Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Buna ziua!
Permiteti sa raportez, asa cum a ordonat sefa Galli (sa traiti!):
Am discutat cu dr. si cu putin ajutor si putin noroc pana la sfarsitul anului voi face FIV cu dr. Marinescu (probabil la Giulesti). Mi-a dat sa fac iar un cearsaf de analize, cu care sa ma prezint pe 28 (daca reuseste sa faca programarea). Mai mult nu stiu nici eu.

Va pup pe toate si sper intr-o saptamana cu vesti bune de la toata lumea!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

BLUE FLOWER, te rog din suflet, te rog, te rog, te rog, cand ai timp si te lasa Alex sa-mi dai un semn pe mail sau PM. Am vazut undeva ca ai facut FIV cu dr. Marinescu de la Giulesti si ma intereseaza niste detalii tehnice si artistice. Multumesc anticipat!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cand am avut chisturi, mi s-a recomandat duphaston, deci progesteron.
pe prospectul mladitelor de zmeur scrie ca se recomanda la chisturi. deci mladitele de zmeur sunt progesteronice, nu e asa?
ar trebui luate in faza foliculara, dupa ovulatie. luate in prima parte a cm. inhiba ovulatia.
spuneti-mi unde gresesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Simonia, mie dr mi-a spus ca extractul din mladite de zmeur e f bun pentru stimulare, nicidecum nu inhiba ovulatie. cel care inhiba ovulatia e napraznicul si acesta se ia dupa ovulatie. eu cu zmeur am avut ovulatie pe ambele ovare, ceea ce stimularea medicamentoasa nu a reusit! sa vedem ce face menopurul luna asta, iar daca nu merge, ma intosc tot la zmeur. Am luat 2 luni zmeur si am avut in ambele luni ovulatie, cand am trecut pe medicamente...pauza! Stiu de la dr mea ca actiunea sa este de a regla functia ovariana , stimuland-o atunci cand aceasta este deficitara. Din pacate, eu am renuntat la exttract si am luat numai medicamente!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

asa o fi, sorinake, nu te pot contrazice, daca are actiune de reglare. oricum eu mergeam pe deductie logica, nu pe rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare fetelor,

N-am citit din urma,trimit mesajul si ma pun la zi cu tot
Fetelor sunt tare happy,avem dublu campion mondial la Londra,Marian Dragulescu,jos palaria in fata lui.Azi sunt mandra ca sunt romanca,daca mi-ar sta in putinta eu i-as face o statuie la omu'asta,tare drag mi-i de el pt.Marian.

Citesc si revin,

Ada

Mergi la inceput

Citit din urma si ramas cu urmatoarele;

Lumy,cand ne dai vesti?Te-ai testat?Treci la raport

Micomic,maine te testezi si tu?Doamne Ajuta-va fetelor sa veniti cu vesti bune!

BabyBlue,te asteptam aici chiar daca prestezi numai natural.Nu toate suntem in febra procedurilor.Eu de exemplu sunt in pauza cred ca de un an de zile,aproape,poate da DD si ne apuca si o pauza de rusi,tot de vreun an..

Soricica frumusica,bafta la stimularea naturala.Mi-a placut poezia,toamna are frumusetea ei,nu zic nu,dar nu mi-a placut partea in care zice"Daca...Toamna-mi bate pentru cea din urma oara-n geam?"Prea pesimist pt mine.Intr-o zi poate o sa aprofundam chestia cu diagnosticele d pe aici,tu cu Amy,parca cu sanii,eu cu polip,Lyly cu fibrom,parca toate is exces de estrogeni,trebuie sa le dam cu ceva in cap.

Mona,sa dea DD sa ai bafta la FIV,azi incepi injectarea? Doamne Ajuta

Sorinake,am baut noi joi in cinstea voastra.N-ai sughitat?Si maine parca bem,eu ti-am spus LMA pe sambata,eram grabita rau,dar iti mai zic si maine.Bafta luna asta si tie la inseminare.

Simonia si eu stiam estrogeni inainte si progesteron dupa ovulatie dar cred ca mai trebuie sa mai citesc ca dupa cum vad toate-s relative pe lumea asta.

Amy,n-au plecat musafirii? Multumim de listuta

Libra sa dea DD sa-ti poarte si tie Marinescu noroc cel putin ca la Blue Doamne Ajuta!

Galli,tot plecata esti?Cum te-ai descurcat cu frigi? Imi pare rau ca ti-au venit scarbele.Pup fata harnica

Nico? Nico?Nico?

Ada

Mergi la inceput

Galli vezi ce frumos stiu eu sa scriu??

Cami unde esti?

Ada

Mergi la inceput

Galli,multumesc!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Ada, multumesc de urare! Maine dau de baut la toate fetele!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput