Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Araceli, imi pare sincer rau, eu speram ff mult pentru tine. Ai raspuns asa de bine la stimulare, ai avut valori bune, spermograma buna, offf, ce sa mai zic? N-o fi fost momentul acum...Insa te sfatuiesc un lucru : mai fa luna asta o IA, dupa care ia o pauza, si de stimulari si de stres. Vin sarbatorile de iarna, o perioada asa de frumoasa, e pacat sa ti le petreci prin clinici de fertilitate. Desigur ca tu decizi.
Magghyc, din experienta proprie, iti spun ca tratamentele naturiste nu merg mana in mana cu cele alopate. Deci, ori una, ori alta. Eu anul trecut cand am facut stimulare pentru inseminare, am luat si naturiste: EPO, ulei de primula, ulei de seminte de in, extracte de mladite de zmeur, etc. Si am raspuns fff prost la stimulare, fff tarziu am ovulat. Ma gandesc ca poate si din cauza ca am luat naturiste pe perioada stimularii . Cel mai bine ar trebui sa intrebe un dr.homeopat.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Magdi, asa ma gandisem si eu, mai fac 1 IA acum si apoi pauza cateva luni. In plus, ar fi 4 luni de stimulare fara pauza, ceea ce mi se pare suficient.
Deja imi este f greu, imi va fi foarte greu luna asta sa o iau de la capat cu injectii, drumuri, stres psihic, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

fetele mele, am trecut prin niste momente ingrozitoare. asteptarea ne-a epuizat si oricum a fost in zadar. aseara o sunam pe dr sa-mi spuna dc s-au fertilizat outele noastre, nu se intamplase nimic, dar zicea ca mai sunt sperante. in fine, de dimineata am aflat ca nu. mi-a spus ca spermatozoizii sunt incapabili sa fecundeze ovocitele mele, care se dezvoltasera frumusel. mi-a spus ca natural nu se pune problema sa reusim , nici prin IA, nici prin FIV, doar prin ICSI.
nu stiu daca mai am puterea sa sper.am plans azi in bratele sotului meu si m-am consolat tot in bratele lui. am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa infiem, dar nu stiu daca va fi usor. si ce ma doare cel mai tare e ca atunci cand ma uit la el, (si daca ati stii ce frumos este!, cu parul lung, saten, ochii verzi, are un look foarte original, pentru ca este pictor...)si cum spuneam, cel mai tare ma doare ca nu o sa avem copii care sa ne semene. pe mine m-a intersat intotdeauna si esteticul unei persoane,si ma lovesc de chestia asta, ca nu avem ocazia sa facem niste copii frumosi, si cati ne streseaza cu remarci de genul;cand o sa faceti voi niste copii, or sa fie tare frumosi!
azi, am retrait trista realitate de care am incercat sa fugim, NU PUTEM AVEA COPII.e ca si cum ai afla ca o boala incurabila intr-adevar nu se vindeca, desi te amagesti in sinea ta ca tu vei depasi firea lucrurilor.
suntem epuizati, dar ne iubim, si cred ca asta e esenta.
incerc sa nu-mi sucesc prea mult cutitul in rana, dar ma simt sfarsita.
Aracelli , te pup, si sunt alaturi de tine, crede-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Csana, sotul avea probleme cu gigeii?Oligo, azoo...Pana la FIV, cand ati facut spermograma, ce v-a zis dr?Nici cu ICSI nu s-a putut?Ma ingrozesc....de asta imi este si mie cel mai frica....de dezghetarea probei...Cat a costat FIV-ul?
Eu zic sa incerci sa faci o evaluare exacta a situatiei voastre.O alta spermograma la altcineva.Nu te da batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

toate fetele si imi cer scuze ca nu am mai scris. Am avut o gramada de treaba atat la birou cat si acasa.
Araceli, imi pare rau ca nu a fost sa fie de data asta. Capul sus, noi femeile suntem foarte puternice, asa ca nu te lasa, vei vedea ca in curand va iesi si soarele pe strada ta si vei fi
Csana, nu pot sa cred ce citesc! Nu-ti pierde speranta. Poti sa faci FIV+ICSI si sunt sigura ca veti reusi. Adica te stimuleaza ca sa faci "oua" mai multe si apoi le fecundeaza cu ajutorul unui dispozitiv iar dupa ce se formeaza embrionasii ti-i transfera in uter. Eu de exemplu am fost si la Dr Albu si i-a dat sotului sa faca niste analize (cred ca deletii pe cromozomul Y se numesc)care sa ne spuna daca spermatozoizii lui sunt in stare sa fecundeze oul sau nu! Costa vreo 8 mil analiza si ne-a zis ca tb s-o facem ca sa vedem daca are rost sa mai facem IA sau nu. In cazul in care nu ar fi in stare sa fecundeze oul, atunci ne va recomanda FIV+ICSI. Si uite ca nu am luat in serios aceasta prob si nu ne-am dus! Asa ca nu zice ca nu puteti avea copii!!!!!!!!!! Se poate, aduna-ti fortele si hai capul sus, important este ca sotul tau are spermatozoizi!!! Sunt convinsa ca vei reusi si o sa aveti copiii frumosi de care pomeneai mai sus. Macar la voi fetelor nu conteaza daca e fata sau baiat, la noi e musai sa avem
de un anumit sex, altfel mosteneste boala crunta de care sufera sotul meu. Ne-am lasat pe mana Domnului si am facut IA cu speranta ca va avea grija de noi. Exista posibilitatea sa se faca FIV+PGD si putem avea copilul cu sexul care trebuie insa sincera sa fiu nu-mi permit financiar acum un FIV.
Despre mine, pe scurt luni din 2 foli am ramas doar cel de pe OS = 20, cel de pe OD nu s-a dez, a ramas la 17mm; marti OS=22 si SSSOOOCCC OD=27mm. Am facut marti la 14.30 un pregnyl si m-a chemat miercuri la 9.00 la cabinet. Abia la 10 s-a dus sotul sa recolteze si la 12:15 a reusit sa ma insemineze. Precizez ca nu stiu endo cat era si daca nu intrebam cu cate mil m-a inseminat habar nu aveam (cica 5 mil). Plus de alta nu am certitudinea daca a fost sperma sotului. Ca de la 10 si pana la 12 au recoltat desul de multi, pe mine nu m-au intrebat cum ma cheama, nu m-a intrebat cum il cheama pe sot, m-a inseminat si gata. Sper sa nu fi amestecat probele! Nu stiu mi s-a parut tare "pe banda" facut totul si IA a fost facut doar la 22 ore de la pregnyl. In fine!

toate fetele
Csana, daca simti nevoia sa vb iti stau la dispozitie.Hai, fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dragutelor,

fetele, va urmaresc dar ...acum scriu la alt subiect mai des.
am intrat sa va spun ca imi e dor de voi !!!

aerlilian - la multi ani fericiti impreuna, sigur vi se va implini si visul mult dorit ! bafta multa, fata frumoasa si desteapta !

magdita- nu stii de unde sare iepurele...poate ramai gravi anul asta...mai e o luna si jumatate ! succes !

csana- imi pare tare rau, stiu ca e greu...dar tb sa ai putere si curaj sa incepi din nou ! sunt sigura ca o sa reusiti sa aveti cel putin un copil la fel de frumos ca voi ! nu dispera, aveti sanse prin FIV cu ICSI. eu cred ca trebuie sa mai incercati ! succes !

eu, acum iau AC, pe 30 incep stimularea iar pana pe 15.12 voi face ET ! deci, de Craciun voi fi gravi !

pupici tuturor si somnic usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata.
Laparo terminat, eu ca un greieras cu burtica umflata. Chist ovarian drept 4/4,5 cm, chist pratubar drept, endometrioza peritoneala. Rexolvata toate contra a 1500 lei.
Personal dragut, Tutu simpatic.
Peste 7 zile la scosul firelor imi da si tratamentul.
Bafta tuturor!

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Csana- mai mai sa incep sa plang.
Nu fi asa de pesimista.
Aduna-te.
Medicina a evoluat ff mult si evoluaeaza in continuare- nu-ti pierde speranta.

Sunt o groaza de tratamente.
Daca iti permiti financiar- nu renunta la visul tau- o sa reusiti.

Araceli- Nicolle- mult succes

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

multumesc mult pentru incurajari
problema, cea mai mare la noi, mai este si de ordin religios, amandoi suntem absolventi de teologie, si avem un duhovnic la care ne spovedim si caruia ii cerem sfatul in ceea ce facem.ideea e ca moral privind lucrurile, FIV forteaza mana lui Dumnezeu, dar mai lasa o portita pentru ca randuit, daca pot spune asa, sa fecundeze ovocitul.in schimb, la ICSI, este doar mana doctorului. am citit foarte multe tratate de bioetica, va recomand si voua Darul sacru al vietii , John Breck si am luat la subliniat pareri care noua ne puteau fi favorabile pentru a face FIV.acum, cand nu s-a intamplat nimic bun, parintele ne spune, ca poate asta e voia lui Dumnezeu cu noi.Numai ca eu din fire nu pot sa accept esecul pana cand nu ma conving ca chiar n-am incotro.pentru mine e foarte greu sa accept ideea ca Dumnezeu a randuit sa ne intalnim, sa ne potrivim atat de mult-inacat uneori oamenii ne intreaba daca suntem frati(am patit asta la facultate, cand cineva m-a intrebat ce face fratele meu geaman)-si totusi iubirea noastra sa nu poata face rod .
aseara, in durerea mea, pentru ca nu mai avem binecuvantare sa incercam FIV uri, am sunat un episcop cu ajutorul caruia am crescut spiritual, ca sa zic asa,sa-i cer sfatul si verdictul lui a venit scurt si la obiect: infierea.am acceptat solutia, dar azi sunt bulversata, nici sa adopti nu-i chiar usor.
va pup, si va tin la curent...
nicole, sarrah, andrabrini, elly,magdita si toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna gogoselele

csana..asta este motivul pt care eu aman fiv.. mi-e si teama de ce raspuns voi primi de la parintele duhovnic

tot parintele mi-a zis ca noi nu suntem frati decat dupa DD , adica sufletul ne este dat de acelasi parinte , trupul(adica carcasa) , ne este data de parinti ; oricum eu cred ca e bine sa gandesti pozitiv , caci minuni s-au mai vazut
azi dimineata o prietena de sufletel , madut, mi-amintea ca trebuie doar sa credem si atunci se vor intampla si lucrurile ...

va pupa fata pe toate si mai trec ... cand mai am vreme ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput