fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dulse nastere usoara . Noi te asteptam aici sa te ajutam sa respiri"cum trebuie" cand nasti,sa ne rugam pentru tine sa fie usor ,sa fiti sanatoase amandoua. Sa te tinem de manuta cand pici de somn,in primele saptamani,sa te ajutam virtual sa alaptezi,schimbi scutece si sa treci peste depresie(poate ai noroc si nu o sa treci prin asa ceva).
Hai,curaj ca nu esti singura. Ia uite cate suntem aici ...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

da, dulse, te asteptam cu nerabdare

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

multumesc.. am luat no-spa si scobutil si nu mai am dureri asa mari de spate. dorm toata ziua nu stiu de ce ma trezesc doar sa mananc si iar somn.... mi-am umplut patul de perne, si acum respir mai bine. off dabea astept ziua cea mare:X:X:X:x am emotii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

DULSE nastere usoara si sa fi fericita alaturi de bebica care e pe cale sa apara daca nu a aparut inca.Asteptam impresii si sa-ti dam sfaturi despre cum si ce sa faci atunci cand nu te descurci
MULTA SANATATE LA AMANDOUA

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

am luat 20 de kg in greutate:((( este normal? off.. de 3 zile cand ma uit in oglinda imi vine sa plang ma vad ca un butoi oare o sa mai slabesc?? nu stiu ce am patit dar plang din orice... vomit ce mananc seara... si nu pot sa mananc decat paste cu branza si sahar portocale muultee si halvita:) vreo 2 3 pe zi:) si orice as manca seara am program ma cert cu wc-ul:) am citit undeva intr-o revista ca la o sarcina este normal sa iei cel mult 14 kg si eu am luat mult mai mult vreau sa nasc o data:(( k nu mai pot... mai am o saptamana:((

Mergi la inceput

a si inca ceva.. vi se pare ciudat numele maria ioana? ca majoritatea mi-au spus ca e aiurea numele si k o sa ma injure cand o sa fie mare ca mi-am batut joc de ea:P mie mi se pare dragut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

E tare frumos numele de Maria Ioana si daca tie iti place nu vad de ce nu i-ai pune numele asta.Nastere usoara

alexia_07

Mergi la inceput

Dulse, eu am luat 27 de kg in nastere. Nu aveam pofte, dar imi era ff foame si mancam de rupeam Si in plus am retinut foarte mult lichid. Dupa nastere, de la anestezie am retinut iar foarte mult lichid si nu-ti spun cum aratam

In prima luna nu am mancat sarat, am baut multa apa, pentru ca mi-era foarte sete de la alaptat si am slabit (cu tot cu nastere) 20 de kg.
deci nu-ti face probleme

Te asteptam cu drag si iti tinem pumnii stansi

Daca ai nevoie de ajutoare de orice fel, hainute, copsmetice, etc, inscrie-te si tu la topicul http://forum2.desprecopii.com/topic.asp?TOPIC_ID=147756

Mergi la inceput

Maria ioana este un nume foarte frumos

Mergi la inceput

ufff.... sper sa am lapte sa-i dau la bebitza pentru ca am inteles ca este cel mai sanatos pentru copil si slabesti mai repede:) si n-o sa mai mananc atat de mult dupa ce nasc cu toate ca inainte sa raman insarcinata mancam mai mult decat acum....dar nu ma ingrasam. in fine vad eu dupa ce nasc:) multumesc pentru incurajari macar aici gasesc un sprijin:)

Mergi la inceput