Moldovence aspirante sau gravidute(17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BITZA . Ma la Dumnezeu sa ne ajute. Parca nu mai am rabdare. Sper sa se prinda si sa stea in burtica 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, fetelor!

Sa stiti ca eu chiar daca nu v-am mai scris am citit ce ati scris voi pe aici.
Sunt cu moralul la pamant: azi mi-au venit si rusii si sunt si in preaviz pana pe 9 noiembrie si nu gasesc nimic de lucru.
Sunt disperata, m-am saturat de griji, lipsuri si nevoi.
Abia astept sa mi se termine menstruatia si ma apuc de treaba iar pentru bebe.
Va pup si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

IRIS capul sus. O sa iti gasesti ceva de lucru. E greu pt toata lumea, dar viata merge inainte. Noi suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

iris , imi pare rau, stiu cum e, am trecut si eu acum citeva luni prin asa ceva, si desi mi am gasit alt job veniturile sunt mai mici, dar nu uita: orice sut in.... e un pas inainte!!
vanessa multa multa bafta la ET, ce pot sa mai spun e ca ma rog pt tine si te astept cu vesti bune!
Eu sunt cam suparata, pt ca vineri trebuia sa mi vina menstruatia si sa ma apuc si eu de tratamentul pt FIV, AC in prima faza, dar "rusii" s-au gindit sa se joace cu nerviii mei si abia azi au inceput sa dea semne de invazie, mi e frica sa nu intirzie mai mult si sa mi medicul procedura pt la anul (in caz ca ET se apropie de perioada sarbatorilor de iarna).
Off, FIV ul asta parca e fata morgana, am inceput prin a ma programa imediat dupa ultima IA ,adica prin aprilie la Gynera la dr. Dracea, unde m au programat tocmai in iulie, am asteptat cumintica si in iulie cind m am dus nu am avut un feeling prea bun vis a vis de medic si m am schimbat pt Budapesta, aici am asteptat iar pt consultatie care a avut loc pe 25 sept si cind am stabilit ca la menstruatia urmatoare sa incepem tratamentul.
Nu stiu fetelor, cred ca trec printr o pasa mai proasta sau e doar sindromul PM , dar mi se pare ca parca de fiecare data intervine ceva ca sa nu fie bine, parca Dumnezeu nu ar vrea sa am copii, nu's ce sa mai cred

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76

iris , imi pare rau, stiu cum e, am trecut si eu acum citeva luni prin asa ceva, si desi mi am gasit alt job veniturile sunt mai mici, dar nu uita: orice sut in.... e un pas inainte!!
vanessa multa multa bafta la ET, ce pot sa mai spun e ca ma rog pt tine si te astept cu vesti bune!
Eu sunt cam suparata, pt ca vineri trebuia sa mi vina menstruatia si sa ma apuc si eu de tratamentul pt FIV, AC in prima faza, dar "rusii" s-au gindit sa se joace cu nerviii mei si abia azi au inceput sa dea semne de invazie, mi e frica sa nu intirzie mai mult si sa mi medicul procedura pt la anul (in caz ca ET se apropie de perioada sarbatorilor de iarna).
Off, FIV ul asta parca e fata morgana, am inceput prin a ma programa imediat dupa ultima IA ,adica prin aprilie la Gynera la dr. Dracea, unde m au programat tocmai in iulie, am asteptat cumintica si in iulie cind m am dus nu am avut un feeling prea bun vis a vis de medic si m am schimbat pt Budapesta, aici am asteptat iar pt consultatie care a avut loc pe 25 sept si cind am stabilit ca la menstruatia urmatoare sa incepem tratamentul.
Nu stiu fetelor, cred ca trec printr o pasa mai proasta sau e doar sindromul PM , dar mi se pare ca parca de fiecare data intervine ceva ca sa nu fie bine, parca Dumnezeu nu ar vrea sa am copii, nu's ce sa mai cred

sophie

Stai linistita iubita,sunt sigura ca ai un moment mai nasol dar la fel de sigura sunt ca lucrurile se vor rezolva de la sine,acum iti faci tu prea multe ganduri.Asa sunt si eu uneori....
Iar Dumnezeu ne iubeste pe toti problema este ca uneori ne mai incearca iar noi trebuie sa stim sa depasim acel moment...
Ai sa vezi ca totul se va rezolva si ai sa incepi si tu cat de curand FIV-ul.Mult noroc iti doresc si multi pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76
parca Dumnezeu nu ar vrea sa am copii, nu's ce sa mai cred

eu nu cred asta. respira adanc si schimba modul de a privi lucrurile.
Poate vrea ca bb sa nu vina prin asemenea metoda

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

SOPHIE nu iti fa griji daca ET-ul va fi aproape de sarbatorile de iarna. Important e sa te simti tu bine si sa ai embrionasi de calitate. Restul se rezolva. Hai inveseleste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

fetelor , ce m as face eu fara voi? nimeni altcineva nu ar intelege prin ce stari trec !
Intr-o alta ordine de idei, "rusii" deja m-au invadat, i-am scris doctorului si astept raspuns.

sophie

Mergi la inceput

SOPHIE felicitari! De acum tre sa te relaxezi si sa te pregatesti pt a deveni mamica. Ai grija de confortul tau fizic si psihic. Si eu am trecut prin tot felul de stari si " toane", dar important este sa nu uitam scopul. Acela de a avea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Sophie, Dumnezeu le randuieste pe toate, are grija de fiecare. Capul sus, relaxeaza-te...incepi mult asteptatul FIV si prin voia lui Dumnezeu va fi si ultimul. Nu trebuie sa te gandesti decat la un singur lucru...cum vei da vestea cea mare celor apropiati, vei tipa de bucurie sau vei fi calma

Eu deocamdata stau pe tusa, e o perioada f f f f stresanta la mine la servici, pe 12 am un control mare, asa ca nu am de gand sa fac nici o analiza, nimic...pana nu trece factorul stres. Apoi imi voi vedea de ale mele. Voi ce mai stiti de legea asta cu fertilizarile, din 2010 se va face primul FIv gratuit?Nu am mai avut timp sa ma mai uit pe la stiri, poate ma lamuriti voi, ca eu numai zvonuri am auzit.
Va pup dulce

Mergi la inceput