Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 13
Nicolle88 spune:
toate fetele. Abia acum va scriu ca ieri am venit tare suparata...
Anul trecut cu 100mg de closty am avut 8 foliculi, iar acum doar 2 foly
in Z10, pe OD 17.5, ia pe OS 15.4 si E=5.7. Pe OS am mai vazut eu cativa foly mici insa nici nu s-a obosit sa-i masoare. Nu stiu ce era cu Dr. T dar era nervos si nu mi-a placut de el deloc. I-am spus ca am repetat analizele din Z3 si Z21 asa de la mine putere si a zis ca daca nu mi le-a dat el nici nu vrea sa le vada! Ma rog.....
Csana, nu ne-am intersectat, eu am ajuns pe la 17.00. M-a chemat si luni la 13.00, poate ne intersectam atunci.![]()
Araceli, Magdita, fetelor, voi ce ziceti de rezultate?
pt toate
magdita spune:
Neata dragelor,
Csana
, ma bucur ca ai cunoscut-o pe Ramona. Radia de fericire, nu
? M-a sunat si pe mine sa-mi dea raportul ca e in grafic, are manute, picioruse, funduletz
, deci o ok. Sigur ne va veni si noua randul, dar fiecare la timpul ei, cred ca momentul nu e intamplator deloc. Asa ca rabdare, fetelor! Legat de raspunsul tau la stimularea cu gonal, vestile sunt fff bune. Bravo si Doamne ajuta.
Nicolle
, eu zic ca stai bine cu foliculii, ma mir ca la cealalta stimulare cu 100mg/zi ai avut 8 foli, erau maturi toti?
Ca am facut si eu stimulare cu closty 100mg/zi si nu am avut decat 2 maturi, atat. Eu zic ca stai bine, endometrul ar mai putea sa creasca, dar sa speram ca mai e timp. Bafta azi la masuratori.
Arisicule
, ce ma bucur ca mai intri si ne povestesti de shtrumful tau, cred ca iti vine sa-l mananci
. Mi-e dor de Rala, e bine? Sa o pupi din partea mea
.
Andra
, bafta la monitorizare si la FIV
.
Sandy
, eu zic sa asculti fetele si sa ai incredere in dr.T. Pana acum, nu te-a dezamagit, nu? Eu zic sa mergi pe mana lui in continuare, fara stres.
Cami
, ma rog pentru Alina.
Despre mine, am fost la un botez ieri si sunt cam capiata de somn. A fost frumos, ne-am intalnit cu vechi prieteni cu care nu am mai tinut legatura in ultimii ani decat rar, si acum majoritatea sunt parinti, au venit cu cei mici la botez aseara. Este incredibil cum pot semana copiii cu parintii lor, fizic, gesturi, mimica... Bineinteles ca nu au lipsit intrebarile si remarcile de genul :"Voi cand o sa aveti copii?", "Pe voi cand o sa va vedem cu copii?", "Puneti mana si faceti copii
"... pe bune, mana se pune?
Cred ca de-aia nu ne-a iesit pana acum
. Am facut fata destul de bine situatiei, pentru ca ma pregatisem de acasa pentru intrebarile astea
.
Va pup
si Doamne ajuta
, sa aveti o saptamana reusita
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Nicolle88 spune:
Neata dragelor,
Magdita, din cate imi aduc aminte toti au fost maturi, era prima mea stimulare si cred ca de asta am raspuns asa bine; plus ca am avut niste dureri ingrozitoare cand s-au spart, am crezut ca-mi bubuie burtica. Acum cu 50 mg speram sa fac vreo 4 foly, dar asta e! Revin dupa-amiaza cu vesti.
toate fetele
Araceli spune:
'Neata si
fetele
Magdi, si noi suntem asalatati cu tot felul de astfel de intrebari. Mie una nu fac decat sa-mi sporeasca si mai mult frustrarea. Sotul meu, dragul de el, le ia mult mai usor, sau nu arata...Cateodata ma simt atat de vinovata fata de el. Ma gandesc ca daca s-ar fi insurat cu alta, n-ar fi avut astfel de probleme, poate ca avea deja 2 copii...
Nicolle, cu foliculii stai foarte bine. Mai bine 2 si buni decat 8 imaturi, cum am avut eu de la closty. Cu endometrul nu stai prea bine...dar mai are timp sa creasca si dupa ovulatie vei compensa cu progesteron. Asteptam vestile de la monitorizarea de azi.
andrabirni spune:
Magdita, multumesc mult.Am cativa foliculi mici pe ovarul drept si 2 mai mari, pe cel stang.Peste 2 zile merg iarasi la monotorizare.
Araceli, nu mai gandi asa.La mine sotul este de vina, dar nu m-am gandit o clipa ca daca....pentru ca imi ofera alte clipe minunate si alte placeri care sa compenseze lipsa unui bb deocamdata.Asa ca, nu te mai simti vinovata, putea fi si invers.Poate ca daca se insura cu alta, avea 2 copii, dar nu-si iubea sotia ca pe tine.Deci, tu esti aleasa inimii si veti reusi pana la urma sa aveti un bb.
magdita spune:
Neata dragelor,
Araceli
, iti inteleg perfect gandurile, si eu le-am avut
, probabil multe dintre noi trecem prin tot felul de stari si avem tot felul de ganduri legate de infertilitate si de implicatiile psihologice pe care infertilitatea le are asupra noastra. Insa, cand ne-am casatorit, cel putin in cazul nostru, am facut-o din foarte multa dragoste, nu ne-am pus problema daca suntem sau nu fertili, daca putem face copii sau nu, nu i-am cerut sa vina cu spermograma in dinti la mine
, ca altfel nu ma marit cu el, in cazul lui, nici macar nu i-a trecut prin cap ca as putea sau nu as putea face copii. Aceasta dorinta de a deveni parinti a venit mai tarziu, absolut firesc. Si nu ma gandesc niciodata ca daca ma casatoream cu altcineva, poate aveam copii acum, pentru ca eu nu ma vad decat mama copiilor LUI, nu ai altcuiva, iar lui nici macar nu-i trec prin cap asemenea ganduri, mi-a zis sa nu ma mai stresez atat de mult, sa las lucrurile sa vina de la sine, ca sigur va veni si copilul nostru, la timpul lui. Deci barbatii nici nu cred ca se gandesc asa de mult sau de profund la lucrurile astea, noi despicam firul in 100, nu in 4
, si ne punem tot felul de probleme. Al meu mi-a zis ca n-am ce face, de-aia ma gandesc la toate tampeniile. Asa ca imi ocup mereu mintea si viata cu diverse lucruri, majoritatea care ma fac sa ma simt bine sau imi dau o stare de bine
. Pup fata si eu inca sper pentru tine, chiar daca ai toate semnele de PMS.
Andra
, bag niste fatzaite sa iti creasca foliculasii
.
Lorelix

, se apropie marele eveniment. Nastere cat mai usoara si recuperare cat mai rapida
. Te asteptam cu vesti
.
Pup toate fetele 

.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Araceli spune:
Magdi, andra
, multumesc mult pt vorbele frumoase.
Gandurile astea ma napadesc mereu inainte de cm, cred ca fac si ele parte din PMS![]()
Nicolle, Rocsana, cum mai stati cu foliculashii?
Fetele care ati fost la monitorizare, voiam sa va intreb: se mai poate intra in spital, ca am auzit ca este carantina prin toate spitalele...Sau va cheama doar la cabinet? Mie imi era tare bine la spital, chiar daca ne cheama asa devreme...mai scuteam din drumurile din timpul serviciului...
Lia73 spune:
buna fetele...pe 18 am programare la dl dr...voi ati facut listuta cu ce intrebari sa-i puneti???
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!!
pozulici
aerlilian spune:
Fete dragi, stiu ca v-am neglijat multa vreme si pentru asta imi cer scuze...Noutati nu prea am...sunt z2 si deprimata cat casa...Culmea este ca desi am fost extrem de ocupata, chiar am prestat in perioada fertila...Dar asta este, nu trebuie sa uit ca nu mai am decat o trompa...Desi, crede-ti-ma, ma simt atat de...intreaga fizic, incat numai cicatricele de la operatie imi pot aminti (fizic!!!) ca nu mai am decat o trompa...
Magdita , surioara mea, replica asta cu pusul mainii am dat-o si eu unor neinspirati care ne tot indemnau sa punem mana sa facem copii.Pai daca stiam eu ca mana trebuie pusa...nu ma mai flexam in toate pozitiile posibile atatia ani...By the way...pe 07.11 (sambata) am implinit 11 ani de casnicie...Nu stiu cand zboara timpul, am nostalgii...
magdita spune:
Neata dragelor,
Lia
, exact peste o saptamana ai intalnire cu dr.T. Eu zic sa iti faci o listuta cu intrebari, daca ai. Oricum, la prima intalnire, te va lasa pe tine sa vorbesti, ii vei spune istoricul tau, ce investigatii ai facut, de cat timp incercati pentru bebe, poate si o eco, sa vada cum stai cu aparatul reproductiv, si-ti va spune planul de bataie in cazul tau. Bafta multa.
Araceli
, hai cu vesti
.
Csana
, tu ce vesti ai, ai facut IA?
Lilisor
, iubita mea, imi pare rau pentru z1, asta e, mergem inainte pana reusim. TREBUIE ! Pup si da-mi buzz cand putem sa ne auzim, stiu ce e la tine la serviciu
. Miss you 
.
Madutz
, stiu ca esti in barlog, dar eu tot te pup ca mi-e drag de tine
.
Pup toate fetele si haideti cu vesti, mai ales gravidutele noastre, care au disparut cu totul din peisaj : Oana32, Gargatita, MamiLali, Mihaela, Pamy, Kristinuta ( trebuie sa nasti, asa-i
?), Iliraluca.
Lorelix

, iti tinem pumnii azi
, poate iti vezi flacaul
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns: