Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(34)
Raspunsuri - Pagina 16
guzelnico spune:
SORINAKE, LA MULTI ANI, FATA FRUMOASA, SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI SA DEA DUMNEZEU SA-TI FIE INDEPLINITE TOATE DORINTELE!

soricica spune:

SORINAKE,
LA MULTI ANI!!!!
NUMAI BUCURII, FERICIRE SI 

CAT MAI REPEDE.
O ZI MINUNATA ITI DORESC
soricica spune:
Buna dimineata dragelor,
ffff buna cafeluta
.
Va doresc la toate o saptamana cat mai frumoasa si cat se poate de linistita.
pupicei de la soricei
micomic spune:
vad ca avem o sarbatorita azi 
la multi ani draga sorinake si tot ce doresti sa se implineasca
eu incep sa-mi pierd rabdarea caci mai sunt cateva zile si fac testarea, e sau nu e
sunt 14 zile de la IA si 28 de zile de la CM, insa cum nu e niciodata punctual, o sa-l las pana la sf saptamanii.
in rest sunt suparata ca a plecat sotul intr-o delegatie lunga
si o sa ne vedem la 2 saptamani. cum sa faci copii in conditiile astea? of of, chiar ma gandeam sa caut sa congelam niste gigei
Mona40 spune:
Salve fete frumoase..
Ma intorc cu detalii de la nenea doc.
Nu incepem puna asta tratament deoarece ne-a anuntat ca luna asta pleaca pt 10 zile la NY. Participa la Maratonul de la NY . A zis ca asta este cadoul lui de ziua lui...50 ani..
Se antreneaza pentru asta de 2 ani...
Na acum sa te pui cu omul...
las' sa mearga si sa-si racoreasca creierii
Si sa vina cu forte proaspete.
Ne-a facut dosarelul, mi-a zis ca profilul meu hormonal este f bun deci sunt sanse de obtinere oute frumoase...
Mi-a dat deja reteta sa o avem pregatita in Z1 a urmatorului CM...
Pana atunci...ne miscam...liber...
Reteta de inceput...
Din Z1 de CM...
Decapeptil 0.1 g X 1 zi pt 14 zile
Gonal F-Pen
300g / zi
Ovitrell 25 X2, una folosim pt ovulatie...si una sa fie...
Tablete utrogestan 200g X3pe zi , pt intretinere...
Asta e reteta si in f de eco si analize vedem cum continuam dupa Z7
Deci...inca o mica pauza, caci oricum nu aveam toata birocratia facuta, si nu eram pregatita...
E un medic excelent si explica in cele mai mici amanunte tot ce vrei..
Asisderea, dupa ce vom avea outele mele si gigeii seicului, vom stabili ce procedura de FVI vom face...
va pup cu drag
Mona
:)
guzelnico spune:
Mona, ce vesti detaliate si placute! 
Daca profilul tau hormonal e ok, stai linistita, ca pt FIV alearga si prind ei cativa gigei, ii scutura, ii spala si ii imping de la spate sa se "pupe" cu outele tale. De asta n-ai grija.
Sa intrebi dr daca iti face ET (Embrio Transfer) in ziua 5 de la punctie. Embrionii ajung la stadiu de blastocist si, se pare, cresc sansele de a se prinde sarcina. 
ada29 spune:
Mona sa aibe bafta doctorul tau la maraton,daca se pregateste de atata timp...O luna nu inseamna mare lucru,Stie DD cum sa le aranjeze mai bine
Uitati la ce plang eu,
http://www.clipfish.de/special/supertalent/video/3163768/supertalent-panfloetistin-petruta-kuepper/
Ada
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Mona sa aibe bafta doctorul tau la maraton,daca se pregateste de atata timp...O luna nu inseamna mare lucru,Stie DD cum sa le aranjeze mai bine ![]() Uitati la ce plang eu, http://www.clipfish.de/special/supertalent/video/3163768/supertalent-panfloetistin-petruta-kuepper/ Ada |
Da, Ada, ai dreptate sa plangi. E trist ca romanii talentati scoala in picioare aplaudand sali intregi, in strainatate. Dar celor din RO, care ar trebui sa promoveze astfel de talente, li se ... scoala.