Moldovence aspirante sau gravidute(17)
Raspunsuri - Pagina 11
sophie76 spune:
deeva
, bineinteles ca te tinem minte!Multumim pentru vestea minunata pe care ne ai dat-o!!
Ana Domnica, sa ti traiasca fetita si sa va bucurati sanatosi de ea!!
Mai fetelor, de amir mai stiti ceva? cred ca si ei i se apropie sorocul , sper ca ea si bebe sunt bine sanatosi si se odihnesc!!
Vanessa, tinem pumnii sa fie bine pina la capat!
O zi buna fetelor si we placut!!
sophie
pogonici1977 spune:
mai fetelor dar de mine ati uitat
mmm..ma supar pe voi..vam zis ca am avut o perioada mai grea
dar cu ajut bunului dumezeu si maicutii domnului am trecut cu bine...si uite asa am ajuns si ziua de astazi...
avnd in vederea ca la noi bugetul e limitat..nu prea imi permit anul asta investigatiii...
dar mintea mea nu sta deloc..se gandeste mereu.,,oare ce pas sa afc ptr a veni bebe si la noi
mam gandit ca in decembrie sau noiembrie vad eu, sami fac un HSG din nou..ptr siguranta mea..caci in ianuarie noi vrem sa mergem la SOVATA .asta daca punem coada la inmuiat si strangem bani....si vreau sa fiu sigura ca trompele mele sunt ok..caci altefl..
vreau sa fac HSG tot la CUZA VODA in iasi.la dct BOIAN daca se poate..imi zice si mie cineva ce imi treb ????
eu oricum o sun luni dimineata..dar poate aflu de la voi mai repede
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 mai fetelor dar de mine ati uitat mmm..ma supar pe voi..vam zis ca am avut o perioada mai grea dar cu ajut bunului dumezeu si maicutii domnului am trecut cu bine...si uite asa am ajuns si ziua de astazi... avnd in vederea ca la noi bugetul e limitat..nu prea imi permit anul asta investigatiii... dar mintea mea nu sta deloc..se gandeste mereu.,,oare ce pas sa afc ptr a veni bebe si la noi mam gandit ca in decembrie sau noiembrie vad eu, sami fac un HSG din nou..ptr siguranta mea..caci in ianuarie noi vrem sa mergem la SOVATA .asta daca punem coada la inmuiat si strangem bani....si vreau sa fiu sigura ca trompele mele sunt ok..caci altefl.. vreau sa fac HSG tot la CUZA VODA in iasi.la dct BOIAN daca se poate..imi zice si mie cineva ce imi treb ???? eu oricum o sun luni dimineata..dar poate aflu de la voi mai repede mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea |
Buna draga Pogonici,eu am facut HSG la Elena Doamna si am dus adeverinta de salariat si trimitere de la dr de fam +5 lei.
Mult succes!!!
pysypisi spune:
Astazi a venit asistenta la mine si am facut dipherelinul,este foarte usor de facut si nu doare deloc,este super.De maine o sa-mi faca sotul sau chiar eu.Pupici la toate si o seara placuta!!!
vanessa80 spune:
PYSYPISI am uitat sa iti spun ca pe youtube este un filmulet unde iti arata cum se face Menopur. 
Azi m-au sunat de la clinica. Din 15 oute au iesit 12 embrioni, din care 6 sunt de calitate f buna si 6 sunt fragmentati. Au zis ca ii lasa la crescut pe toti pana marti cand va fi ET. ( nu prea inteleg eu ce e cu embrionii astia fragmentati?) Sper sa fie bine.
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI am uitat sa iti spun ca pe youtube este un filmulet unde iti arata cum se face Menopur. ![]() Azi m-au sunat de la clinica. Din 15 oute au iesit 12 embrioni, din care 6 sunt de calitate f buna si 6 sunt fragmentati. Au zis ca ii lasa la crescut pe toti pana marti cand va fi ET. ( nu prea inteleg eu ce e cu embrionii astia fragmentati?) Sper sa fie bine. ![]() |
Bravo Vanessa!!!
Ma bucur tare mult ca ai asa embrioni de calitate buna,acum sigur din cei 6 se va prinde unul sau doi.Doamne ajuta!!!
Vroiam sa te intreb in a cata zi de diphereline te-au chemat la prima monitorizare???
Te intreb pt ca mie mi-au spus sa vin pe 31 ar veni a 8 a zi de diphe,dar problema ar fi ca ei mi-au spus sa intrerup anticonceptionalele pe 28 si asta ar insemna cam pe 30 sa vina menstra.Si atunci se poate face monitorizare asa....pe menstra????
Eu nu prea cred,probabil cand o sa ii anunt ca mi-a venit o sa amane monitorizarea....
vanessa80 spune:
PYSYPISI eu am inceput Diphereline-ul pe 28.09 si prima monitorizare a fost pe 9.10. Nu conteaza daca esti la menstruatie. Pe ei ii intereseaza sa vada daca sunt chisturi pe ovare. Eu am facut atunci si estradiolul din sange. Incearca sa nu te stresezi...Stiu ei ce fac.
Multa bafta.
Sper ca embrionii mei sa se dezvolte normal si sa fie si lipiciosi, sa stea la mami in burtica 8,5 luni.

pysypisi spune:
| citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI eu am inceput Diphereline-ul pe 28.09 si prima monitorizare a fost pe 9.10. Nu conteaza daca esti la menstruatie. Pe ei ii intereseaza sa vada daca sunt chisturi pe ovare. Eu am facut atunci si estradiolul din sange. Incearca sa nu te stresezi...Stiu ei ce fac. Multa bafta.![]() Sper ca embrionii mei sa se dezvolte normal si sa fie si lipiciosi, sa stea la mami in burtica 8,5 luni. ![]() |
Mersi mult draga Vanesuca,ce m-as face fara tine....
O sa te ascult si nu o sa ma mai stresez deloc!!!
Sunt sigura ca embrionii tai o sa fie super lipiciosi si o sa stea la tine in burtika 8,5 luni.Doamne ajuta si mult succes!!!Pupici multi tie si la toate fetele.
vanessa80 spune:
PYSYPISI o sa vezi ca o sa treaca repede perioada asta cu injectii si monitorizari si in curand o sa faci punctia. Mie nici nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul si deja marti vom face ET.
pogonici1977 spune:
dar nu a facut nimeni HSG la cuza voda??
hai va rog..caci vreau sal fac in noiembrie si treb sa stiu cemi treb la mine
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea