Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 6
pogonici1977 spune:
neata fetelor...haideti sa av spun ce am visat eu asta noapte
ca miam facut bagajul eu si sotul si am plecat in america ptr totdeuna...si am zis nu vreau sa ma uit in urma..mam saturat de tara asta...cred am am ajuns sa am reversul asupra acestei tari din cauza sistemului in care lucrez.....lucrez la stat....nu va imaginati ce vad, ce hartii semnez si ce aflu pe zi ce trece...ma ingrozesc..MIE FRICA DE ZIUA DE MAINE DIN CAUZA ASTA....mam saturat efectiv nu stiu cat mai rezist..dar problema e ca nu am nici o alta cale de iesire din acest sistem..ca la noi in oras nu sunt locuri de munca...unde sa ma duc???????
ce rau imi pare ca visul meu sa terminat iar realitatea e vai de ea
nui de mirare de ce am starea asta......singurul lucru car mar putea scoate din aceasta poveste de cosamr..ar fi un bebe
dar vezi ca bebele la noi nu vine cand vrem noi...si nici bani nu avem sa putem merge la FABRICA DE FACUT COPIII..deci ec ne ramane noua.....
sa ne dam cu capul de pereti si sa acceptam realitatea asa cruda cum e ea
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
pogonici1977 spune:
sau sa ingrosam randurile la spitalul de nebuni..ca in felul in care traim si lucram noi tineretul din ziua de astazi..STRES..STRES..STRES....COMPROMISURI...STRES...si tot asa pana la infinit....e vai de noi pe viitor....nu mai avem noi sansa sa ajungem varsta bunicilor.....si nici a parintilor nostri...
daca nu am dreptate va rog sa ma contraziceti
pogonici1977 spune:
noi tineretul vom ingrosa randurile in spitalele de nebuni.....ptr STRESUL NE OMOARA....dar nu mai zis sa ajungem varsta bunicilor sau a parintilor nostri....ca e mult de zis..STRESUL...STRESUL..ne ucide...si duce inclusiv la INFERTILITATE...
deci nui de mirare ca sunt atatea cupluri in ziua de astazi care au diagnostic INFERTILITTAE NECUNOSCUTA... e vai de noi
mam saturat de facut compromisuri....
va rog sa ma iertati cu ale mele ganduri....dar cred ca si voi poate gresesc ...traiti astfel de stari...
pogonici1977 spune:
trebuie sa ies din starile astea ca numi fac bine...sa ma bucur ca am totusi o familie, doar de 2 persoane, dar tot mai bine decat sa fiu singura, sunt sanatoas, nu am probleme grave de sanatate, asta e...trebuie doar sa avem rabdare. asa e Fiecare are greutatile lui, dar trebuie sa trecem si noi peste ale noastre.
ce bine ca ne-am gasit pe forumul asta si ne intelegm una pe alta si ne mai putem varsa amarul din cand in cand pe tastatura in loc de umarul cuiva...
Va pup pe toate si capul sus NUI ASA, trebuie sa cred ca totusi candva o sa fie si soare nu numai ploaie si nori
vanessa80 spune:
POGONICI
, curaj. Toata lumea trece prin momente dificile. Eu am crezut in primavara ca o sa innebunesc, dupa 3 IA nereusite si cu o frumusete de sdr de hiperstimulare, care m-a chinuit vreo luna si jumatate. Asta este viata...Acum mi-am facut curaj, am facut inca un credit si acum fac stimulare pt FIV. Sper ca de data asta sa se intample o minune in viata noastra. Sunt stresata ca daca nu o sa fie bine, prea curand nu vom avea bani pt un alt FIV.
Dar nu renunt. Ma incapatanez sa imi realizez si acest vis. 
cami_antonia spune:
pogonici este adevarat ce ai scris in ultima postare ... e bine ca ai o familie macar formata din 2 membrii ... cunosc o groaza de fete singure care isi plang amarul lipsei unui el care sa le ajute, sa le imbarbateze ..
si mai cunosc si cazul fratelui meu cu sotia cu cancer
deci bucura-te ca ai de ce
restul fetelor care nu ma stiu
va rog salvati o moldoveanca
cititi si daruiti daca puteti
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Delphinas spune:
pogo...asa cum a zis cami...bucura-te de ce ai
apreciaza ceea ce ti-a dat Dumnezeu. apreciaza sanatatea ca restu vor veni de la sine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
Delphinas spune:
neata. poftiti la 
o saptamana minunata va doresc 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pysypisi spune:
Buna seara moldovencele mele frumoase

Astazi m-au sunat de la clinica sa ma intrebe ce mai fac(sunt super atenti)si sa-mi comunice ca din data de 23 oct sa incep injectiile cu dipherline timp de 19 zile in fiecare dimineata.Si pe data de 12 noiembrie o sa aiba loc prelevarea de ovocite.Sper din tot sufletul sa reusesc acest FIV din prima,la fel va doresc si voua.
Pupici la toate fetele