fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcristy spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

astazi am intrat in 8 luni.. trebuia sa ma duc la ecografie dar pentru ca a nins nu am putut sa ajung la politlinica dar poate reusesc joi daca nu mai ninge si o sa se poata circula. de 2 zile nu m-am mai trezit din ora in ora noaptea,dorm bine am vreo 5 perne pe langa mine si inca una mareeee rau problema e cu mancarea ca mananc intr-una. daca mananc acum peste jumatate de ora mi-e foame. si mananc cate 2 3 kg de fructe pe zi beau fooarte multa apa.. bine mai mult ceaiuri mananc multe dulciuri... daca as putea as manca numai dulceata cu paine si mullt iaurt .. teama mi-a mai trecut putin dar cred ca oricui ii e putina frica inainte sa nasca:) in rest toate bune :) ma alearga mama sa-mi ia ciocolata aproape in fiecare zi pentru ca mananc foooarte multa imi ascunde sarea otetul pentru ca eu de mica mananc foarte sarat si foarte acru in special salatele.. deci la noi in casa e o nebunie continua. tot ce conteaza e ca mi-a revenit zambetul pe buze nu mai plang dupa... cine nu merita:) acum cel mai important lucru pentru mine este Ingerashul meu atat. :)

Mergi la inceput

:(( am fost internata in spital cu sangerari.. cu dureri de burtica din cauza frigului acum mi-au dat drumul acasa si mi-au zis ca mai am 2 saptamani si nasc... off nu mai a rabdare:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

:(( am fost internata in spital cu sangerari.. cu dureri de burtica din cauza frigului acum mi-au dat drumul acasa si mi-au zis ca mai am 2 saptamani si nasc... off nu mai a rabdare:((

Nastere usoara si pina atunci incearca sa dormi cit mai mult si sa-ti aduni fortele. Nu te baza pe "2 saptamini" ca nu e nimeni cititor in stele sa iti poata spune. S-ar putea sa nasti maine, s-ar putea sa nasti peste 4 saptamini. Fii pregatita cu bagajul pentru spital sa pleci oricind si ... nastere usoara, sa ai un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

dulse, stai cuminte cuminte si nu mai iesi din casa pe frigul asta. Ai rabdare cu bebe ca e aiurea sa nasti la 8 luni. Cica e mai ok sa nasti la 7 decat la 8, ca la 8 luni mai au loc nu stiu ce modificari si daca nu s-au terminat modificarile ale pot aparea probleme cu bebele mai tarziu, asa ca stai cumintica. NU ti-l mai chema, lasa-l sa stea el acolo linistit, sa se mai dezvolte mititelul. Roaga-l sa mai stea si bibileste-l menajandu-te in pat mai tot timpul. Si odihneste-te ca ais a ai nevoie de toat odihna posibila, ca dupa ce nasti vreo doua saptamani os a fie foarte obositor pana cand bebe se adapteaza la noile conditii.
Nastere usoara iti doresc si mult noroc tie si lui bebe!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nu speria fata:-) al meu este nascut la 8 luni si este perfect! nu exagerez si nu mi-l vad ca o cioara orbita de ideei fixe...

Stai acasa in liniste cum ti-a spus cristoiu si Iti doresc o nastere usoara si un bebe foarte sanatos si fericit!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Da, si al meu e nascut la 8 luni si n-are absolut nimic. Nastere usoara si sa fi sigura ca totul va fi bine!

Mergi la inceput

am ajuns acasa de la spital si aseara am avut o criza urata de spate. nu stiu de la ce dar nu sunt constipata si cand ma apuca durrilede spate ma tin toata noaptea... am luat acelasi tratament care mi-l dadeau in spital si mi-au trecut durerile. n-am vrut sa ma duc inapoi la spital pentru ca e infect acolo. si acelasi tratament pot sa-l fac acasa.. of acum astept sa vad cand o sa vrea guglica mea sa iasa:X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

dulse, nastere usoara si un bebe sanatos!Pentru dureri poti lua no-spa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

no spa, neaparat papuci in picioare, un plover in plus fata de obicei, nu mai dormi pe spate, doar pe parti si multe perne, stanga, dreapta, fata, spate, sub cap vreo doua, ceai de tei, stat in pat. Baga somn si nu mai sta in poponeata. Incearca sa fi cat mai calma si nu-l mai chema pe bebe in gand. Inarmeaza-te cu rabdare. Roaga-l sa mai stea. M-am interesat si daca ai 32 de saptamani implinite e ok daca nasti si maine. Da e bine sa stea pana la 40 de saptamani, sau cel putin cat mai aproape. Hai ca mai e putintel.

Fi atenta mie mi-a zis doctorita ca daca ma trezesc intr-o dimineata si respir dintr-o data mai usor, si burta se lasa ca o lacrima, mai ai cam o saptamana si nasti. Ca si cum bebe este gata copt.

Pana tunci.

Pupici. Sa ne mai scri, noi suntem aici. Majoritatea am trecut prin asta si stim ce bine e sa fim bibilite in perioada asta....

Mergi la inceput