Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 14
mirela2 spune:
neata fetelor
magtita, olteanco, cand te vad cu burtica si pe tine, hai cu vesti bune.
pupi

de Craciun vom fi 2 in 1 .......deja +4
anaconda2 spune:
Lori
, multa bafta azi la operatie !!
Sa faci un bebe frumos si sanatos , si sa va bucurati de el !
cami_antonia spune:
FETELOR
AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT
ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
oana_32 spune:
Magdita
!!!
Ai dreptate, a trecut cam prea mult timp de cand nu am mai scris, insa va citesc zilnic cu drag si astept vestile si noutatile voastre mereu!Nu stiu de ce nu am mai scis de atata amar de vreme(din vara), cred ca am retineri in a vorbi si in scris mereu, non-stop despre Maria, asa cum o fac acasa, la serviciu si cu toti prietenii...imi amintesc ca a mai fost nu de mult o discutie pe tema asta si deasemenea imi amintesc ca atunci cand am trecut prin perioada cumplita cu operatia, zecile de drumuri la Bucuresti, depresia,Diphelerine si monitorizarile, orice comentariu al unei gravidute pe forum ma durea, plangeam mereu citind, fiind convinsa ca eu niciodata nu voi trai aceasta fericire!Nimic nu mai era frumos in jur, nimic din viata mea nu mai putea sa ma scoata din starea aceea...Si totusi, iata-ma la un an de la operatie(ieri am implinit un an!!), dupa 7000 km facuti pe ruta Bacau-Bucuresti din iunie pana acum, cu o Minune in viata noastra, Maria, ce se pregateste maine de morfologia fetala de 22 de saptamani la dnul Iosup!!
Nu stiu daca am facut bine intrand in acest con de umbra aici, dar va marturisesc ca nu am vrut sa aduc tristete in sufletul nici unei fete care ar putea simti ceea ce am simtit si eu odata...Ajunsesem intr-o faza in care totul durea, nu mai puteam sa ma bucur pentru alte viitoare mamici, eram egoista si nu mi-e usor sa o spun pentru ca imi place sa cred ca eu nu sunt absolut deloc asa, dimpotriva...revin
csana spune:
magdita, aracelli 
abia ce am scris un mesaj imens si mi s-a inchis calculatorul.
o iau de la capat pe scurt. ieri trebuia sa fac IA, eu aveam 5 foliculi, dintre care 3 foarte mari si endo de 12. doar ca aveam sa recem printr-un dus foarte rece
, sotul avea doar 2 mil de
. in timp ce mergea sa recolteze a doua proba, m-au podidit lacrimile si l-am sunat pe dr T sa-l intreb daca am putea face FIV. m-a chemat din nou la cabinet pentru ca facusem pregnylul cu 24 de ore inainte, si intr-adevar nu se sparsesera inca foliculii. trimit mesul asta ca sa nu-l pierd![]()
csana spune:
problema era ca nu avea anestezist. m-a intrebat daca as avea curaj sa facem punctia pe viu, si i-am spus ca da. mi-a spus ca-i place de mine ca sunt hotarata, dar aveam incotro? numai ca, Slava Domnului, anestezista a fost dispusa sa vina intr-o ora sa -mi faca punctia, asa ca aseara, pe l 17.30 stateam pe masa de operatie asteptand sa adorm, s nu-mi venea sa cred ca facem FIV. dna dr matei mi-a spus ca din cei 5, doar 3 sunt viabili, ia in seara asta asteptam sa vedem daca s-au unit.
Araceli spune:
Rocsana
, vreau sa-ti spun ca m-ai dat gata cu hotararea asta a ta!!!!!!!! Cred ca l-ai dat gata si pe dr. T!!!
De multe ori, impulsul de moment e cel care te duce spre marile succese...
Bafta multa, draga mea, Doamne ajuta sa iasa totul bine! Te rog mult sa intri sa ne spui vestile de diseara, eu sunt sigura ca o sa iasa niste embrionashi de toata frumusetea
Araceli spune:
Aerlilian
. Iti doresc multi multi ani fericiti de casnicie in continuare si fii sigura ca o sa vina si
in viata voastra.
Pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, ne vom implini toate visul. Trebuie sa luptam in continuare si sa nu ne pierdem speranta.
Magdi
. Nu am inca vesti, dar nu fac inca test, pt ca I de pe test ma deprima mai rau decat ziua 1...
magdita spune:
Ce-mi vad ochii
, Csana incredibil ! Doamne ajuta sa se fertilizeze toti si sa fie super lipiciosi, poate faci gemeni 
. Doamne ajuta
.
Lilisor
, cuca de mine, uitai sa iti zic La Multi Ani pentru aniversarea voastra, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna si in curand binecuvantati cu 
.
Oana
, in sfarsit aparusi
, ce ma bucur sa mai aflu vesti despre tine. Bafta multa maine la morfofetala, sa primesti vesti minunate. Felicitari pentru
, Maria este numele pe care il va purta si fetita mea
, cand se va hotari sa apara in viata noastra
. Astept povestea sarcinii ca s-o trec pe prima pagina, asa cum mi-ai promis.
Araceli
, te inteleg perfect, si pe mine ma deprima mai mult un test negativ, decat z1. Asa ca mi-am promis ca nu voi mai face teste de sarcina decat daca imi intarzie cm.
Iti tin pumnii sa ai motiv sa faci un test de sarcina
.
Mirela
, felicitari si aici pentru sarcina. Despre mine, sper sa-mi stea sotul mai mult pe acasa ca sa pot sa sper la o sarcina, ca la cat de mult timp e plecat, ar fi culmea sa raman 
, cine stie prin ce noroc, ca ne vedem doar in we
. Insa sunt impacata cu situatia, anul asta nu avem niciun plan, ca el e in delegatii pana la sfarsitul anului. Daca nu se intampla nimic anul asta, probabil anul viitor o sa incercam o IA, insa stimulata mai puternic, cu tratamemnt injectabil. Vedem, ce-o vrea DD si ce planuri o avea cu noi.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Araceli spune:
Magdi, sa stii ca si sotul meu e plecat foarte des in delegatii, insa perioada fertila e litera de lege
S-a intamplat de vreo 2 ori sa trebuiasca neaparat sa plece in acea perioada si atunci mi-am luat liber si am fugit si eu cu el
Fac tot ce se poate pentru a nu rata nici o luna...
In alta ordine de idei, daca te hotarasti pt IA, ai mare dreptate cu tratamentul injectabil. Dupa cum stii, ti-o spun din proprie experienta. Eu m-am simtit foarte rau de la closty, am avut ameteli, greturi si am facut chisturi. Din cauza chisturilor am avut si cm-ul foarte neplacut...Si cu toate efectele astea, nici macar n-am avut rezultatul scontat...
Daca as fi banuit lucrurile astea, i-as fi spus lui dr. T sa-mi dea gonal de la inceput...dar asta este, asa a fost sa fie...
Eu sper si iti doresc insa sa nu trebuiasca sa faci IA, Doamne ajuta sa ramai
pana atunci