Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 109
Raspunsuri - Pagina 8
simonia spune:
ce stiti, pot lua augmentin ? luna aceasta am ovulat pe ovarul drept si trompa nu este functionala. este permeabila dar nu si functionala.
nu am sperante pentru luna aceasta, si totusi, am o retinere.
dar daca...? 
claudia_prea spune:
Spuneti-mi si mie va rog, a mai folosit cineva Predalon in loc de gravibinon in caz de sangerari in primele saptamani de sarcina? Si la cat timp dupa prima injectie ati facut-o pe urmatoarea?
Multumesc frumos!
Luna9 spune:
Buna
sunt noua pe forum.am ajuns aici cu greu, dar tare ma bucur ca v-am gasit. si eu, ca si voi incerc de foarte mult timp sa aduc pe lume un bebe. dupa 2 avorturi la cerere si 2 avorturi spontane am reusit sa raman insarcinata din nou.
abia am aflat ca as avea cam 5 saptamani de sarcina, dar mi-e teama ca istoria avorturilor spontane se repeta. am contractii dese si dureroase; practic nu ma pot ridica din pat de durere...
am auzit foarte multe de la voi despre dr Tutunaru si vreau sa sun maine de dimineata la numarul de la cabinet sa-mi fac o programare urgenta.
imi puteti spune cam dupa cat timp as putea intra la dr T? cam care ar fi pretul unui consult? as fi dispusa chiar maine sa platesc triplu doar ca sa ma primeasca si sa stiu ca puiul meu va incapea pe maini bune
va multumesc 
csana spune:
lalitica, araceli, magditza
ziua 93 de la ultimul diphe si ziua 1 de ciclu.
sunt nerabdatoare sa incep demersurile pentru bebe. la noi, problema e mai delicata, in sensul ca si sotul sta prost. ultima spermograma indica aprox 5 mil de
. cum procedeaza dr T? credeti ca mai vrea sa asteptam sa vedem dc se intampla pe natural sau accepta sa-mi faca inseminare de luna asta? avand in vedere ca am un FIV si 2 IA nereusite, nu stiu dc mai are rost sa asteptam pe natural. eu as trece direct la FIV dar ma gandesc sa mai incerc o IA.
Inca ceva, la ultima IA, mi-a zis ca dc nu reusim, si n-am reusit,n-o sa mai fac stimulare cu clomifen ci cu Gonal. stiti care este schema pe care o indica dr T? Si din ce zi a ciclului se incepe? va pupic pe toate.
simonia spune:
mona, nu stiu sigur cat e consultatia dar monitorizarea este 200. consultatia cred ca e tot cam asa sau mai putin. despre programare, nu stiu la cat timp se fac, dar daca este o urgenta-cazul tau- te duci direct la cabinet si nu te refuza. accepta provocarile.
asa ca dute cat mai repede. fa tot ce poti pentru
ne
pentru tine 
dianaf spune:
LUNA9, dr.T.la cabinet ia 150 ron, dar da-i un mesaj si spune-i pe scurt problema ta si te cheama el, e f.f.f milos ,dar cauta-l cat mai repede!!!Am avut si eu dureri la sarcina si mi-a dat tratament de sustinerea sarcinii, acum am un baiat de 1 anisor, bafta sa-ti ajute Doamne ,Doamne sa reusesti!!
tannoo25 spune:
circula un zvon pe la clinica, ca tutunaru ar fi plecat din tara pentru o perioada; nu stiu in ce masura e asa ...
magdita spune:
Buna dragelor,
Simonia
, e urgent augmentinul? Ca daca nu ar fi urgent, mai bine ai astepta cm, cine stie?
Claudia
, eu nu am auzit de predalon, stiu ca dr.T da pregnyl de 5000 ui, 1 inj/4zile.
Tanoo, mersi pentru floricele
.
Luna
, felicitari pentru sarcina in primul rand. Eu te-as sfatui sa mergi direct la cabinet, adresa o gasesti pe prima pagina, si intri la o consultatie. Ii povestesti istoricul, iti va face o eco, probabil ca te va costa consultatia cu eco 150 lei, si in felul asta ai sansa sa-i devii pacienta. Sper din suflet sa te ajute sa devii mamica, asa cum a facut-o cu sute de femei. Inconvenientul va fi ca e fff ocupat, la cabinet e nebunie, sunt si cate 20 de paciente la coada, deci... E de stat si de asteptat. Eu iti tin pumnii sa fie bine.
Csana
, ma bucur ca reintri in cursa. Parerea mea : nu mai astepta. Fa o IA. Despre gonal, stiu ca schema ar fi : 150 ui/zi, timp de 4 zile, daca nu ma insel din z2. Si te cheama la monitorizare cam in z8. Bafta multa.
Araceli
, te nidezi iubita? Ce zi de la IA esti?
Fac galerie sa fie luna cea mare
.
Pup toate fetele, mai vechi sau mai noi, si sa auzim de cat mai multe II
.
O saptamana frumoasa tuturor 

.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor