Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 4
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI multa bafta vineri. Sa ne tii la curent cu stirile. ![]() |
Mersi mult draguta la fel si tie iti doresc

Cu siguranta o sa va tin la curent
pogonici1977 spune:
salutare fetelor....eu declar ziua 2...

la multi ani celor cu numele de paraschiva sau alte derivate....
sunt ocupata zilele astea
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
Delphinas spune:
neata fetelor. va poftesc la
sau un ceai fierbinte sa ne mai dezmortim.
pysy...ma bucur pt tine.
va doresc zi buna si caldura in suflete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
bitza20 spune:
Buna dimineata, vin si eu cu un compotel de mere caldut ![]()
Delphinas, a fost bun tortul, cum ai petrecut?
Pysypisi, sa ne spui si noua ce ai facut la clinica
. Spune-mi tu ce analize ai facute, le ai pe toate? Eu nu stiu ce sa fac cei de la clinica mi-au spus ca pt o prima consultatie imi trebuie doar cele din z3 si spermograma, oare sa le fac si pe celelalte?
Pupici calzi la toate fetele infrigurate 

pysypisi spune:
| citat din mesajul lui bitza20 Buna dimineata, vin si eu cu un compotel de mere caldut Delphinas, a fost bun tortul, cum ai petrecut? Pysypisi, sa ne spui si noua ce ai facut la clinica . Spune-mi tu ce analize ai facute, le ai pe toate? Eu nu stiu ce sa fac cei de la clinica mi-au spus ca pt o prima consultatie imi trebuie doar cele din z3 si spermograma, oare sa le fac si pe celelalte?Pupici calzi la toate fetele infrigurate ![]() ![]() |
Salutare tuturor fetelor si o zi placuta va doresc

Da draguta o sa va tin la curent cu tot ce se intampla

Si mie la fel mi-au spus dar cand am ajuns la laborator(Medsana)mi le-au facut pe toate mi-au spus ca nu are rost sa ma intepe de 100 de ori si sa mai pierd si timpul si atunci le-am facut pe toate in afara de cele ginecologice si alea pt mycoplasa,ureoplasma si gonoree ale sotului.Pt astea mi-a dat acasa 2 eprubete si o sticluta si niste betisoare ca de urechi.Cu astea trebuie sa recoltam noi acasa(sau la dr)secretia de pe uretra,noi am facut-o dimineata ....sotul meu zicea ca este tare naspa ca ustura rau....si ia dat si putin sangele...Asta este ce nu facem noi pt bebe.
Mult succes si tie in continuare

Toate aceste analize in afara de cele care ti-am spus m-au costat 1690 lei.
DELPHINAS multumesc tare mult
bitza20 spune:
Vai Pysy...as da orice numai sa nu aiba el de suferit. Eu suport orice, dar sa stiu ca il doare pe el....parca nu am stare, as face 3 HSG numai sa nu sufere el
.Sotul meu nu e pretentios, daca trebuie facute, le face, nu zice nu, dar parca nu suport sa stiu ca-l doare.Oare chiar sunt obligatorii analizele alea pt barbati? Eu mi le-as face toate in afara de alea si apoi merg la dr...poate poate scapam fara ele.Sincer as merge si eu sa mi le fac pe celelalte la medsana, ma consult cu sotul si iti dau de stire.
Va pupacesc pe toate
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui bitza20 Vai Pysy...as da orice numai sa nu aiba el de suferit. Eu suport orice, dar sa stiu ca il doare pe el....parca nu am stare, as face 3 HSG numai sa nu sufere el ![]() Va pupacesc pe toate ![]() |
SINCER SI EU PRIMA DATA MA INTREBAM DACA SUNT OBLIGATORII,DAR APOI TOT NOI NE-AM GANDIT CA ESTE BINE SA LE FACEM PT CA NU SE STIE DACA DIN CAUZA UNEI ANALIZE NU IESE TREABA BUNA....SI ATUNCI NE-AM HOTARAT SI AM FACUT-O.DAR SA STII CA NU ESTE CHIAR DE SPERIAT USTURA DAR ESTE CAT DE CAT SUPORTABIL.ACUM ESTE RAU CA IL USTURA SARACUL SI CAND URINEAZA...CHIAR AM SA INTREB LA CKINICA CE AR PUTE FACE CA SA II TREACA MAI REPEDE.CE SA FACEM TREBUIE SA NE SACRIFICAM PUTIN...
MULT SUCCES ITI DORESC IN CONTINUARE

TI-AM TRIMIS PM CU PRETURILE.
bitza20 spune:
Pysy, multumesc mult de detalii 
Vanessa, multa bafta, sa vii cu vesti bune, voi fi cu gandul la tine 
Delphinas spune:
neata. va astept la un ceai cald sa ne mai incalzim nitel
sau poate o
zi excelenta sa aveti. tb sa sun azi sa ma programez pt HSG saptamana viitoare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??