fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 4
violeta69 spune:
dulse,crezi ca esti singura femeie din lume care isi creste singura copilul?!
adica tu chiar nu esti singura,ai macar parintii langa tine...desi eu una nu as fi facut copil gandindu-ma ca o sa mi-l creasca mama,tata sau prietenul...
cand faci un copil tb sa ai in vedere si ce-i vei oferi,dar asta de acum nu-si mai are rostul...
acum esti pe cale sa-l nasti,fa macar de acum inainte ce e bine....bine pt copil,ca asta e principala ta raspundere...
si bine pt copil inseamna sa fii calma ca toate starile tale le transmiti fatului...
bine pt copil inseamna sa te alimentezi sanatos,sa lasi discotecile(ca oricum cred ca nu mai poti dansa-si nu zic asta ca si cum umblii prin discoteci-era doar asa un fel de-a spune )....
bine pt copil inseamna sa lasi individul ala care umbla cu minore sa-si vada de "viata " lui ...
bine pt copil inseamna sa lupti sa-i oferi o viata mai buna...adica sa nu astepti sa te ajute mama,tata,fratele,sora,bunica,pisica....ci sa faci ceva pt a evolua.....mai direct,continua-ti studiile acum cat copilul e mic....
pt ca daca nu faci nimic o sa treaca vremea,alergand dupa potcoave de cai morti.....si copilul creste...mai gasesti un pierde vara din asta,poate iar nu functioneaza anticonceptionalele si .....
daca intelegi ce vreau eu sa spun!
mama ta ce zice?
sper ca nu am deranjat pe nimeni cu ceea ce am scris
eu iti doresc sa te trezesti mai repede ...ca e in avantajul copilului
PS: asta in caz ca totul e real si nu se joaca cineva cu nervii nostrii
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
makydenis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse am 19 ani e normal sa ies in cluburi e normal sa ies afara poate k el o fii vrut sa ma inchid in casa si sa il astept cu cheia in mana:) si vorbele au fost scoase de un foarte bun prieten de-al lui caruia i-am refuzat "o cafea" la el aks |
Tu te supara, nu spune nimeni sa nu iesi in cluburi, dar asa procedand risti. Sunt multe tentatii care altereaza realitatea. Eu, daca eram in locul tau si chiar il iubeam cum spui tu, l-as fi pus pe EL mai presus de toate cluburile, nu le poti avea pe toate!
De ce vrei tu sa-i faci bebelui test de paternitate? Nu esti sigura pe tine, sau crezi ca un document il va convinge mai mult ca el e tatal mai mult decat spusele tale? Asta nu e dragoste fetito, asta e doar un vis!
Cum mai poti sta alaturi de un om care ti-a tras si o singura palma (si au fost si mai multe). Repet: asta nu e dragoste, sau daca nu am dreptate explica-mi si mie in ce masura e dragoste?
Sarcina usoara si bebe sanatos!
ni-na spune:
Ori nu ai 19 ani ci 13......ca nu cred ca la aceasta varsta poate cineva sa fie atat de imatura,ori este un post scris de o mitomana,ori esti un troll.Nu pot crede ca cineva care a ajuns la 19 ani poate accepta sa fie batuta,poate plange pana la epuizare dupa un barbat care o lasa,chiar insarcina fiind.Am un copil de 9 ani si pot spune ca este mai matur si mai responsabil decat tine.Ma supun riscului de a primi un avertisment,si ar fi prima oara de atatia ani de cand activez pe acest forum, insa cred ca cineva cara are acces la informatie nu poate zice ca a luat pilule pana in luna a 2-a de sarcina si alte asemenea bazaconii.Cumva,ceva nu se leaga.Chiar asa proaste ne crezi?
dulse spune:
am avut mestruatie pana in luna a 3-a de sarcina si nu-mi bat jok de nimeni si nici nu v-am luat drept proaste.. poate sunt eu mai proasta.. dar anti-conceptionalele le-am luat pana in a 3-a luna de sarcina cred ca sunt constienta de faptele mele:) si nu vad de ce este imposibil.. si am recunoscut ca sunt imatura si probabil ca baietelul dumneavoastra are parinti care sa-i explice ce e bine si ce nu.. nu l-ati lasat de capul lui sa faca ce vrea:) si nu v-ati interesat de el catusi de putin
ni-na spune:
Ok,sa zicem ca e asa cum zici,nu sunt de specialitate,si desi am auzit ca poti avea o scurgere ciudata pe care o crezi menstruatie in prima luna,pana in III-a nu .
Dar sa las aceasta ancheta si sa plec de la premiza ca esti o copila fara experienta,care a deschis ochii pe un baiat si care crede ca lumea a inceput cu el si nu mai exista pentru ea sansa de a fi fericita.
Esti necoapta insa crede-ne pe toate care ti-am raspuns..........viata ta nu s-a sfarsit.Se va sfarsi insa de il vei accepta inapoi pe tatal copilului care,cu o palma bine plasata sau cu un pumn pozitionat stategic te va face neom pentru totdeauna.Sau va lovi burtica si cea care va avea de suferit va fi bebita.
Aduna-ti forta da-i ignore domnului,pune prietenele sa il anunte ca este inregistrat si traieste-ti viata .Sunt cateva mamici singure pe forum pe care le admir nespus si care vor aparea sigur cand vor considera ca meriti.Momentan daca lesini datorita unui copil facut de ex-ul ,alteia, nu prea meriti sprijinul lor.
Sunt aici pentru tine si te voi ajuta,insa tu trebuie sa te ajuti mai intai.
dulse spune:
testul de paternitate vreu sa il fac ca sa vada k e copilul lui si sa nu mai spuna la toata lumea k nu-i al lui. pentru ca eu din cauza asta nu mai ies nici pana la magazin pentru ca lumea l-a consamnat pe el si el a aruncat pe mine:) si de ce sa cad eu de c.... si sa nu cada el de mincinos iresponsabil?
violeta69 spune:
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
rhoneea spune:
Dulse,fata draga..Eu la 19 ani dadeam nastere unui puiutz.Din momentul in care am vazut cele doua liniute pe testul de sarcina,am devenit cu totul alta persoana.Pe mine nu ma mai interesa dragostea nimanui,inafara de puiul meu.Oricine s-ar fi ivit in calea fericirii mele,l-as fi izbit cu toate puterile.Totul si orice pentru puiul meu.
Eh,la mine n-a fost cazul,am un sot minunat,dar am spus asa daca as fi fost in situatia ta.
Oricat ai incerca sa ascunzi,tu nu ai 19 ani.O fata la 19 ani nu scrie asa cum scrii tu.Gandurile ei sunt cu totul diferite de ale tale.Conceptiile unei fete de 19 ani sunt cu totul diferite fata de una de 13-15 ani.
O fata de 19 ani...ah stai! Ce cursuri frecventezi?
Aici,marea majoritate sunt mamici si femei greu incercate
Ceea ce mi se pare este ca vrei sa ne explici lucruri inutile,ceea ce in mod normal pe o mamica nu ar interesa-o atat timp cat are unu puiutz.Deci,tu fata Dulse vei deveni mama?
Povesteste-ne si noua din odisee ta.Eu una sunt curioasa...
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
dulse spune:
pai ce sa va povestesc la primul eco.. doamna doctor mi-a spus k sunt insarcinata in 12 saptamani si este in dezvoltare.. bebe avea 4 mm atunci. aproape 4 luni am fost la medicul meu de familie sa imi dea de facut analizele a completat fishele acelea cu date despre mine despre tatal copilului (care era cu mine atunci) i-am spus cand a miscat prima oara m-a cantarit mi-a dat tratament pentru raceala ca avusesem cu o seara in urma febra si frisoane mi-a dat paracetamol si vitamina c si pastile de calciu fier vitamine Elevit ..pronatal. am fost mi-am facut analizele am putina anemie si putina lipsa de calciu si maine ma duc la doctor iar cu analizele. iar saptamana aceasta trebuie sa fac neaparat un eco dar o sa fac unul normal pentru ca acela 3d este destul de scump si nu am bani acum.. Nu am probleme cu sarcina.. pana acum mi-a fost rau doar din luna a 3-a pana in luna a 4-a si dupa aceea nu am mai avut probleme dar in schimb pana acum 2 saptamani dormeam intr-una. de miscat misca foarte mult cand fac baie..dimineata cand trebuie sa merg la toaleta si acum ca sunt putin mai agitata misca mai tot timpul de 2 zile :) cam atat