Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 15
magdita spune:
Araceli
, Doamne ajuta sa nu mai fie nevoie de IA, insa vedem ce va fi. Din pacate, el e la Ploiesti, deci e departe rau, n-am cum sa dau o fuga si sa lipsesc de la serviciu, mai ales ca nici nu sta singur in apartament. Deci, no way... Daca vrea DD, se intampla si asa. Cu closty, am facut si eu stimulare, am ovulat fff tarziu, prin z21, se saturase dr.T de mine 2 saptamani la monitorizare
. Deci nu l-as mai incerca nici eu. In mod normal, am avea sanse sa reusim natural, daca am sta mai mult impreuna
, sotul avea spermograma buna in octombrie 2008 cand a facut-o ultima oara, acum ia spermotrend, acid folic, omega 369, cetebe+zinc. Eu tot sper sa se intample natural, daca n-o fi sa fie natural, facem o noua IA anul viitor. Dar si cu IA e loterie. Asta e, vedem.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Araceli spune:
Asa e, magdi, cu IA-ul e cam ca la loterie.
Adik stau si ma gandesc: 3 foliculi maturi, sotul spermograma f buna, timing-ul f bun, pe
ii aduce la "botul calului" si sansele sunt de max. 15%???!!!
Rocsana
, ne gandim la tine si la embrionashii tai
csana spune:
deocamdata n-am nicio veste buna. am sunat la clinica si dr matei zice ca incep sa se formeze intre 17 si 24 ore de cand sunt pusi la unit.inca nu se intamplase nimc, dar nici n-au trecut inca 17 ore. asa ca stau in suspans....cica sa sun maine. pai fierb in suc propriu pana atunci!
pentru noi!
dana1980 spune:
buna fetelor! Sper ca va mai aduceti aminte de mine. Va intrebam daca merita sa incerc sa ma duc sa vorbesc si cu dr, T dupa toate esecurile mele. Am avut asteptata intrevedere cu dr. T. Surprinzator de ce auzisem chiar a avut un pic de timp sa ma asculte. Acum vreau niste explicatii de la voi. Ce mi/a propus a fost faptul ca sa imi repet laparoscopia pe care o facusem prima data in Iasi, la clinica lui. Si acum va intrebam unde este aceasta, ca nu cred ca la cabinet, doar nu are bloc operator. Tariful este de 1500 Ron. Vi se pare mult? Cat costa o spermograma la clinica?
Va multumesc!
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana1980 buna fetelor! Sper ca va mai aduceti aminte de mine. Va intrebam daca merita sa incerc sa ma duc sa vorbesc si cu dr, T dupa toate esecurile mele. Am avut asteptata intrevedere cu dr. T. Surprinzator de ce auzisem chiar a avut un pic de timp sa ma asculte. Acum vreau niste explicatii de la voi. Ce mi/a propus a fost faptul ca sa imi repet laparoscopia pe care o facusem prima data in Iasi, la clinica lui. Si acum va intrebam unde este aceasta, ca nu cred ca la cabinet, doar nu are bloc operator. Tariful este de 1500 Ron. Vi se pare mult? Cat costa o spermograma la clinica? Va multumesc! |
normal ca iti recomanda sa repeti laparoscopia; el nu "garanteaza" ce a facut altul

tariful 1500 lei ... discutabil; problema lui nu e cum ti se pare tie ca pacient; neluand "spaga" a reusit sa isi deschida acea clinica; le face ca pe banda; asta e schema lui ...

amy2007 spune:
Buna fetele. Sunt noua cel putin la subiectul asta. Voiam sa ii raspund Danei: la clinica la el, str. Aviator Serban Sanatescu nr.5, undeva pe langa Spitalul Elias. 1500 cu tot ce presuspune si daca iti face si histeroscopie te costa 2000. In aceeasi zi iti da drumul acasa.
Eu maine dimineata la ora 9 sunt la el pt laparo. Sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Bafta !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
magdita spune:
Neata dragelor,
Araceli
, semne de cm sau de sarcina
, ceva? Azi esti z16 de la IA. In mod normal ar trebui sa afli daca e alba sau neagra. Eu tin pumnii sa fie alba ![]()
. Asa e, ai perfecta dreptate despre IA
.
Csana
, roaga-te la DD sa fie bine, suntem alaturi de tine cu toate gandurile pozitive, sa se fertilizeze toate ovocitele si sa fie fff lipiciosi embrionasii vostri
. Doamne ajuta
.
Amy2007
, bafta multa azi la laparo, sa ai o recuperare ff usoara si vesti bune despre ce ti-a gasit si reparat.
Dana
, dupa cum vezi, parerile sunt impartite. Eu stiu ca dr. T nu are incredere in laparoscopii facute de altcineva, cum nu are incredere in spermograme realizate de alt medic, in afara de dr.Matei. Asta e, fiecare e liber sa faca alegerile pe care le considera potrivite pentru el, nu te obliga nimeni sa ii fii pacient/a si nici nu te ia cu japca la laparo. Fiecare decide pentru alegerile lui. Legat de pret, daca e mare sau mic, asta e tariful. Si la Medlife tariful pentru laparo este peste 2000 lei. Deci din nou, take it sau leave it, accepti sau nu. Punct. Restul sunt
.
Bafta multa, orice ai decide. Si noi suntem aici, daca ai intrebari.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Araceli spune:
Magdi
, esti o dragutza ca te gandesti la mine
Din pacate, vestile nu sunt bune. Declar azi z1
De maine incep injectiile, iar miercuri merg la monitorizare.
Din pacate, ma simt groaznic de obosita si lipsita de puteri. IA-urile astea storc multa energie, fizica si, mai ales, psihica.
Acum imi adun puterile sa o iau de la capat...
Rocsana, suntem cu gandul la tine. Va fi bine, vei vedea
Pt fetele care intrebau despre laparo, eu am auzit de la niste fete, asteptand la cabinet, ca tariful de inceput ar fi 1500 RON. Daca ulterior se dovedeste a fi o operatie complicata si dr. T gaseste diverse chestii pe acolo, tariful poate urca chiar pana la 3000 RON. Repet, e o sursa neoficiala, dar va spun, poate e bine sa fiti pregatite cu banii necesari...
magghyc spune:
Buna fetelor,
Am o rugaminte la voi - am o prietena care nu reuseste sa ramana insarcinata (inteleg ca are probleme cu ovulatia, si caa intrat pe un tratament de stimulare).
Eu ma gandeam ca ar fi bine sa incerce si un tratament naturist in completare, insa citesc informatii contradictorii despre produse, asa ca nu prea stiu ce plante/ceaiuri ar fi indicate.
Daca ma puteti indruma, as fi recunoscatoare.
O zi frumoasa,
Magda
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic