Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

Araceli, si multumesc pentru raspuns si ca m-ati primit printre voi!. Diferenta intre cele 2IA (1IA-Dr. T si 2IA-Medlife) consta in faptul ca la Dr. T, IA a durat 3min + 5min pe scaun dupa care gata... poti pleca! In schimb la Medlife IA a durat 15-20min (m-au tot pregatit si curatat "inauntru") + 1ora si 30min intr-o rezerva stat cu picioarele pe pereti! Ma gandeam ca poate la cabinet ma tine si pe mine mai mult culcata... (minim 20min asa cum scrie la carte). Vineri ma duc sa vad cate "oua" am facut. Sa-mi tineti pumnii stransi. Nu stiu voi cum va simtiti dar eu ma simt ca o gaina care face oua...
pe toate si trebuie doar sa credeti si intr-o zi minunea se va implini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

Araceli
Magdita
eu azi sunt in ziua 3 de CM. I-am trimis un mes lui Tutu dc nu-i prea tarziu sa incep de azi stimularea cu gonal si mi-a raspuns ca nu. asa ca de azi incep intepatul.acum nu stiu cand ar trebui sa merg la monitorizare. iata-ma intrata in cursa, asa, pe nepusa masa. nici nu prea m-am dezmeticit bine dupa menopauza indusa...sper sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui csana

Araceli
Magdita
eu azi sunt in ziua 3 de CM. I-am trimis un mes lui Tutu dc nu-i prea tarziu sa incep de azi stimularea cu gonal si mi-a raspuns ca nu. asa ca de azi incep intepatul.acum nu stiu cand ar trebui sa merg la monitorizare. iata-ma intrata in cursa, asa, pe nepusa masa. nici nu prea m-am dezmeticit bine dupa menopauza indusa...sper sa fie intr-un ceas bun.

rocsana

buna,
nu iti cunsoc "istoria", dar vreau sa te intreb si, sper sa nu te superi, te pregatesti de fiv, cumva ?

Mergi la inceput

of, tannoo, eu am luat-o exact invers decat normal. acum trei ani aflam ca sotul e azoo .veste SOC, mai ales ca dr ne spuneau ca n-avem sanse nici macar de FIV cu ICSI, PT CA NU AVEA NICI MACAR 1. apoi, dupa tratamente naturiste si hormonale, a ajuns la cateva sute de mii, am facut FIV la Gilesti, dar n-am reusit pt ca eu aveam endo dar nimeni nu se sinchisea sa afle. asa ca am ajuns la dr T. laparo, si binenteles aflu ca am endo, dar sotul meu era intr-un tratamnet cu gonal F, facut timp de 90 de zile, aprox 90 de milioane de lei,si n-am vrut sa incep trat cu diferelin fara sa incercam o IA. am incercat 2 in martie si aprilie, DAR DEGEABA.iar apoi dr T m-a sfatuit sa trec la tratarea endo cu dife. si asa am facut. am inceput pe 1 iunie, iar pe 1nov am avut in sfarsit primul ciclu. acum vreau sa facem irasi IA, desi nu mai stiu cum sta sotul , iar dr Matei nu e in tara. ultima oara, avusese vreo 5 milioane.toata vara l-am tinut si pe el pe naturiste, ce-o vrea Domnul!
apropo, ma intreb, daca Doamne fereste, sotul sta prost cu nr de gigei, iar daca eu raspund bine la stimularea cu gonal, am putea sa facem FIV si nu IA ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Csana , parerea mea este sa mai faci IA . De ce sa te grabesti cu FIV ??
Eu am 6 IA facute , nu stiu daca imi cunosti dosarul ..
Am facut si cu 8 mil de gigei si a prins ! (Insa n-am putut sa tin sarcina..). Dupa stimularea cu Gonal trebuie sa mergi din ziua 8 , sau nu stiu ce schema ti-a dat T ...cate pe zi , si cate injectii...De regula , cand termini injectiile , mergi urmatoarea zi la monitorizare . Eu sper sa raspunzi bine la stimulare , si sa se lase cu bebic ! Bafta !

Apropo de bebici ....
Lili ...te pup, si chiar mi-e dor sa te mai vad ...
Zici ca iti plac falcutzele lui bb meu :)) ? Vezi ca am mai pus azi poze proaspete... .
Ia vezi , ce-ti mai place la pustiul meu :)) ?

Mergi la inceput

Citat:

of, tannoo, eu am luat-o exact invers decat normal. acum trei ani aflam ca sotul e azoo .veste SOC, mai ales ca dr ne spuneau ca n-avem sanse nici macar de FIV cu ICSI, PT CA NU AVEA NICI MACAR 1. apoi, dupa tratamente naturiste si hormonale, a ajuns la cateva sute de mii, am facut FIV la Gilesti, dar n-am reusit pt ca eu aveam endo dar nimeni nu se sinchisea sa afle. asa ca am ajuns la dr T. laparo, si binenteles aflu ca am endo, dar sotul meu era intr-un tratamnet cu gonal F, facut timp de 90 de zile, aprox 90 de milioane de lei,si n-am vrut sa incep trat cu diferelin fara sa incercam o IA. am incercat 2 in martie si aprilie, DAR DEGEABA.iar apoi dr T m-a sfatuit sa trec la tratarea endo cu dife. si asa am facut. am inceput pe 1 iunie, iar pe 1nov am avut in sfarsit primul ciclu. acum vreau sa facem irasi IA, desi nu mai stiu cum sta sotul , iar dr Matei nu e in tara. ultima oara, avusese vreo 5 milioane.toata vara l-am tinut si pe el pe naturiste, ce-o vrea Domnul!
apropo, ma intreb, daca Doamne fereste, sotul sta prost cu nr de gigei, iar daca eu raspund bine la stimularea cu gonal, am putea sa facem FIV si nu IA ?

rocsana

nu-mi zice de costurile injectiilor gonal f ... le-am facut si eu la recomandarea doctoritei matei; ca sa aflu, dupa alte investigatii ( la recomandarea altei echipe de medici ), ca NU trebuia sa fac acele injectii ...
la formele normale cum sta sotzul tau ? si asta conteaza foarte mult ...
cu ce echipa de medici vreti sa incercati IA sau FIV ?

Mergi la inceput

anaconda si si bebicul tau!
stiu anaconda despre tine, si cazuri ca al tau imi dau curaj. sa vedem ce va fi, sper sa nu fie nevoie sa ajung la FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Csana, eu am fost la monitorizare in ziua 7 dupa tratamentul cu gonal si aveam deja foliculi de 16,17,18 mm. Tu esti si dupa repaosul cu dipherelline, deci s-ar putea sa reactionezi foarte bine si foarte repede. Asa ca, sfatul meu este sa te duci din timp la monitorizare. Poate incerci vineri, ca luni este cam tarziu...

Mergi la inceput

Aracelli, . vineri o sa merg la monitorizare. tu in a cata zi ai facut IA?
TANNOO, merg pe mana dr T cu IA deocamdata. daca o fi sa fac FIV, nu stiu , poate tot cu el. celalalt FIV l-am facut la Giulesti cu dr Codreanu.

Mergi la inceput

Citat:

Aracelli, . vineri o sa merg la monitorizare. tu in a cata zi ai facut IA?
TANNOO, merg pe mana dr T cu IA deocamdata. daca o fi sa fac FIV, nu stiu , poate tot cu el. celalalt FIV l-am facut la Giulesti cu dr Codreanu.

rocsana

nu mi-ai zis nimic de formele normale ...
alte analize ati facut ? ceva mai amanuntit ...

Mergi la inceput