Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 17
magdita spune:
Csana![]()
![]()
, off ce rau imi pare... Nici nu stiu ce sa spun sa te incurajez, si eu sunt credinciosa, dar nu as accepta niciodata, ca atata timp cat exista o sansa sa am copilul meu natural( care sa ne semene, sa ne mosteneasca inteligenta, caracterul, firea, umorul, sa semene barbatului iubit, sa fie rodul dragostei noastre), sa renunt la sansa asta doar din precepte religioase. Nu as face asta. Eu as alege cu ochii inchisi FIV+ICSI, dar nu in tara, as merge in Ungaria. Au alta experienta, alta grija si alta abordare. Insa fiecare decide singur ce e de facut. Daca te simti in stare sa infiezi, fa lucrul asta. Nu as vrea sa se inteleaga ca eu sunt impotriva infierii, in nici un caz. Chiar admir fff mult persoanele care infiaza. Doar ca eu vreau copilul meu si atata timp cat asta e posibil medical, nu renunt la sansa asta. Eu va doresc din suflet sa aveti copiii vostri frumosi, blonzi, cu ochii verzi. 

Sarrah
, iti tin pumnii stransi ca Mos Craciun sa vina cu beta mare
.
Nicolle
, ce povestesti tu despre probele de sperma ma ingrozeste. Mai degraba as face stimulare cu CSD, decat inseminare. Asa stiu macar sigur ca nu ma trezesc cu copiii blonzi
, cand sotul meu e brunet in toata regula
. Noi mai si glumeam anul trecut cand ne-a preparat dr.M proba pentru IA, la CFR, ca mai era un cuplu cu noi care la fel, se pregatea de IA. Sotul din perechea respectiva era un tip blond, cu un pic de chelie, si mai scund. Si imi zicea sotul razand : ia sa vezi ce copii faci, blonzi si cu chelie
. Dar era doar o gluma, faptul ca ar putea deveni realitate ma ingrozeste
. Fereasca Dumnezeu ! Sa fie intr-un ceas bun IA !
Araceli
, multa putere s-o iei de la capat.
Amy
, bine ca ai scapat de laparo. Imi pare rau sa aud iar de endometrioza
, dar din fericire exista tratament. Recuperare cat mai usoara
.
Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti mai bune 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
Araceli spune:
Rocsana
, m-a intristat tare mult mesajul tau...nici nu stiu ce as putea sa-ti spun. Eu cred ca nu trebuie sa-ti pierzi speranta si sa gasesti un tratament pentru problema sotului. Sunt o gramada de cupluri care au reusit, chiar si cu azoo, in urma tratamentelor. Si poate ar fi bine sa mai cauti si o alta parere...nu te grabi cu concluzia ca nu puteti avea copii, pot exista solutii.
Nicolle
, m-ai speriat cu inseminarile pe banda. Cum adik nu v-a intrebat cum va numiti? Si sotul nu a scris pe mostra numele, varsta, ora recoltarii, etc? Noi am dus mostra scrisa la dna Matei, iar dansa mi-a dat recipientul cu sperma preparata, pe recipient scria numele sotului...
Sarrah, bafta multa!
Imi place mult optimismul tau!
Magdi
. Sa stii ca am iesit din butoi, azi sunt mult mai bine si mi-a revenit optimismul.
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Araceli Magdi . Sa stii ca am iesit din butoi, azi sunt mult mai bine si mi-a revenit optimismul. |
Bravo iubita, asa te vreau
! Doamne ajuta
.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
anaconda2 spune:
Cum adica nu a scris numele pe flaconul cu proba ..? Va cunostea deja dupa nume de nu te-a mai intrebat ? De unde mai stia a cui e , intre atatea probe?
Mie la toate cele 6 IA , a pus in fatza mea eticheta cu numele pe "borcanel", iar cand am luat proba dupa preparare , era pus numele si pe flaconasul ala mic..
Sun-o si intreab-o ...asa , ca chestie .
Nicolle88 spune:
pe toate!
Fetelor, pe cuvant de onoare daca va spun ca asa s-a intamplat! La 9 am fost la clinica, la 10 s-a dus sa dea proba, al meu a zis ca l-a intrebat numele; bine fie... i-a scris pe proba numele. Au mai trecut 2 ORE pana m-am dus eu si i-am zis fetei de la receptie: "Eu cand fac IA?" ca ma saturasem asteptand si pana la urma stiu ca nici proba nu trebuie sa stea mult "afara"!!!!! Pe la 12.10 m-am dus sa ma schimb si m-a chemat sus, unde era Dr. T, o asistenta si Dr. Matei. M-am intins pe masa, nu m-a intrebat absolut nimic (macar cum ma cheama sa vada daca am acelasi nume cu al probei pe care ar fi trebuit sa scrie numele sotului) m-a inseminat si gata! Sa-mi arate si mie cineva proba, sa ma intrebe daca asa il cheama pe sot, sa-mi zica cate milioane au fost...?!!! Absolut nimic. Si dupa care ce zic eu: sa o intreb pe asistenta daca stie cate mil au fost. Ea se baga pe o ferastruica care dadea in lab si o intreba pe Dr. Matei: Inseminarea de acum cate mil a avut? si Dr. zice: 5 mil, cam putin, cate zille de abstinenta are? Io zic: 3. la care ea, cam putin. Si am mai stat vreo 30 min pe masa dupa care am plecat cu indoiala DACA A FOST SAU NU PROBA SOTULUI !!!!!!!!!! Problema e ca pana la 12 cand m-a chemat s-au mai perindat vreo 7, 8 barbati pe la spermograma... Credeti-ma ca nu stiu ca sa fac si ce-o fi fost in capul meu de nu i-am zis sa-mi arate proba. Cred ca am fost luata de val si dupa 3 ore de asteptat vroiam sa se intample odata!!!
Iar am scris mult....![]()
Araceli, Magdita, Anaconda2, fetelor ce sa fac sa scap de indoiala asta?! Daca o sun pe Dr, credeti voi ca-si mai aduce ea aminte de inseminarea de miercuri?
Aaaa, si dupa ce am terminat cu IA, imi da sotul sa semnez o hartie la care erau atasate copii dupa CI-urile noastre. Pai asta nu se da inainte?

toate fetele si nu trebuie decat sa credeti ca minunea se va intampla.
dana1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Buna dimineata. Laparo terminat, eu ca un greieras cu burtica umflata. Chist ovarian drept 4/4,5 cm, chist pratubar drept, endometrioza peritoneala. Rexolvata toate contra a 1500 lei. Personal dragut, Tutu simpatic. Peste 7 zile la scosul firelor imi da si tratamentul. Bafta tuturor! buna fetelor Amy ma bucur ca laparo a fost Ok. Iti multumesc pentru informatiile date. Cred ca voi face si eu aceiasi procedura si tot la dr. T. In urma cu doi ani am mai trecut prin asa ceva, la Iasi. Cat te-a tinut la clinica? De ce nu ti-a dat tratamentul pe loc? iti mai face vreo evaluare? Dupa cum vezi eu sunt din Bt si iti dai seama ca imi este peste mana sa fac atatea drumuri in situatia asta pot sa imi scot firele la Bt. asa am facut si data trecuta. In cat timp ai obtinut programarea? sa stii ca o sa iti mai solicit informatii. Sa dea DD sa fie cu noroc tot ce ai facut. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
dana1980 spune:
buna fetelor
Amy ma bucur ca laparo a fost Ok. Iti multumesc pentru informatiile date. Cred ca voi face si eu aceiasi procedura si tot la dr. T. In urma cu doi ani am mai trecut prin asa ceva, la Iasi. Cat te-a tinut la clinica? De ce nu ti-a dat tratamentul pe loc? iti mai face vreo evaluare? Dupa cum vezi eu sunt din Bt si iti dai seama ca imi este peste mana sa fac atatea drumuri in situatia asta pot sa imi scot firele la Bt. asa am facut si data trecuta. In cat timp ai obtinut programarea? sa stii ca o sa iti mai solicit informatii. Sa dea DD sa fie cu noroc tot ce ai facut.
Dierna spune:
Buna organizare la clinica lui tutunaru si multa comunicare dupa cum vad....ce mai ca in vest...vad ca vin doctori din USA, din Israel dar ai nostrii tot nu invatza nimic...te trateaza ca pe un animal. Dr. matei se pare ca e si androlog si embriolog in acelasi timp....din cite stiu eu sunt specializari separate...dar ce conteaza banul sa iasa in rest nu mai conteaza nimic....trist, foarte trist....si Tutunaru e numarul unu in probleme de infertilitate....nu stiu daca sa rid sau sa pling.
amy2007 spune:
Am sunat cam cu o saptamana inainte. Nu erau programari multe. Este un salon cu 2 paturi doar si de aceea cred ca fac doar cate 2 pe zi. M-am dus dimineata cu analizele: hemoleucograma, timpul de sangerare si timpul de coagulare. Te trimite la vestiar sa te schimbi (trebuie sa ai papucei si halat, pijamaua e de prisos ca te duci la operatie dezbracata si in salon te aduce la fel si apoi te acopera cu patura), te duci in salon si astepti. Iti aduce sa semnezi declaratia aceea ca stii riscurile la care te expui + o anexa in care trebuie sa bifezi ce boli ai avut, te duci in sala de operatii, te aseaza in pozitia binecunoscuta pe masuta, iti face injectia si te trezesti cu un frumos ,,Buna dimineata". Apoi in salon, te aseaza in pat, perfuzia in mana, calmante in perfuzie, aparatul de tensiune si pt puls,si somn de voie.
. Cand esti apta sa te ridici in fundulet, poti sa mai stai putin si poti pleca acasa. Cam asta e tot. 3 gaurici cat un degetel. Pe mine m-au chemat la fire dar poti sa le scoti si la tine in oras. Eu vreau mai mult ca sa imi dea tratamentul si sa-mi explice, pentru ca vreau sa ma duc la el in continuare. Eu sunt din Ploiesti si e mai aproape. Aici la Ploiesti, nici macar chistul de 5 cm nu l-au vazut asa ca... mi-e sila.
Sotul a platit, ca la supermarchet
, fara spaga, asta e tot, 1500.
Doctorul mi-a spus el ceva atunci cand m-a adus in salon chiauna, dar am uitat tot, de aceea necesita un nou drum.
Orice alte informatii mai doresti, aici ma gasesti, poti da si PM. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
dana1980 spune:
Multumesc Amy, esti o draguta. Sa imi spui dupa 7 zile ce tratament iti da.Multa bafta!