Locul fetelor Nou-Venite (32)
Raspunsuri - Pagina 14
trutzi spune:
Olla
Scuze fetelor dar azi am avut o groaza de treaba
nici nu am putut sa va citesc.
Recuperez acum repede ca nu prea ati avut activitate ![]()
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo EU PROPUN SA O TREACA MVB PE PRIMA PAGINA NU?? neata jesia nici nu te am vazut cand ai scris ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu 5+![]() |
Cand am facut cap.17 am trecut-o prima pe mvb, iar ea cand a facut cap.18 s-a sters de pe lista.
Nu am inteles de ce dar, i-am respectat dorinta. Eu am considerat-o cap de lista de muuuult
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb In capitolul asta doar trutzi poate face modificari.....e e sefa de capitol |
Daca te deranjeaza ca mai fac din cand in cand capitole te rog sa imi zici. Am inceput sa fac capitole din curiozitate, ca sa invat cum se fac.
Cand a zis alex ca ar trebui sa fii prima pe lista am vazut ca nu ai tinut cont de lista facuta de mine.
Scuze, nu o sa mai fac capitole

Tu ai creat subiectul si esti sefa aici.
trutzi spune:
| citat din mesajul lui jesia trutzi la mine poti scrie: 25 ani cu ajutorul lui DD viitoare mamica ![]() polo am citit la descrierea ta pe prima pagina asta "polo- 27 ani, aspiranta din 2008, SPOC, colesterol mare" ...intrebarea mea e ...cat de mare este colesterolul si daca asta are vreo importanta asupra fertilitatii ? Ce nu te doboara te face mai puternic |
Gata am facut modificarile
trutzi spune:
M-ati facut curioase si m-am uitat sa vad cine a creat subiectul
cristinaemma l-a creat si micomic a facut al doilea capitol
trutzi spune:
| citat din mesajul lui alysa26 meyyy intotdeauna cand vin si eu pe forum nu mai e nimeni.....sau ma evitati?? ![]() ![]() ![]() |
Eu nu te evit, am intrat chiar dupa tine dar, tu ai plecat
fata ca sa iti treaca supararea
cora79 spune:
Buna fetelor dragutelor

LIA-super marfa cantecelul
JESIA-la naiba cu socrosenia![]()
Bun venit fetelor noi si cat mai multe teste cu II liniute
cora79 spune:
Alysa-nu te evita nimeni,dar nu prea ne sincronizam tot timpul
Lorin-hai cu testul magic
si cu fratiorul pentru Mirunica
POLO,TRUTZI
lorin7774 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Pantazescu
eu ma voi testa imediat dupa tine (pe 29 octombrie...)... te rog sa vii cu II liniute ca fiu si eu inspirata |
In primul rand, bine ai venit printre noi

Scrie cateva mesaje repede, sa scapi de moderare, ca noi nu vedem mesajele tale in timp real. Si cu ocazia asta poate iti faci un obicei din a scrie, nu numai a citi. noi te asteptam cu drag.

oricum, pe data de 29 voi sta cu ochii lipiti de calculator si astept un semn de genul asta II de la tine
Iti tin pumnii sa fie bine.
Trutzi, scuze ca ma bag, dar cred ca e o neintelegere cu capitolele astea, cu prima pe lista s.a.m.d. Jesia vb de o rugaciune pentru nastere de prunci sanatosi. Aia vroia sa o treci pe prima pagina.
Esti sigura ca ai inteles corect ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

5+