Moldovence aspirante sau gravidute(17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

vanessa sa fie lipiciosi puiutii si te atdeptam cu vestile bune peste 2 saptamini!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

vanessa ce ma bucur , in 2 saptamani vor veni si vestile bune pe aici pe la noi. Cum a fost povesteste-mi si mie cum e procedura, doare ceva la punctie la ET?

Fetelor este posibil ca 4 zile la rand sa-mi iasa testele de ovulatie pozitive? sau sunt teste de 2 lei

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

Buna dimineata! Va astept la o cana cu laptic cald si chec.
Ne-am intors aseara tarziu in Iasi. Am plecat 2 si ne-am intors 4. Am la purtator 2 blastocisti voiosi. Mai este un blastocist mai mititel si inca un embrion care se dezvolta mai greu. I-au lasat pana azi si daca rezista ii vom congela. O sa ma sune mai tarziu de la clinica sa imi spuna cum au evoluat lucrurile.
Acum incerc sa ma relaxez si sper ca puiutii se vor lipi.

Ma bucur tare mult pt tine draga Vanessa si sunt sigura ca blastocistii o sa fie tare lipiciosi.Te asteptam cu vesstea cea mare,pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

BITZA testul o sa-l fac cam pe 5-7 noiembrie, adica saptamana viitoare.Eu ma simt foarte bine, doar ca am dormit aproape toata ziua. Nu stiu de ce imi este asa de somn si sughit. Sotul rade si imi spune ca asa comunica puiutii cu mami.
Promit ca dupa ce scap de somnoreala asta o sa va povestesc cum a fost exact la punctie si la ET, ca sa stiti la ce sa va asteptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bitza, din ce stiu eu testele de ovulatie se pozitiveaza cam cu 48 de ore inainte de ovulatie si probabil ca atita timp cit mai detecteaza LH ele se pozitiveaza, deci zic eu ca e posibil, asa ca sper ca ati profitat de perioada.
Eu am renuntat sa mi mai fac teste de ovulatie, eu uneori simt ovulatia si pt confirmare fac un test, si s a pozitivat de fiecare data cind am simtit si eu, deci cred ca sunt Ok aceste teste, ma gindesc ca daca se pozitiveaza e aproape sigur ca ovulezi, dar daca nu se pozitiveaza nu inseamna ca nu ovulezi ci probabil cantitatea de LH nu e suficienta sa pozitiveze testul sau testul nu e bun.

sophie

Mergi la inceput

BITZA se poate ca testul de ovulatie sa fie pozitiv 4 zile. Bine ca are loc ovulatia, profitati de perioada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu azi sunt ziua 15..si simt OVULATIA la maxim..de dimineata tot simt cum lucreaza ovarul eu stang..ca de luna asta lucri ovarul care mia dat de furca la laparosopie..poate..o mnune se va intampla

nu trebuiesc sa pierd e ziua maxima...ma duc la

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Buna dimineata ! Va astept la laptic cald si chec cu mere.
Azi parca mi-a mai trecut somnolenta, ca ieri abia imi puteam tine ochii deschisi.
Sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:

BITZA se poate ca testul de ovulatie sa fie pozitiv 4 zile. Bine ca are loc ovulatia, profitati de perioada.

Va dati seama ca am tabarat pe al meu sot , am profitat de perioada la max

Vanessa, asa de repede faci testul, wooooaaauuuu, am niste emotii si eu . Sa dea Domnul ca sa se fi prins embrionasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:

Buna dimineata ! Va astept la laptic cald si chec cu mere.
Azi parca mi-a mai trecut somnolenta, ca ieri abia imi puteam tine ochii deschisi.
Sa aveti o zi frumoasa.

Buna dimineata Vanessa si tuturor fetelor,pupici!!!
Ma bucur ca ti-ai mai revenit din somnolenta,asa poate ne povestesti si noua cum a fost.
Eu din pacate am racit si am inceput sa stranut si sa ma usture gatul,oare daca iau claritine si ceva de gat sau fervex afecteaza cu ceva diphrelinul????O sa sun si la clinica dar ceva mai tarziu.Si inca ceva acum 10 min am avut asa o durere destul de puternica dar de scurta durata,,jos,,cam in zona tractului urinar,tu ai avut asa ceva????

Mergi la inceput