fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

mamik mea este femeie de servici si are 6 mil salariu si testul de paternitate ea mi-a promis ca mi-l face ca imi strange banii necesari:)

Offfff Doamne mamicuta ta in loc sa stranga bani pentru un test de paternitate fara rost ...mai bine strange pt bb sa aiba tot ce-i trebuie cand se naste... lasa Dumnezeului gura lumii ca nu gura lumii iti va creste copilul ci tu cu mama ta

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

nu am spus ca nu iau in considerare sfaturile care mi se dau am spus puri si simplu ca eram derutata pierduta si nu stiam ce s fac.. nu m-am trezit peste noapte insarcinata si nu stiu de ce ca nu am 5 ani sa cred ca un copil il aduce barza si zambetul e ticul meu sa-l pun. e si normal sa sufar daca m-am trezit singura si am stat si m-am rugat de el 3 sapt sa se intoarca aks si n-am rprimit in schimb decat injuraturi si amenintari. si testul de paternitate mi-a promis mamaik mea k mi-l face pentru ca ei tin foarte mult la gura lumii:) in special tata si nu vor sa se faca de ras.. mai mult decat s-au facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:

nu am spus ca nu iau in considerare sfaturile care mi se dau am spus puri si simplu ca eram derutata pierduta si nu stiam ce s fac..

Din ce spui tu ..se vede ca nu iei in considerare NIMIC !
GATA , renunt ca m-am enervat destul..degeaba...

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dulse, daca esti reala , lasa-l in plata lui pe tatal copilului, asa cum ai fost sfatuita! Cand se va naste bb? Cand te linistesti si hotarasti sa faci totul pentru copil, contacteaza-ma! Daca ai nevoie, te pot ajuta cu un patut, carucior etc.

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Mai dulse, si tu pina la urma ce vrei?

- Vrei sa opresti gura lumii? Good luck with that! Nu vei reusi, indiferent cite teste de paternitate vei avea. Vei ramine oricum adolescenta care a facut un copil "din flori" (ca nu esti casatorita). Si cum crezi ca vei potoli gura lumii cu o hirtie. Ce vrei, sa te duci din usa in usa cu o hirtie sa dovedesti ca el e tatal copilului? Nu iti dai seama ca oamenii care nu vor sa creada nu vor crede nici cu hirtia in fata? Mai bine lasati naibii prostiile astea, ca vei avea nevoie de bani pentru pampers si poate lapte pentru copil. Ai idee cit costa toate astea? Si tie iti arde de hirtii scumpe care nu vor aduce nimic.

- Vrei sa il aduci pe el inapoi? Nu o sa iti iasa cu nici-un test de paternitate din lume. Daca el nu te iubeste acum, nu te va iubi nici in viitor. Femei cu experienta vietii de aici ti-au spus cum ti-ar arata viata linga un asemenea om. Daca asta iti doresti ai nevoie sa postezi aici ca nu vei fi incurajata in directia asta de nimeni.

- Vrei sa nasti un copil sanatos si sa il cresti cit mai bine? Atunci deschide bine urechile la ce ti se spune pe aici. Incearca sa iti termini liceul si sa iti gasesti un loc de munca rezonabil cit de curind. Cum n-ai muncit o zi in viata nu vei avea concediu de maternitate si indemnizatie sau cum se mai numeste. Vei avea nevoie de bani. Fa un plan si ai grija ca planul asta sa nu includa tatal copilului, ca nu te poti baza pe el, indiferent ce ti-ar promite.

- Vrei sa feresti copilul de influentele negative ale unui tata agresiv si care nu l-a dorit? Inca un motiv sa nu faci nici-un test de paternitate. Daca nu recunoaste copilul nici nu va putea incerca sa ti-l ia. Cel mai bine si pentru tine si pentru copil este sa nu il recunoasca si sa nu mai vrea nimic de la voi.

Intrebarea cea mare este CE VREI? De ce postezi aici, in ce directie ceri sfaturi?

Mergi la inceput

in februarie se va naste bbl`ul. am crezut k poate un copil in va schimba.. am crezut ca poate are doar o aventura si se va intoarce si nu stiam ce sa fac sa continui sa-l caut sau nu.. dar nu l-am mai cautat m-am hotarat ca macar astea 4 luni de sarcina care le mai am sa fiu linistita si sa nu ma gandesc decat la ingerashul meu.... stiu ca testul de paterniate nu va inchide gura lumii dar nu eu am hotarat sa-l fac..si am crezut ca daca va avea dovada ca acest copil este al lui se va intoarce pentru ca sincer? mi-am dat seama ca nu-l iubesc atat de mult cum credeam ca este obijnuinta, si ca ma oftic ca dupa cate am facut pentru el pleaca fara s zica nimic. dar daca se intorcea sa-i fie tata copilului, era un ajutor in plus pentru ca sincer nu stiu cum o sa ne descurcam. eu cu scoala mai vine si un bbe... nu ma simt decat vinovata ca in loc sa-mi ajut parintii eu mai rau ii afund.. si la momentul actual nu simt decat ca ma urac si atat.. sper s treaca cu timpul cum a trecut si "obsesia" asta pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:

in februarie se va naste bbl`ul. am crezut k poate un copil in va schimba.. am crezut ca poate are doar o aventura si se va intoarce si nu stiam ce sa fac sa continui sa-l caut sau nu.. dar nu l-am mai cautat m-am hotarat ca macar astea 4 luni de sarcina care le mai am sa fiu linistita si sa nu ma gandesc decat la ingerashul meu.... stiu ca testul de paterniate nu va inchide gura lumii dar nu eu am hotarat sa-l fac..si am crezut ca daca va avea dovada ca acest copil este al lui se va intoarce pentru ca sincer? mi-am dat seama ca nu-l iubesc atat de mult cum credeam ca este obijnuinta, si ca ma oftic ca dupa cate am facut pentru el pleaca fara s zica nimic. dar daca se intorcea sa-i fie tata copilului, era un ajutor in plus pentru ca sincer nu stiu cum o sa ne descurcam. eu cu scoala mai vine si un bbe... nu ma simt decat vinovata ca in loc sa-mi ajut parintii eu mai rau ii afund.. si la momentul actual nu simt decat ca ma urac si atat.. sper s treaca cu timpul cum a trecut si "obsesia" asta pt el

In primul rind "obisnuita", "obisnuinta", "a obisnui" - nu de alta, dar te asteapta un BAC. Si vad ca nu iti lipseste macar litera S pe tastatura.

In al doilea rind, hai sa iti pun eu intrebarile pe care ar trebui sa te concentrezi:

- Ai vorbit la scoala, cum faci cu restul trimestrului, pina in iunie, cum faci cu bacul?

- Ai facut o lista de lucruri care iti vor trebui pentru copil si sa incepi sa le cauti?

- Ti-ai facut un CV sa il ai pregatit pentru cautat de slujba? Nu, nu vei mai avea timp dupa.

- Ai facut o lista de posibile joburi pe care le-ai putea lua asupra ta? Nu te mai baza pe el, ce plan ai sa cistigi bani pentru tine si copil? Ce job vrei si ce pasi ai nevoie sa faci pentru a il obtine?

- Cine iti va avea grija de copil cit vei fi la munca? Te-ai interesat de optiuni de cresa etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Revin la ideea mea. Draguta mai lasa manelele si telenovele si creaza-ti prioritatile si mai ales urmeaza-le. Ca se intoarce ca nu ce mai conteaza. Se poate intoarce si..??? O sa te rupa in bataie defiecare data cand nu ii convine ceva sau cand i se va nazare ca nu e copilul lui si poate va da si in copil. Si vee-ti trai asa chinuiti pana cand copilul tau devenit adult va deveni abuziv sau va fi abuzat. TU DECIZI!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Dulse, bebe vine pt ca tu i-ai dat sansa sa vina, chiar ca nu-l aduce barza!

Mergi la inceput

m-am mutat la seral pentru ca nu puteam sa ma duc insarcinata la scoala si incep din februarie dupa ce nasc pana in iunie. si dau la anu` bacul. nu mi-am facut lista pt un job pentru ca am vb cu parintii mei si mi-au spus ca pana cand face bbe un an sa nu muncesc pentru ca un copil cand e mic are nevoie de mamica lui. si daca m-as angaja ar avea grija mama de bbe. si am diplome de la liceu de ospatar, bucatar organizator bancheting. deci de angajat as putea sa ma angajez. Si nu sunt fan manele nici nu ascult manele si nici cu telenovelele nu ma impac bine:) as vrea sa fac o listuta pentru tot ce-i trebuie lu bbe dar nu prea stiu cu ce.

Mergi la inceput