Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 11
csana spune:
tannoo, uite aici!
CONCENTRATIE 5,2 MIL/ML
viabiltate 65%
mobilitate totala 65%, progresiva a+b =35%
forme normale 30%
pe 100 spermatozoizi studiati forme tipice 30 atipice70
oligoastenozoospermie moderata.
asta a fost in februarie, dupa incheierea tratamentului cu gonal f
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui csana tannoo, uite aici! CONCENTRATIE 5,2 MIL/ML viabiltate 65% mobilitate totala 65%, progresiva a+b =35% forme normale 30% pe 100 spermatozoizi studiati forme tipice 30 atipice70 oligoastenozoospermie moderata. asta a fost in februarie, dupa incheierea tratamentului cu gonal f ![]() rocsana |
in februarie ? pana acum de ce nu ai facut fiv ?
uite, ca sa nu le deranjez pe fete, care deja se cunosc intre ele si sunt paciente ale lui tutunaru, te invit aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143903&whichpage=9 sa stam de vorba .
te astept
Araceli spune:
Csana, eu am facut pregnyl in ziua 11 si IA in ziua 12, cand foliculii aveau in jur de 24-25 mm. Daca foliculii ajung in jur de 20, e probabil oricand sa se sparga, de asta e bine sa te duci din timp....
Magdi
Nu te-am mai vazut pe aici...
Nicolle88 spune:
'neata la toate fetele
Aracelivreu sa te intreb daca iti cumperi Pregnyl-ul de la Dr. T sau te descurci sa faci rost de el? Eu sincera sa fiu nu am de unde sa-l cumpar si nu vreau sa patesc ca anul trecut cand mi-a zis pe la ora 14.00 sa-mi fac un Pregnyl pe la 20.00 "dar vezi ca nu se gaseste prin farmacii, te descurci tu!"... si m-am dat de ceasul mortii pana am gasit unul. Precizez ca sunt in z9 de stimulare cu closty de 50, maine ma duc sa vad ce productie am si probail joia viitoare o sa fac IA (eu ovulez mai tarziu, in z16)
toate fetele
Araceli spune:
Nicolle, pregnyl il iei de la clinica dnului dr. si tot acolo ti-l va si face o dna asistenta. Costa 85 RON cu totul. Nu se mai gaseste pe piata.
De altfel, vei vedea, dnul dr. te va trimite sa il faci acolo.
Bafta multa la monitorizare, te asteptam cu vesti bune despre productie
magdita spune:
Buna, buna la toata lumea
,
Nicolle
, bun venit printre tutunicile forumiste si sedere cat mai scurta printre aspirante. Bafta maine la numarat oo
.
Csana
, bafta multa la inseminare luna asta. sunt sigura ca vei raspunde ffff bine la tratamentul cu gonal, in primul rand din cauza dozei, si in al doilea rand datorita repausului ovarelor
. Iti tin pumnii stransi sa fie luna cea mare
. S nu te mai stresa datorita spermogramei, daca e sa fie, e oricum. E nevoie doar de unul fortos, sanatos si vitezoman sa ajunga unde trebuie si sa-si atinga tinta
. Eu te sfatuiesc sa-i dau cetebe + zinc, sa se imbunatateasca viteza.
Araceli
, sunt prin zona reusii sa citesc din urma la Inseminare si vazui ca ai niste ganduri de PMS. Nu mai gandi negativ, semnele de sarcina seamana fff mult cu cele de cm, asa ca asteapta cumintica z14.
Pup toate fetele, mai vechi sau mai noi, si sa ne auzim cu cele mai bune vesti
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
aerlilian spune:
Ana, ei bine, se pare ca individul e super dotat, are tot ce-i trebuie, o sa fie un barbat pe cinste!Mandria lui tata, nu???
.Pe de alta parte, arata senzational, umflatel, cu ochisorii aceia vioi, o minune de copil!Sa te bucuri de el si sa iti aduca numai fericire!!!
Magditza, te iubesc, mi-e foarte dor de tine!M-am mai eliberat de nebunia de la serviciu, asa ca promit sa vorbim curand!!!

Nicolle88 spune:
Araceli
, multumesc pt informatie. Intr-adevar anul trecut in Oct cand am facut prima IA cu Dl T nu avea inca deschis cabinetul! Sunt nerabdatoare sa vad cati foly am.... si pana maine dupa-amiaza..... mai e mult!
Magdita
, si multumesc pt primire! sigur va scriu maine dupa ce vin de la Dr. T sa-mi spuneti parerile voastre despre productia mea de oo![]()
toate fetele. Nopate buna