Moldovence aspirante sau gravidute(17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicky29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

asa a fot si in mi la piatra neamt cand am facut eu
internare de zi
dar dejeaba lam facut ca dct din budapesta mia zis ca nui clar HSG si ca nu au fost bune substantele de contrast
care lea folosit
din acest motiv vreau sa merg sa fac la cuza voda
eu am mai facut in noiembrie 2007
HSG tot la cuza
si a fost conform cu realitatea de la laparoscopie

voi suna maine dim
la ei

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Buna Pogonici, sunt din Piatra Neamt am aceeasi problema: vreau un bb, am fost diagnosticata cu endometrioza prin laparoscopie facuta la elena doamna din iasi cu dr. socolov. Am facut 2 HSG la Cuza una in martie 08, a doua in octombrie 08. Ambele analize nu au durat mai mult de 30 min, mi-a trebuit doar un VSH pe care l-am facut la medical test si o trimitere ( recomandare ) de la medicul curent - i-am aratat ultima eco facuta la Avicena si biletul de externare.Am platit de fiecare data 100ron analiza, rezultatul l-am primit pe loc. Programarea am facut-o telefonic la nr de fix de la spital in prima zi de CM.Daca vrei si alte lamuriri iti voi da ulterior un nr de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BITZA o sa treaca si controlul de pe 12, iar in decembrie se mai linisteste lumea, ca doar vin sarbatorile. Atunci o sa te mai relaxezi si o sa poti sa faci planuri de viitor.
In legatura cu legea cu FIV-ul gratuit pt 250 de cupluri, nu e nimic sigur. Traim in Romania si asta ne cam incurca. Acum se mai cheltuie o gramada de bani cu campaniile electorale si cu alegerile, iar la anul nu se stie daca o sa mai aloce fonduri pt FIV gratuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bitza , incearca sa nu te stresezi f mult la munca, nu se merita, iti spune un om patit care ani la rindul si-a lasat viata personala pe planul 2 si a tras cit a putut pt job, pt cariera, am avut si satisfactii nu zic nu si un salariu decent, dar cind a venit criza si peste noi si s au inrautatit lucrurile, m au dat afara fara sa aiba curajul sa-mi spuna macar in fata si a trebuit sa mi caut alt job unde sa o iau de la zero!
Dar sa trecem la "oile" noastre: dr. Kovacs deja mi a raspuns la mail si mi a trimis schema de tratament cu date cu tot. De miine iau marvelon, de pe 10 Nov incep cu Suprefact si de pe 22 Nov incep stimularea , pe 26 Nov trebuie sa fiu la Budapesta sa ma vada la ecograf und evoi sta pt aprox 2 saptamini ,pina dupa ET.Ce pot sa spun decit sa dea Domnul sa fie intr un ceas bun si de Craciun sa am cel mai frumos cadou.
Doamne ajuta tuturor fetelor in focuri, vanessa, pysypisi, ma rog pentru noi toate sa mearga totul bine la FIV.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bitza, nu vreau sa te dezamagesc ,dar nu ti pune prea mari sperante in legea cu FIV de la stat, eu am descarcat proiectul de lege de pe site ul MS si este haotic, ilogic, pare o traducere proasta, si cei care se mai pricep spun ca este si neconstitutional, deci putine sanse sa fie aprobat.Si chiar de ar fi aprobat ,250 cupluri/500000 eur inseamna f putin (ginditi va ca numai pt campania antifumat a mihaelei radulescu au cheltuit 800000 eur), deci asta e praf in ochi, ca sa nu mai spun cum vor fi alese cele 250 de cupluri, ce poate fi in stare sistemul romanesc sa faca din asta; liste de asteptare, spagi etc. Si mai am o intrebare: daca ai reusi sa faci parte din cele 250 de cupluri, ai face FIV pe banda rulanta la Giulesti? Sincer nu sunt f optimista in privinsta asta, si nu spun asta din cauza sindromului PM, chiar asta cred.

sophie

Mergi la inceput

SOPHIE ai dreptate cu legea asta. E praf in ochi.
250 de cupluri inseamna f putin in comparatie cu numarul cuplurilor care au nevoie de FIV. Ca sa nu mai vorbim de rata de reusita si conditiile in care se lucreaza in spitalele de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

bitza , incearca sa nu te stresezi f mult la munca, nu se merita, iti spune un om patit care ani la rindul si-a lasat viata personala pe planul 2 si a tras cit a putut pt job, pt cariera, am avut si satisfactii nu zic nu si un salariu decent, dar cind a venit criza si peste noi si s au inrautatit lucrurile, m au dat afara fara sa aiba curajul sa-mi spuna macar in fata si a trebuit sa mi caut alt job unde sa o iau de la zero!
Dar sa trecem la "oile" noastre: dr. Kovacs deja mi a raspuns la mail si mi a trimis schema de tratament cu date cu tot. De miine iau marvelon, de pe 10 Nov incep cu Suprefact si de pe 22 Nov incep stimularea , pe 26 Nov trebuie sa fiu la Budapesta sa ma vada la ecograf und evoi sta pt aprox 2 saptamini ,pina dupa ET.Ce pot sa spun decit sa dea Domnul sa fie intr un ceas bun si de Craciun sa am cel mai frumos cadou.
Doamne ajuta tuturor fetelor in focuri, vanessa, pysypisi, ma rog pentru noi toate sa mearga totul bine la FIV.

sophie

Buna draga Sophie,imi pare bine ca te-ai linistit si ca totul este spre bine.Vezi ca Dumnezeu nu doarme???
Iti doresc sa ai parte de un FIV norocos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

si eu am vb cu dct boian de la cuza voda si mie zis sa imi fac VSH si daca < sau = 12 sa ii dau telefon in ziua 1 si sa ma programeze ...abia astept

azi ziua 13...

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vanessa...bafta!
zi buna va doresc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

neatza!
Spor la tot astazi, vremea e buna de facut copii:)

Mergi la inceput

Buna dimineata! Va astept la o cana cu laptic cald si chec.
Ne-am intors aseara tarziu in Iasi. Am plecat 2 si ne-am intors 4. Am la purtator 2 blastocisti voiosi. Mai este un blastocist mai mititel si inca un embrion care se dezvolta mai greu. I-au lasat pana azi si daca rezista ii vom congela. O sa ma sune mai tarziu de la clinica sa imi spuna cum au evoluat lucrurile.
Acum incerc sa ma relaxez si sper ca puiutii se vor lipi.

Mergi la inceput