Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 7
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
sau laptic cald.
Ieri am fost la monitorizare. Am 12 foliculi pregatiti si inca cativa care inca mai au de crescut. Joi va avea loc punctia. Cred ca pana atunci vor fi cam 15 foliculi mari. 
PYSYPISI ti-ai cumparat Dipherelin-ul? Cred ca cel mai ieftin e la Helpnet. Spor la injectat. 
Delphinas spune:
neata.
vanessa multumesc de
dar o sa iau un ceai de fructe de padure sa ma incalzesc
zi buna sa aveti
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata! Va invit la sau laptic cald.Ieri am fost la monitorizare. Am 12 foliculi pregatiti si inca cativa care inca mai au de crescut. Joi va avea loc punctia. Cred ca pana atunci vor fi cam 15 foliculi mari. ![]() PYSYPISI ti-ai cumparat Dipherelin-ul? Cred ca cel mai ieftin e la Helpnet. Spor la injectat. ![]() |
Buna draguta si mult succes la punctie,sa fii foarte productiva!!!
Imi spui si mie te rog ce rol are dipherelin-ul?Vreau sa sun si la clinica sa intreb dar intai astept sa primesc comanda ca sa ii si anunt ca am gasit difereline,iar in legatura cu pretul am dat pe 3 cutii 380 lei,este mult????
Dupa aceste injectii ce mai urmeaza???
O zi placuta tuturor si multi pupici!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI din cate stiu eu Diphereline-ul inhiba secretia hipofizara. Eu am facut Diphereline 0,1 cate 1/2 fiola/zi , apoi am adaugat si Menopur 75 UI cate 2 fiole/zi, pt stimulare. Diseara mai fac 1/2 fiola Diphereline si la noapte fac Ovitrelle, iar joi va fi punctia. In week-end sper sa fac ET si sa am embrioni de calitate. 
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI din cate stiu eu Diphereline-ul inhiba secretia hipofizara. Eu am facut Diphereline 0,1 cate 1/2 fiola/zi , apoi am adaugat si Menopur 75 UI cate 2 fiole/zi, pt stimulare. Diseara mai fac 1/2 fiola Diphereline si la noapte fac Ovitrelle, iar joi va fi punctia. In week-end sper sa fac ET si sa am embrioni de calitate. ![]() |
Mersi mult pt raspuns.
Mie mi-a dat difereline cate o fiola de 0,1 mg in fiecare dimineata si o sa incep vineri.
Inca o data mult succes!!!
pogonici1977 spune:
suntem pe pagina 3 rusinica..
fetelor scoatem majoretele?????????????????/
ptr care din voi???
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
vanessa80 spune:
PYSYPISI eu am inceput Dipherelinul cu 1 saptamana inainte sa imi vina CM-ul. Aseara am facut ultima inj cu Diphereline. Maine va fi punctia. 
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI eu am inceput Dipherelinul cu 1 saptamana inainte sa imi vina CM-ul. Aseara am facut ultima inj cu Diphereline. Maine va fi punctia. ![]() |
Mersi mult pt raspuns!
Ma dusese in eroare prospectul injectiilor,pt ca acolo scria ca trebuie incepute in a 2 a zi a cm-ului.