Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 12
Araceli spune:
Magdi
. Merci mult pt incurajari
. Eu de felul meu sunt mai degraba realista decat visatoare...Semnele de PMS nu ma insala. In plus, am citit ca femeile care sufera de dureri de cap inainte de cm-ca semn al PMS- nu mai au problema asta cand raman insarcinate...deci abia cand nu ma va mai durea capul, o sa-mi pot face sperante![]()
Am vorbit deja cu dr. T si vom merge luna asta tot pe gonal, dar cu doza injumatatita, de 75 ui/zi. Daca nu iese nk, probabil ca voi face o pauza de 2-3 luni de stimulare. Dr. T recomanda 6 luni de stimulare, insa mie mi se pare cam mult. Asadar voi face doar 4 luni stimulare.
Nicolle, te asteptam cu vestile bune despre productie
magdita spune:
Lilisor
, ma faci sa ma rusinez cu asemenea declaratii. Nici sotul meu nu mi-o spune atat de des![]()
![]()
. Dar sentimentul este absolut reciproc 
.
Araceli
, cat de mult as vrea sa te inseli
. Eu sper, sper, sper pentru tine ...
Nicolle
, hai cu vesti bune
.
Ana
, a meritat toata asteptarea, asa-i?
Fetelor, nu va pierdeti speranta, sigur va veni si randul nostru, n-am niciun dubiu. Asa ca spor la bebici
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
catalina2307 spune:
Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
sunt deja 21 de mii
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEIwww.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
csana spune:
fetele, vin si eu de la prima monitorizare, ziua 3 spre 4 de Gonal f( diseara fac ultima doza) si ziua 6 de CM. dl dr zice ca am 4 foliculi, dar pe biletel vad ca mi-a scris doar 3, pe OD, unul de 15,3 altul de 14,5 si altul de 13,2. iar endometrul este de 9.8
zice sa mai vin luni la monit dar n-o fi prea tarziu?
nicolle, poate ne-am intersectat pe acolo! eu am fost a doua, am intrat pe la 13.30.
magdita,
, azi am avut bucuria s-o cunosc si eu pe fata care e insarcinata natural, e in sapt 10,desi nu li se dadeau sanse decat prin Fiv. sotul avusese cel mai mult 5 milioane si ceva de gigei si statea prost si cu mobilitatea. asta da minune!!!!!!!!!
Doamne ajuta-ne la toate!
anaconda2 spune:
Csana , pentru ziua 6 ...stai ff bine cu endometru si cu foliculii
! Nu e deloc tarziu sa mergi iar luni , e tocmai bine . Pana atunci au timp sa dospeasca foliculii . Cel dominant , cu care vei face IA , poate sa ajunga pe la 20 mm. Bafta !
sandyprs spune:
Buna fetele vin si eu cu vesti.Ieri am fost la Iosupla morfofetala si m-a cam spriat ca e placenta imbatranita rau si tre sa nasc mai devreme,in schimb T a zis sa nu ma panichez si niciu de cezariana nu am vb a zis ca peste 3 saptamani.Celelalte au iesit bine.
Ana tu ai avut asa ceva?
33+ 
aris26 spune:
buna seara dragele mele
stiu ca nu am mai dat nici un semn de mult timp, dar sa stiti ca mai intru din cand in cand, va citesc dar nu prea apuc sa scriu nimic. de abia ashtept sa intru intr-o zi si sa arunc cu flori de fericire. asa cum zice Magdita, la toate o sa va vina randul...stiu ca acum pare atat de departe clipa aia dar...important e sa vina.
ca sa dau un scurt raport, al meu fiu e bine sanatos si frumos, creshte, a inceput sa mearga tinut de maini, merge in patru labe, baga absolut tot in gura, are 4 dinti si ne mai ies doi cat de curand((neies pt ca ne chinuim amandoi )formeza tot felul de cuvinte, trancane de te doare capul. imi toaca marunt fiecare picatura de enrgie.
va doresc din suflet sa primiti o minune in burtica de craciunul asta!
sandy - daca tot am intrat, hai sa iti raspund. pe t nu il intereseaza varsta placentei,ea oricu are o viata bine determinata. atata timp cat copilul creshte si nu da semne ca nu s-ar alimenta cum trebuie nu ai de ce sa iti faci griji. ai incredere in el ca el e ginecologul nu iosup(care e un ecografist excelent dar fiecare cu meseria lui. si pe mine m-a speriat de moarte cu ir-urile si t. era f calm..pana la urma ca el a fost
). sarcina ushoara in continuare si nashtere si mai ushoara la termen

25 martie 2009
anaconda2 spune:
Sandy , eu n-am avut probleme cu placenta . Cum bine spune si Aris , nu trebe sa te ingrijorezi si sa asculti de T , ptr ca Iosup , se stie , are darul sa le cam "infloreasca"
. La toate cele 3 morfo facute la el mi-a zis cate "ceva" ,insa cand intram la T era totul ok .