Locul fetelor Nou-Venite (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Jesia, limita maxima a colesterolui era depasita nu foarte mult. Acum nu mai este. Fraza este luata dintr-o descriere mult mai ampla. Avand in vedere toate astea ma voi gandi la o descriere cat mai actuala si scurta si le voi ruga pe fete sa modifice.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Jesia, limita maxima a colesterolui era depasita nu foarte mult. Acum nu mai este. Fraza este luata dintr-o descriere mult mai ampla. Avand in vedere toate astea ma voi gandi la o descriere cat mai actuala si scurta si le voi ruga pe fete sa modifice.

http://community.webshots.com/user/diove

deci sa inteleg ca ar trebui sa stau linistita.....si eu am colesterolul marit (adica 220 fata de 200) nu mi se pare fff rau desi tot mananc seminte prajite si grasimi....dar nu are treaba cu fertilitatea nu?

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Gataaa am gasit cu ce imi ocup minteaaa , jocurile online , am gasit unu super misto pe facebook

Nu le am cu jocurile la pc sau online dar de data asta sunt bine venite

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

neata si de peste ocean..la noi e 9 30..
raportez ca ma dor ovarele..aseara m-au durut tare. dar nu stiu ce s acred..
mi-e si frica sa ma gandesc..e sau nu e..o sa fac testul sapt viit. sper sa nu fiu ispititta mai repede.

va puup fetele.

Mergi la inceput

care fete se mai testeaza sapt viit???

la care tinem pumni...eu sper ca luni sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantazescu spune:

Fetele, eu va urmaresc din umbra de ceva timp (aprox 2 luni)... am plans de emotie cand alesicooo a zis ca a ramas graviduta
situatia mea se prezinta astfel: 29 ani, incerc la bebe de 10 luni, pierdut sarcina in mai (4 sapt)... tot intru in fiecare zi si va citesc si vreau sa va multumesc pentru ca-mi dati speranta... sa nu va pierdeti optimismul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

Alysa, tinem pumnii stransi, stransi de tot. Sa fie cum iti doresti tu

eu numai spre sfarsitul saptamanii viitoare ma voi testa, adica in ziua 28, care e duminica... deci, rabdarica.....

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

fetili mele... unde sunteti ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantazescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Citat:
citat din mesajul lui alysa26

Alysa, tinem pumnii stransi, stransi de tot. Sa fie cum iti doresti tu

eu numai spre sfarsitul saptamanii viitoare ma voi testa, adica in ziua 28, care e duminica... deci, rabdarica.....

eu ma voi testa imediat dupa tine (pe 29 octombrie...)... te rog sa vii cu II liniute ca fiu si eu inspirata

Mergi la inceput

lorin multu mult..pt pumnii stansi..sa va ganditi la mine fetele..sper sa fie bine.
iti tin pumnii duminica viit.

eu ar trebui sa il fac in 20 adik marti..dar nu cred ca voi putea sta pana marti sa vad..vreau luni sa il fac.aici sunt teste are iti arata si cu 5 zile ianinte de cm..asta ar fi 20 - 5 ar fi 15..adik azi..dar ma tem rauuuu ca poate e negativ si o sa . astept pana luni..sper ca pot..
va puup

Mergi la inceput