Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 9
sophie76 spune:
delphinas multa bafta la HSG.
vanessa ma rog sa veniti cel putin 3 inapoi (tu,sotul si minim un BB
)
pysypisi , sa dea Domul sa fie un bun inceput !!!
nichi
, sa ne spui si noua ce ti au spus doctorii, chiar sunt curioasa ce ar putea spune![]()
sophie
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 delphinas multa bafta la HSG. vanessa ma rog sa veniti cel putin 3 inapoi (tu,sotul si minim un BB )pysypisi , sa dea Domul sa fie un bun inceput !!! nichi , sa ne spui si noua ce ti au spus doctorii, chiar sunt curioasa ce ar putea spunesophie |
Sa de Dumnezeu iubita!!!
La fel iti doresc si tie si tuturor fetelor,UN FINAL FERICIT!!!!!
Delphinas spune:
am venit.
procedura in sine doare cat fixeaza chestia aia de muschi. restu e disconfort. iar eu sunt o fricoasa in fata durerii.
rezultatul: totul e ok. mergem inainte
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Delphinas am venit. procedura in sine doare cat fixeaza chestia aia de muschi. restu e disconfort. iar eu sunt o fricoasa in fata durerii. rezultatul: totul e ok. mergem inainte www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita ambitioasaInfertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Ma bucur draga Delphinas ca totul este ok,mult succes in contiunuare,pupici.
vanessa80 spune:
Salutare! Productia azi 15 oute. Miscatorii ok. Sambata o sa aflam starea embrionilor. Probabil marti va fi ET. Sper sa fie bine.
DELPHINAS felicitari! Ai scapat si de asta.
sophie76 spune:
delphinas, ma bucur ca totul a decurs bine si mai ales ca rezultatul e bun, spor la facut bebei!!
vanessa, super productie, sper sa se fertilizeze toate si sa aveti embrionasi de calitate si lipiciosi! Mai tine-ne te rog la curent cu evolutia, noi tinem pumnii in continuare!!!
Cu ce ai facut tratamentul de stimulare? 150 ui de menopur pe zi?oricum super rezultat!!Sa dea Domnul sa fie bine pina la capat!
sophie
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 Salutare! Productia azi 15 oute. Miscatorii ok. Sambata o sa aflam starea embrionilor. Probabil marti va fi ET. Sper sa fie bine. ![]() |
Super draga Vanesa!!!!
Sa dea Dumnezeu sa ai embrionasi de calitate si lipiciosi,pupici si mult noroc in continuare!!!Te asteptam cu vesti!!!
vanessa80 spune:
Buna dimineata! ( aproape de pranz
) Azi m-am trezit mai tarziu. Va invit la
, laptic sau ceiut ( fiecare ce prefera).
Eu am facut tratament cu Diphereline 0,1, 1/2 fiola pe zi ( din 28.09), iar din 10.10 am inceput Menopur 75 UI, 2 fiole pe zi. Miercuri dimineata la 4:30 am facut Ovitrelle si joi la 16 am intrat la punctie.
Maine astept vesti despre evolutia embrionilor. Daca va ok, cred ca marti va fi ET.
NOTA 10 pt medici, clinica, atitudine si conditii. Desi eram f stresata m-au facut sa ma relaxez.
vanessa80 spune:
Am uitat sa va spun, acum iau tratament cu Medrol si Arefam ( progesteron) si continui cu Acid folic. Ma simt bine, si am emotii.