Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 8
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI eu am inceput Dipherelinul cu 1 saptamana inainte sa imi vina CM-ul. Aseara am facut ultima inj cu Diphereline. Maine va fi punctia. ![]() |
Mult succes maine iubita,multi pupici si sa fii cat mai productiva!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI trebuie sa faci tratamentul dupa indicatiile medicului. IN caz de FIV se urmareste obtinerea mai multor foliculi si de asta difera indicatiile medicului de ceea ce scrie pe prospect.
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI trebuie sa faci tratamentul dupa indicatiile medicului. IN caz de FIV se urmareste obtinerea mai multor foliculi si de asta difera indicatiile medicului de ceea ce scrie pe prospect. ![]() |
Pai chiar am sunat si dr numai ca nu mi-ai raspuns,vroiam sa ma lamureasca...nu stiam de ce nu coincide prospectul cu indicatiile dr.Dar acum m-ai lamurit tu si pt asta iti multumesc tare mult.Si mie ar trebui sa-mi vina cam pe 28-29,iar dipherelinul il incep pe 23 deci la fel ca si tine cu o saptamana inainte.OK m-am lamurit!!!
Inca o data iti doresc mult noroc si Dumnezeu sa fie alaturi de tine!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI spor la injectat.
Sper sa ma ajute Dumnezeu si la anul sa imi strang 
in brate. ![]()
Delphinas spune:
intru si eu sa va salut. maine am programare la medic
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
intru scurt sa va salut si sa va las 
ma pregatesc de intalnirea cu dr...azi in sfarsit vom face histero
ma tranchilizez bine cu antiinflamatoare
zi buna sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
nichi spune:
Bafta la doctor Delphinas !
Eu nu am mai intrat de multisor , luni merg la Iasi sa vad cum stau ...si apoi in functie de ce zice dr. voi vedea ce e de facut.
Va pup pe toate 
pysypisi spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Mult succes la toate si va astept cu vesti bune.
Pupici la toate!!!