fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 5
dulse spune:
singura chestie e ca am burtik mikutza si normal trebuia sa fie mai mare dar bine am avut 46 de kg knd am ramas insarcinata si acum am 53 54 cam asa:)
dulse spune:
Nu spun ca mi-as lasa copilul pentru el sau ca e el mai important decat copilul meu dar ma simteam altfel cand imi punea seara capul pe burtik si vb cu bbe.....era un sentiment special.. acum sunt si agitata si ofticata si ma simt tradata pierduta...am momente fericite numai kand se misk si vb cu el.. si numai knd fac baitza cand imi dau cu apa peste burtik si el se misk si rad singura de nebuna.. imi pare rau daca v-am tulburat sau dar nu stiu ce o sa fac in continuare... deokamdata nu ma pot obijnuii cu gandul ca sunt eu care am patit aceasta chestie ca am visat degeaba... am asteptat momentul asta as de mult. stiu ca un copil e prilej de bucurie nu motiv de cearta. nu ma impac cu gandul ca nu e langa mine si ca nu-l intereseaza asta nu inteleg eu
makydenis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse testul de paternitate vreu sa il fac ca sa vada k e copilul lui si sa nu mai spuna la toata lumea k nu-i al lui. pentru ca eu din cauza asta nu mai ies nici pana la magazin pentru ca lumea l-a consamnat pe el si el a aruncat pe mine:) si de ce sa cad eu de c.... si sa nu cada el de mincinos iresponsabil? |
E mai importanta "lumea" decat binele copilului tau? In mod normal (la adulti) pt testul de paternitate se preleveaza ca monstra, material de studiu al ADN-ului, saliva. Cum iti inchipui tu ce material de studiu al ADN-ului se poate preleva de la bebele tau si prin ce metode? deci gandeste!
Si iti mai spun ceva: "lumea" va vorbi fie ca-i faci testul de paternitate bebelui fie ca nu! Atitudinea ta fata de "lume" e mai presus de "ce vorbeste lumea"!
mianna spune:
de curiozitate, stii asa, aproximativ, cam cat costa un test de paternitate, sau vorbim discutii? ca bani de eco 3D zici ca n-ai.
dulse spune:
nu am akum momentan bani pentru eco 3d si trebuie sa fac un eco si testul de paternitate il fac dupa ce nasc nu akm:)
asteryaro spune:
Mai degraba amicul tau se cheama pedofil, vad ca tot cu minore umbla...
Pe tine nu stiu de ce, dar nu te cred, cu cat incerci mai mult sa ne convingi, cu atat te contrazici singura.
Sa stii ca toate doamnele care ti-au raspuns aici si-au rupt din timpul lor liber, iar tu nu faci decat sa insisti aiurea.
Ai gasit un PC, ai aflat de DC si da-i la distractie, nu-i asa ?
Fiindca eu nici troll nu consider ca esti, probabil ca sunteti doua pustoaice rasfatate, dornice de distractie.
De ce nu, e gratis doar?
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
[url=http://lilypie.com][/url]
cristoiu spune:
Si mie mi se pare cusuta cu ata alba povestea, dar unele povesti adevarate sunt in acelasi timp incredibile. Deci greu de spus, putem doar sa speram ca e un troll. Pentru ca o fata imatura, cu un fost (viitor) iubit care o corecteaza cu pumnii, cu un copil in burta pentru care nu are bani de 3D (dar isi imagineaza ca va avea pentru un test de paternitate haha), care nici macar nu poseda cunostinte elementare de gramatica romana (desi e in ultimul an la liceu)... na, ce sanse are o fata ca asta sa creasca un copil si sa il faca OM? Teoretic se poate, practic vad soarta puiului cam in negru. DACA povestea e adevarata, e foarte trist. Asa ca sper ca e un mare fals for general entertainment.
dulse spune:
imi pare rau sa va anunt ca nu suntem 2 pustoaice rasfatate si istorioara mea chiar este adevarat si imi pare rau daca nu am scris bine gramatical dar am tastatura stricata:) si da nu am bani pt 3 d pentru ca mamik mea este femeie de servici si are 6 mil salariu si testul de paternitate ea mi-a promis ca mi-l face ca imi strange banii necesari:) reti sa va dau o derie de buletin?:) daca nu va las un id de messenger sa vedeti conv mele intre mine si el. credeti ca nu exista oameni care sa loveasca o femeie insarcinata.. uite ca exista:) daca aveam 15 ani nu stateam sa cer sfaturi.. dar in fine imi pare rau ca v-am deranjat... si ca v-ati deranjat sa scrieti.. multumesc celorlalti pentru sfaturi
AVoogt spune:
Sa zicem totusi ca pov este adevarata ... sunt multe adolescente care si apoi spun ca s-au trezit peste noapte si nici ele nu stiu cum ..
Eu nu inteleg insa ce rol are acest subiect aici ...s-au scris 5 pagini degeaba , in general fetele care au probleme si isi descarca sufletul pe DC ..iau in considerare incurajarile, sfaturile celorlalte forumiste in cazul de fata "lupul a urlat la luna" si " :)" a predominat zambetul fara rost care m-a scos din sarite
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt