Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 5
pysypisi spune:
Buna fetelor,am ajuns si eu acasa obosita dar cu vesti bune
De data asta au fost foarte cooperanti dr romani in sensul ca au tradus si ne-au explicat despre ce este vorba.Astazi a fost prezenta si doamna dr Balea Lucia care este super ok.Acum sa va spun ca analizele sunt bune si mi-a dat sa iau de azi si pana pe 26 anticonceptionale yasmin si daca imi vine menstra pe 28 sau 29 atunci este prefect si o sa-mi dea scchema tratamentului in noiembrie daca nu in decembrie.Dr grec mi-a spus ca avem MARI SANSE DE REUSITA pt ca singura problema la noi este de cauza tubara.Acum cu Dumnezeu inainte.
Succes tuturor!!!
Delphinas spune:
pysy...ma bucur pt vestile bune....sa dea domnu sa fie bine 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas pysy...ma bucur pt vestile bune....sa dea domnu sa fie bine ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita ambitioasaInfertilitatea este o boala Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile?? |
Sa dea Dumnezeu
pogonici1977 spune:
fetelor eu sunt mai suparata si stresata acuma..am o perioada mai grea la munca..dar cu ajut bunului dumnezeu o sa treca si o sa imi revina si mie zambetul pe buze..azi ziua 4..de maine dezmat la facut bebe
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Fac cinste cu
sau laptic cald. Si cu fursecuri, ca acum pot si eu sa mananc cat de cat normal.![]()
Ieri am fost la monitorizare. Am vreo 6 foliculi de 11-12 mm si cativa foliculi mai mici. Dr zice ca e bine. Nu sunt chisturi. Luni iar merg la monitorizare.
PYSYPYSY ma bucur ca ai vesti bune.
Multa bafta.
Va doresc week-end placut si multi
pt voi.
Delphinas spune:
vanessa multam de 
am trecut sa va salut si sa va urez we placut.
eu sunt in z2 si am niste dureri, dar flux....foarte foarte mic.
ma duc sa bucataresc ceva...mai revin peste zi 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
bitza20 spune:
Buna fetelor, scot si eu nasucul pe afara, acum cand s-a mai incalzit putin
.
Pogonici...ne putem lua de mana, e o periaoda super stresanta si la mine la servici si acasa numai nu le dovedesc si toti trag de mine...chiar ma gandeam sa aman analizele ca sigur vor iesi aiurea, sa astept sa treaca perioada asa
(si uite asa iar ma las pe mine pt altii, si timpul trece....)
Pysypisi, ma bucur ca esti incantata de dr si de clinica, poate vom avea noroc amandoua
.Chiar imi dai si mie sperante
Vanessa
, felicitari pt productie, Domane ajuta mai departe 
Va doresc un wk minunat si plin caldura
vanessa80 spune:
DELPHINAS spor la treaba. 
Si eu am azi program de curatenie, spalat si facut mancare. Saptamana viitoare o sa fim mai mult pe drumuri si nu o sa mai am timp sa fac nimic prin casa.
pogonici1977 spune:
of bitza..ce soarta avem si noi acuma..cand sa ne apucam de bb..hop probleme de servici..pai ce iti mai arde de altceva..mie nic....
numai zic ca sunt leftera..asa ca anul asta nu mai pup eu sovata..ca a dat criza rau peste noi,....
dar nu vreau decat sa am ajute bunul dumnezeu sa ma ajute sa trec peste aceasta perioada de stres de la munca....
nu stiu de ce..dar mie ultimele 3-4 luni CM nu tine mai mult de 2-2.5 zile..oare de ce?? a mai patit cineva asa??
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
vanessa80 spune:
POGONICI si la mine se intampla la fel. Asta de la inceputul anului de cand am facut stimulare pt IA.