Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(34)
Raspunsuri - Pagina 15
amy2007 spune:
Plecara musafirii. Si dl. D zice ca maine intra la cura de slabire ca s-a ingrasat. In concluzie, azi a vrut sa pape de toate. Asa ca am facut papa (pt maine), placinta cu branza sarata, placinta cu branza dulce (in foietaj cumparat) si in restul de aluat am infasurat niste cremwusti. Mnanci de mori. Asa ca suntem cu burticile pline, dar i-am zis ca daca tot m-a pus sa muncesc sa fac atata papa, sa ,,munceasca" el la noapte ca sunt ziua a 10
. Nu e corect asa ? ![]()
toata trupa.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Buna dimineata!
Sorinake La Multi Ani!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire si un pui mic

Las si cafeluta

O zi minunata sa aveti,
Ada
amy2007 spune:
Ada29- Z20 CM
Amy2007- Z11 CM
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z16 CM
Babyblue- Z8 CM
BlueFlower- +26
Camy1002- Z8 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z25 CM, a facut instilatii pe 01.09, se stimuleaza
Galliciana- Z4 CM
Guzelnico- Z12 CM
Libra- Z29 CM
Lumy_Clt- Z31 CM, tratament cu Gonal si Luveris- 01.10
Lyly_mar- Z18 CM
MayanMistica- Z7 CM
Menics- Z18 CM
Micomic- Z28 CM, stimulare cu Ova-mit; IA in 05.10 DD ajuta!
Mona40- Z2 CM, i-a fost acceptat dosarul pt. FIV
Sorinake- Z3 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z5 CM
Simonia- Z9 CM
Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
amy2007 spune:
Noi toate, adica
iti uram LA MULTI ANI fericiti, multa sanatate si sa ti se implineasca tot ce iti doresti !

_
amy2007 spune:
Buna dimineata dragelor. O noua saptamana minunata va doresc. 
_
galliciana spune:

LA MULTI ANI,draga noastra sorinake,
iti dorim multi 

multa fericire si sanatate!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Sa traiti sefa.. ![]() Cineze, asa este cum spune Gali...bulbul pare mare...dar ramani cu nimic... Noi mancam leguma inreaga fiarta, si desfacem frunza cu frunza ( sau ce o mai fi alea ) si pur si simlu sugem partea care se leaga de tulpina ca sa-i zicem asa...la urma ramane un cotor care este acoperit cu cateva firisoare si acesta este cel mai bun... este asociciat cu feminitatea....puneti-va si voi mintea la contributie...d3 ce... oricu e f sanatos.. pup plec Mona :) |
Mona, si aici se mananca anghinare. Si cresc ff mari. In RO n-am gasit. Iti dau un pont: poti umple acele "petale" cu compozitie ca pt ardei umpluti/ sarmalute si abia apoi o pui la fiert. Arata ca un trandafir inflorit. Si da, poti rupe apoi petala cu petala (arata ca si scoicile cu orez). Cu reteta de mai sus te bucuri si de umplutura de carne si de partea carnoasa de la baza petalei (pe care poti s-o sugi sau s-o tragi cu dintii). Vaaaaai, ce descriere!
guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi! 

M-am intors in tarile calde.
In RO timpul zboara ca nebunu'. N-am inteles nimic din "deplasarea" asta. Am facut totul pe fuga si presata/ stresata de timpul f scurt. N-am reusit sa "bifez" tot ce-mi propusesem. Pe mine personal, m-am lasat la urma si am ramas:
- fara manichiura si pedichiura (aici nu te bibilesc ca in RO)
- netunsa si necoafata (nu ma las pe mana oricui)
- neintalnita cu voi, fetele cucuietele (si cu Lumy tot pe fuga m-am vazut, langa masini, afara, in frig)
- n-am vizitat toate persoanele dragi (prieteni/ rude)
- n-am scos dovada pt masina gasita zgariata in parcare (de service nici nu se mai pune)
- n-am ajuns la Buftea sa ne recuperam niste banuti de la Impozite si Taxe (ca e posibil sa mai fie si statu' dator la noi, nu numai invers
)
- etc
Data viitoare sper sa stau mai mult. 

!