hotarat sa merg iar in februarie la dr feldberg.....Problema ta poate afecta fivul ?asa ti-au spus?
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami30 fete dragi.. hormonu antimulerian se face intr-o anumita zi a CM-ului sau pot sa o fac in orice zi? |
Din cate stiu in z2.
coltul meu de rai
claudia79 spune:
Fetele, am adormit. am beta 100 fix la 2 sapt de la punctie. Va multumesc la toate , nu va nominalizez pentru ca ar fi nedrept, toate meritam sa fim mame, fara exceptie!
Va doresc sa aveti incredere in Dumnezeu, e bun si nu va lasa. Eu sincer nu am crezut ca o sa reusesc. Acuma m-au apucat niste ameteli si stari de rau, sunt foarte balonata si ma inteapa burtica cateodata. ma rog doar sa fie un copil sanatos, ca sunt fete, baieti, o fata, un baiat, sau mixt, asta nu conteaza. O sa il iubesc oricum pentru ca il astept de muuuult.

si sa fie sanatos.