fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

off-topic : dora, tu cum mai esti, baietelul tau ce mai face ? s-au mai linistit lucrurile in viata ta ? aveai la un moment dat probleme...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Am trecut printr-o perioada de cosmar. Privind retrospectiv, nu imi vine sa cred ca persoana aceea eram eu. Din pacate, faptele au si consecinte, astfel ca sotul meu a introdus actiune de divort, foarte bine intemeiata, de altfel. Am ajuns sa il reclam la DNA si sa ii pun in pericol jobul, ca sa ii fortez mana pentru a obtine custodia. Nu cred ca o sa ma ierte prea curand pentru asta. Am stat o vreme la mama, dar am reusit sa ne certam la cutite, a chemat politia si m-a aruncat in strada, asa ca am revenit la sot, care a fost de acord sa stau la el pana imi caut gazda.
De cateva saptamani am devenit alta persoana, mai matura si responsabila, constienta si incerc sa imi mentin controlul. In loc sa fiu incapatanata, agresiva si necontrolata invat sa fiu blanda, sa fiu alaturi de cei pe care ii iubesc la bine si la rau, sa ii inteleg si sa le ofer sprijin neconditionat. Relatia cu sotul meu este mai buna ca oricand, nu mai exista nici un fel de violenta, ci comunicare si afectiune.
Piticul nostru creste, il asteptam sa faca in curand primii pasi, e inca temator. Gangureste nonstop, e extrem de lipicios, rade si sta in brate la toti si cucereste pe toata lumea. A devenit rasfatatul si mascota cresei. Am mici probleme de sanatate cu el, ii tot recidiveaza o faringita, i-am facut un exudat si astept rezultatele. A luat deja antibiotice de 2 ori intr-o luna, de data asta am refuzat si l-am dus singura la Cantacuzino sa ii faca antibiograma, macar sa stiu ca ii dau tratamentul adecvat.
Privesc in urma si mi se pare ca tot ce am trait a fost un vis urat...

Mergi la inceput

Dulse, lasa depresiile si autoinvinuirile pentru ca nu te ajuta cu absolut nimic. O sa-ti aduci aminte intr-o zi cat te-ai agitat pentru un barbat violent, alcoolic si drogat (nici nu gaseai o combinatie mai buna) si n-o sa-ti vina sa crezi. E mai bine fara el si fara prezenta lui in viata voastra. O sa vezi ca exista o groaza de barbati in lume, care sa te respecte, sa faca gesturi romantice, sa te protejeze si sa fie alaturi de tine. Povestea ca e mai greu sa-ti gasesti partener cu un copil e doar atat, o poveste. Crede-ma pe cuvant, ca stiu ce spun, un barbat cand ii place o femeie accepta fara probleme si femeia, si copiii ei, si familia ei, si problemele ei. Cel putin un barbat care sa merite.
Cand o sa vezi cum se agata mogaldeata aia mica de tine o sa-ti treaca si ideile ca nu folosesti la nimic. Mama ta te iubeste ft mult atata vreme cat face atatea sacrificii ca sa iti fie bine. Calificarile pe care le ai sunt destul de solicitate si pot fi si banoase, deci vei putea munci cat sa devii independenta si sa-ti asiguri un viitor. Esti tanara, mai ai o gramada de ani promitatori in fata, si tu te agati de un ...nu zic ce ca imi iau avertisment , care o sa aiba in viata exact ceea ce merita.
Fruntea sus si fii optimista, ca nu-i bine pentru nimeni sa stai sa-ti plangi singura de de mila! Nu e dracul chiar asa negru, stai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

incerc sa nu ma mai consum si sa nu ma mai gandesc la el.. ma gandesc ca un om care stie ca spune adevarul isi sustine parerea nu fuge cum fuge el sa se intalneasca fata in fata cu mine:) asta dem cat de lash e. sa lasi o femeie insarcinata plina de datorii si sa pleci.. macar mi-a luat o piatra de pe inima.. nu ma mai simt eu vinovata ca ne-am despartit. imi bateam capu ca poate a fost vina mea ca poate ma racisem eu sau cine stie dar nu e asa. singura explikatie e k nu este in stare sa isi asume responsabilitatea si atat. incep sa-mi revin din transa si sa ma gandesc doar la ingerashul care o sa-l am peste 4 luni si la sanatatea mea si a lui:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dulse daca esti reala si problemele tale asa cum le-ai descris, eu te pot ajuta. vad ca si Cornelia s-a oferit. scrie-mi pe e-mail sau pe PM (ti-l activezi din meniul de sus "contul meu/mesaje private/activeaza) unde stai si ce iti trebuie. am o fetita nascuta in ianuarie deci nu o sa duci lipsa de hainute. patut si carucior nu mai am de dat dar poate mai strangem de la fetele de pe forum. iti pot aduce si o cadita pentru facut baie.
astept sa ma contactezi.

Roxana

Mergi la inceput

multumesc mult:) azi mi-am luat trimitere de la doctorul de familie si maine ma duk sa fac eco acela de 20 de saptamani:X am emotii:) si o sa vorbesc si cu un doctor ginecolog sa ma ia in vizor sa ma duc la controalele necesare pana ce nasc. am inteles ca aceste controale sunt gratuite pentru femeile insarcinate:) totusi mi-a gasit anemie lipsa de calciu si infectie urinara. este grav? mi-e cam teama.

Mergi la inceput

Stai linistita ca nu e deloc grav. O sa-ti dea ceva vitamine, Maltofer sau altceva similar cu fier pentru anemie, calciu nu prea se recomanda ca produce contractii, asa ca ar fi bine sa consumi multe lactate (pasteurizate, ca altfel e risc sa iei o bacterie din lapte si branzeturi moi), iar pentru infectia urinara ar fi logic sa-ti dea sa faci o antibiograma si tratament (eu am luat Norfloxacin). Sunt foarte comune problemele astea in timpul sarcinii si trec de la sine dupa nastere. Sarcina usoara si sa vii cu vesti bune de la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Dora, nu-i da idei , Norfloxacinul este interzis in sarcina!
Dulse ,sa-ti dea trimitere medicul de familie sa-ti faci antibiograma la urina si numaai in baza ei sa te trateze.Vezi ca anumite antibiotice sunt permise in sarcina.
Si neaparat sate ia in evidenta un ginecolog.

Mergi la inceput

maine aflu ce tratament imi da. multumesc:)

Mergi la inceput

off.. trec peste una dau peste alta.. acum i fiecare zi tipa tata la mine si ma ameninta ca ma omoara. arunca cu lucruri dupa mine..nici nu stiu ce sa mai fac. de parca mie mi-o fii bine asa cum aunt. in lok sa ma sprijine el ma injura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Sa te sprijine, Dulse, dar tu cand "ai comis-o" te-ai gandit la riscuri si la sufletul lor ca parinti? Ca mie nu mi-ar place sa imi vina fata cu burta mare, chiar daca in final n-as lasa-o de izbeliste... Nu-i condamna prea tare, iar tie iti mai trebuie inca multa minte....

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput