Moldovence aspirante sau gravidute(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Buna fetelor si o zi buna va doresc

Vanesa buna productie ,as vrea sa te intreb despre ce clinica este vorba,nu am fost foarte atenta.... te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

NICHI am mers la clinica Gynera, dr Laura Dracea, in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Vanessa tu dipherelinul ti l-ai facut singura sau ti la administrat cineva???

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui pysypisi

[quote]Vanessa tu dipherelinul ti l-ai facut singura sau ti la administrat cineva???Si unde anume se face injectia,in mana,in...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va salut si eu, dar nu pot sta prea mult.
ma bucur si eu ca e ok cu trompele, dar zau va zic daca stiam ca o sa am toate reactiile adverse...nu ma mai legam la cap cu asa ceva...
am o durere crunta de abdomen de la substanta de contrast. stari de voma, frisoane.
zi buna va doresc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

PYSYPISI eu am facut Diphereline-ul in burta. Primele 2 injectii le-am facut singura, iar urmatoarele mi le-a facut sotul. Se face un pliu din pielea ( grasimea) de pe burta cu mana stg si se face injectia incet cu mana dr. Inainte se dezinfecteaza zona cu vata cu spirt. O sa usture putin si o sa se inroseasca zona. Eu am folosit seringi pt insulina, ca au acele f finute. Cand am facut amestecul am folosit ace normale. Spor la injectii si multa bafta.
DELPHINAS imi pare rau ca ai atatea reactii adverse. Dar nu iti fa griji, o sa treaca. Nu e normal sa ai frisoane. Nu cumva vine gripa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!!

ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

PYSYPISI eu am facut Diphereline-ul in burta. Primele 2 injectii le-am facut singura, iar urmatoarele mi le-a facut sotul. Se face un pliu din pielea ( grasimea) de pe burta cu mana stg si se face injectia incet cu mana dr. Inainte se dezinfecteaza zona cu vata cu spirt. O sa usture putin si o sa se inroseasca zona. Eu am folosit seringi pt insulina, ca au acele f finute. Cand am facut amestecul am folosit ace normale. Spor la injectii si multa bafta.
DELPHINAS imi pare rau ca ai atatea reactii adverse. Dar nu iti fa griji, o sa treaca. Nu e normal sa ai frisoane. Nu cumva vine gripa?

Mersi mult draga Vanesa,am sunat si la clinica si mi-au explicat.Maine o sa vina o asistenta acasa ca sa-mi explice exact si apoi o sa ma ajute si sotul,pana la urma trebuie sa reusim.Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Buna dimineata,

Unele din voi ma stiti, nu-s moldoveanca, da' am mai scris la subiectu' de fata. Intru acum sa va vestesc despre una din fetele de pe lista:
In data de 20.10.2009 la 19.50 s-a nascut Maria, fetita Anei Domnica, 3700gr, natural, fara peridurala.
Am vazut ca apare inca la gravidute.

Eu tot vin pe la voi sa vad cine o mai ramas...Mai vorbim!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Buna dimineata,

Unele din voi ma stiti, nu-s moldoveanca, da' am mai scris la subiectu' de fata. Intru acum sa va vestesc despre una din fetele de pe lista:
In data de 20.10.2009 la 19.50 s-a nascut Maria, fetita Anei Domnica, 3700gr, natural, fara peridurala.
Am vazut ca apare inca la gravidute.

Eu tot vin pe la voi sa vad cine o mai ramas...Mai vorbim!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

ce veste minunata...multumim ca ne-ai anuntat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput