FIV 248
Raspunsuri - Pagina 19
MamiciDe2007 spune:
Fetelor,a nascut Betty78

Si ea si bb sunt f bine,a nascut in dimineata asta la 5:05 un baietel perfect sanatos de 3.380 kg si 50 cm,Apgar 10!!!!
Bun venit pe lume fratior de bb Mario si pui de mami Betty78!!!!!!

KoraPop spune:
Felicitari Betty78! Sanatate si numai bucurii! 
Am intrat doar sa va anunt ca noi ne cam oprim aici. Micutii mei nu au rezistat. Ieri la pranz traia doar unul din doi si incepuse sa evolueze, dar pana azi a plecat si el la DD. Nu a fost sa fie asa ca am sa ma apuc de dosarul de adoptie si probabil , in paralel am sa mai incerc fiv pe natural, nu stiu...
Multumesc pentru sustinere si gandurile bune!
Ma gandesc ca nu toata lumea trebuie sa aiba proprii copii, poate unii dintre noi avem menirea pe acest pamant sa salvam un sufletel de la o viata chinuita... Noi, eu si sotul meu, suntem hotarati sa facem acest pas, nu ne "vedem" imbatranind singuri.
Va doresc succes tuturor, va imbratisez cu drag si sper ca visul sa vi se implineasca fiecareia mai devreme sau mai tarziu, prin fiv sau altfel...!
Doamne ajuta-ne pe toate!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
bebe2008 spune:
Fetelor va rog sa ma scuzati ca dau buzna aici, dar vreau sa-i transmit Korei un gand bun si sper ca Dumnezeu sa le calauzeasca pasii in tot ceea ce isi vor propune ....alte cuvinte sunt de prisos in acest moment trist....
Kora, ne stim de la tutunarese, de pe vremea cand eram o aspiranta plina de probleme si intrebari fara raspunsuri, iar tu m-ai ajutat f mult cu sfaturile pe care mi le-ai dat

Dana_bebe spune:
Kora - stiu ca nu te vei opri aici! tinem pumnii in continuare!
Claudia - felicitari sa creasca beta mare si frumos!
catalina2307 spune:
Kora- iti sunt alaturi si indeferent de decizia pe care o vei lua iti doresc sa fii fericita. Si implinita.
Betty - felicitari, multa sanatate tie si lui bebe.
coltul meu de rai
Blanche25 spune:
Doamne Kora....cand in sfarsit era endo bun....imi pare f f f rau..si muuuuulta bafta cu adoptia, sa gasesti un sufletel drag pe care sa il simti al tau....imi pare sincer rau 

Blanche25 spune:
Betty FELICITARI!!!!!!! BEBE SANATOS SI MANCACIOS! TIE REFACERE RAPIDA!
Castelanaaaaaa cu voinicel!!!!!! Ma bucur tare pentru voi!! pupici pe burtik
Claudia, si aici iti zic FELICITARI SI SARCINA USOARA!
Catalina tu ce mai faci fata draga?
Fireyes ce mai zici? 
Pisix am pumnii stransi pentru tine 
numai bine tuturor
21ali spune:
http://www.evz.ro/articole/deti-articol/872309/Sanse-duble-de-a-obtine-o-sarcina-prin-fertilizare/,un articol interesant as zice tinind cont de virsta ca uite asa dragii nostri alesi vor sa ajungem rind pe rind ,,d-na ILIESCU,,.Chiar mi se pare apa de ploaie ceea ce fac ei ce criterii impun sa fii prin cei 250 cupluri? Daca eu am implinit 40 ani pot spune PA acestui dragut program ,nu?sai ia naiba pe toti ca mi-au stricat ziua.........
Dana_bebe spune:
21ali - eu in primul rand as spune ca 250 este un numar foarte mic si apoi m-as lega de varsta!
oare o sa se dea spaga sa ai loc intre cei 250?