Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 9
anaconda2 spune:
Buna fetelor
! Saptamana trecuta am fost si eu la T , cu bb ...de care a fost f incantat
, mi-a facut si eco , si e totul ok .
Am mai pus la "poze" o scurta filmare cu bb la 6 sapt .
simonia spune:
sunt racita de 3 saptamani, si nu-mi trece, am luat deja augmentinul, de teama sa nu aleg cu ceva rau la plamani.
multumesc oricum pentru raspuns magdita,
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Buna fetelor ! Saptamana trecuta am fost si eu la T , cu bb ...de care a fost f incantat , mi-a facut si eco , si e totul ok . Am mai pus la "poze" o scurta filmare cu bb la 6 sapt . www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poze |
ana ai o scumpete de baiat, sa ti traiasca

de Craciun vom fi 2 in 1!
lorelix spune:
ana este super paul

cand ai fost la tutu?
eu miercuri..
astept sa nasc..
treb sa ma programeze joi.
numai bine!
LORELIX
DANIEL 38 +
sa fie SANATOS!
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Tanoo, cam pentru cat timp e plecat?Doamna dr Matei este in tara? ![]() |
activitatea lui tutunaru nu mai prezinta interes pentru sotzia mea si nu as putea sa iti spun exact in ce masura e adevarat zvonul care circula pe la clinica, cum ca ar fi plecat din tara ...
matei este la clinica, din cate stiu ...
succes !
Nicolle88 spune:
Buna fetelor, va urmaresc de ceva vreme si abia acum am reusit sa va scriu. Am 2 inseminari nereusite, una cu Dr. T anul trecut in Oct si una cu Dr. Albu de la Medlife in aprilie 09. Luna aceasta urmeaza a treia IA cu dr. T; sunt pe stimulare cu closty 50 pe zi. Eu nu am probleme, sotul nu are suficienti "innotatori". Vreau sa va intreb pe cele care ati facut IA recent, unde ati facut la cabinet pe Aldea sau la clinica cea noua?
Multumesc si sper sa ma primiti in clubul vostru.
Araceli spune:
Nicolle, bine ai venit
. Sper ca urmatoarea ta inseminare sa fie cea norocoasa. Eu am facut 2 IA cu dr. T, ambele la cabinet. Insa nu este regula. Depinde de ora la care vei face IA. In general, dimineata le face la clinica si dupa-amiaza la cabinet.
Magdi
. Sunt ziua 8 de la IA si nu am absolut nici un simptom. Nici macar nu ma dor sanii, cum se intampla de obicei la cateva zile de la ovulatie...
Csana, Magdi ti-a raspuns bine, aceasta e schema de tratament cu gonal: 150 ui/zi, 4 zile, din ziua 2 pana in ziua 5.
aerlilian spune:
Ana , stiu ca ti-ai dorit foarte tare o fetita...Dar ti-a rasplatit Dumnezeu toata asteptarea si toate eforturile cu aceasta minune de baietel...E mortal individul!Spune-mi, cum te descurci cu falcutele acelea?Nu-ti vine sa-l musti???E SUPERB!!!
tinuta78 spune:
fetelor,
Dupa aproape 2 luni si jumatate am reusit sa obtin cupoanele ptr diphe compensat cu 50 % pentru lunile nov, dec si ianuarie. Pentru ca eu am fost nevoita sa-mi procur primele 2 doze la pret intreg, voi mai putea beneficia doar de cel din luna noiembrie, asa ca..., daca sunt fete care incep tratamentul ptr endo sau fiv in decembrie, ianuarie ...si au tratament cu diphe 3,75 la peret intreg, va rog sa-mi dati un PM
( sper sa-mi recuperez si eu macar cate 25% ptr fiecare fioala
).