Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 10
nichi spune:
Buna fetelor si o zi buna va doresc 
Vanesa buna productie ,as vrea sa te intreb despre ce clinica este vorba,nu am fost foarte atenta.... te pup 
pysypisi spune:
[quote]citat din mesajul lui pysypisi
[quote]Vanessa tu dipherelinul ti l-ai facut singura sau ti la administrat cineva???Si unde anume se face injectia,in mana,in...???
Delphinas spune:
va salut si eu, dar nu pot sta prea mult.
ma bucur si eu ca e ok cu trompele, dar zau va zic daca stiam ca o sa am toate reactiile adverse...nu ma mai legam la cap cu asa ceva...
am o durere crunta de abdomen de la substanta de contrast. stari de voma, frisoane.
zi buna va doresc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
vanessa80 spune:
PYSYPISI eu am facut Diphereline-ul in burta. Primele 2 injectii le-am facut singura, iar urmatoarele mi le-a facut sotul.
Se face un pliu din pielea ( grasimea) de pe burta cu mana stg si se face injectia incet cu mana dr. Inainte se dezinfecteaza zona cu vata cu spirt. O sa usture putin si o sa se inroseasca zona. Eu am folosit seringi pt insulina, ca au acele f finute. Cand am facut amestecul am folosit ace normale. Spor la injectii si multa bafta.

DELPHINAS imi pare rau ca ai atatea reactii adverse. Dar nu iti fa griji, o sa treaca.
Nu e normal sa ai frisoane. Nu cumva vine gripa?
jasmine30 spune:
FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!
ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!
ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI eu am facut Diphereline-ul in burta. Primele 2 injectii le-am facut singura, iar urmatoarele mi le-a facut sotul. ![]() DELPHINAS imi pare rau ca ai atatea reactii adverse. Dar nu iti fa griji, o sa treaca. Nu e normal sa ai frisoane. Nu cumva vine gripa? |
Mersi mult draga Vanesa,am sunat si la clinica si mi-au explicat.Maine o sa vina o asistenta acasa ca sa-mi explice exact si apoi o sa ma ajute si sotul,pana la urma trebuie sa reusim.Pupici!!!
deeva73 spune:
Buna dimineata,
Unele din voi ma stiti, nu-s moldoveanca, da' am mai scris la subiectu' de fata. Intru acum sa va vestesc despre una din fetele de pe lista:
In data de 20.10.2009 la 19.50 s-a nascut Maria, fetita Anei Domnica, 3700gr, natural, fara peridurala.
Am vazut ca apare inca la gravidute.
Eu tot vin pe la voi sa vad cine o mai ramas...Mai vorbim!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deeva73 Buna dimineata, Unele din voi ma stiti, nu-s moldoveanca, da' am mai scris la subiectu' de fata. Intru acum sa va vestesc despre una din fetele de pe lista: In data de 20.10.2009 la 19.50 s-a nascut Maria, fetita Anei Domnica, 3700gr, natural, fara peridurala. Am vazut ca apare inca la gravidute. Eu tot vin pe la voi sa vad cine o mai ramas...Mai vorbim! Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
ce veste minunata...multumim ca ne-ai anuntat.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??