fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 22
Danutza26 spune:
Doamne ce poveste.am stat 2 ore sa citesc toate paginile.Dulce sincer te admir pentru decizia luata de a pastra copilul.eu nu am fost in stare sa-l pastrez si sa-l cresc singura.am preferat sa avortez.aveam 21 ani.acum am 26 sunt insarcinata in 39 saptamani si am langa mine un om care ma iubeste si abia asteapta sa-si tina puiul in brate.iti doresc tot binele din lume,sa-ti fie mogaldeata sanatoasa si mancacioasa si sa te bucuri de ea.nu lua in seama rautatile persoanelor care sunt prea invatate si dau lectii de gramatica.orice om greseste.tu gandeste-te la tine si la bebita ta.sanatate multa si mamicii tale,incurajeaz-o sa se tina de tratament.sa ne tii la curent.te pup
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro Mai degraba amicul tau se cheama pedofil, vad ca tot cu minore umbla... Pe tine nu stiu de ce, dar nu te cred, cu cat incerci mai mult sa ne convingi, cu atat te contrazici singura. Sa stii ca toate doamnele care ti-au raspuns aici si-au rupt din timpul lor liber, iar tu nu faci decat sa insisti aiurea. Ai gasit un PC, ai aflat de DC si da-i la distractie, nu-i asa ? Fiindca eu nici troll nu consider ca esti, probabil ca sunteti doua pustoaice rasfatate, dornice de distractie. De ce nu, e gratis doar? Cristina si Razvan (31.01.2006) "Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC) (1),(2),(3),(4) (5) [url=http://lilypie.com][/url] |
Ar fi fost foarte simplu si dragut sa fie doar un joc de pustoaica...si sa se distreze sa faca misto...Dar din pacate tragedia ei este reala. O stiu, din pacate nu am fost langa ea sa o sustin, pentru k sunt mult prea departe, dar sunt fericita ca a pastrat bebe-ul. Am insistat mult pe langa mama sa o lase sa il tina. Eu ma chinui de 10 luni sa fac unul, si nu am reusit pana acum. Am fost de craciun si am simtit cum misca puiutul ei in burtik si i-am auzit inimioara. E o minune...Sper sa nasca usor.
dulse spune:
cum pot sa sterg acest subiect stie cineva? pentru ca sunt unele lucruri care nu le-am scris eu pentru ca nu am avut calculator 2 luni gen frate mort taieturi batai crunte si altele.....
Ioannoula spune:
Am gasit acest subiect din gresala.O cunosc pe Dulce.Este sora mea. Este un copil rasfatat, dar bun. Parintii mei sunt niste oameni minunati. Este adevarat ca tata este un pic cam recalcitrant si ii cam place bautura, dar nu a lovit-o niciodata. Multe din raspunsurile de pe site, nu sunt scrise de ea. Sunt scrise de sora mea mai mare, care sta cu ei in casa. Dulse a avut calculatorul stricat si l-a folosit pe al ei. Este adevarat ca a fost 3 ani cu un nenorocit care a lasat-o insarcinata si a disparut, k a lovit-o... dar parintii mei au sustinut-o mereu. E adevarat ca tata se enerveaza si tipa la toata lumea. Dar este din cauza multelor probleme adunate in familie, cum ar fi: boala mamei, amandoi muncesc si nu se ajung cu banii, sor-mea cea mare nu munceste, iar sotul ei ce castiga bea si ii joaca la aparate fara sa se gandeasca la cei 2 copii pe care ii au. Iar eu sunt departe si suntem intr-o perioada moarta si nu ii putem ajuta.Uneori ma simt vinovata ca am plecat...
Ii ajutam cat de cat si eu cu salariul pe care il luam. Lucram la primarie. Nu era mult, dar era un ajutor. M-am casatorit anul asta, si am intrat intr-un gol economic cu nunta... dar aici nu vorbim despre mine... ci de sora mea, care asteapta un ingerash in viata ei, si caruia ii doresc sanatate si putere sa-si creasca printesica.
dulse spune:
toate ca toate dar eu am intrat in panica... mi-e frica sa nasc....:(( ma gandesc ca mai am 3 saptamani si e din ce in ce mai greu nu pot sa dorm noaptea.. mananc foartteee multt si des.. nu prea pot sa respir din cauza burticii ...ma gandesc ca o sa fac cunostinta in curand cu cea care ma loveste si care nu ma lasa sa dorm sunt foarte fericita dar mi-e foarte frica... o sa fie nasol rau? adica o sa doara rau de tot? nu radeti de mine:P dar chiar sunt in panica........
n/a spune:
dulse.... stai linistita ca nici nu prea realizezi bine ce se petrece in acele momente. Incearca sa te linistesti si sa gasesti o pozitie in care sa poti dormi. Eu in ultima luna de sarcina nu puteam dormi decat in pozitie semi_sezut sau semi_orizontala, nici nu stiu s-o descriu.... pe multe perne. Vreo patru. Doua perne sub genunchi si cand amorteam ma puneam in genunchi si cu capul pe pernele alea. Radeai de mine daca ma vedeai, dar asa dormeam, ca altfel nu puteam. Nasterea a fost cu travaliu lung, dar n-a fost mare branza. Doare, simti permanent nevoia sa dormi in momentele alea si nu poti de contractii, dar la un moment dat nu ti se mai par asa ceva iesit din comun. Eu am adormit la un moment dat cu contractii cu tot, si nasterea e simpla, mai ales daca iti face peridurala..... e parfum dupa. E atat de multa zarva in jurul tau ca nici nu stii ce se petrece, iar cand nasti, sentimentul ala de dupa care te copleseste cand iti da copilul pe piept este incomparabil de minunat. NU poti descrie in cuvinte. Apoi corpul elibereaza oxitocina si te simti ca si cum ai fi in rai. Si uiti de dureri si de lucruri neplacute. Restul vine de la sine. Lumea ta se schimba total in bine. Parca si mintea ti se elibereaza. Asa ca stai linistita si ......enjoy. Lasa fricile la o parte. Nu te stresa singura fara motiv ca ai nevoie de energie pentru bebe.
Ioannoula spune:
Nu-ti fie frica pitirica mea, ca o sa scapi repede....si o sa scapi de burta . Si pe urma o sa vina ingerasul ala cu ochisori mici, care sa te priveasca ca pe cel mai important lucru de pe lume, si o sa te topesti dupa el.Pupicei dulci. Noi aici va iubim mult de tot!!!
alex_andra spune:
Noideea....nici ca puteai sa descrii mai frumos si mai adevarat....
Dulse....viata ta va deveni mult mai frumoasa dupa ce o sa-ti vina fetita pe lume....o sa fie mai greu in prima luna, pana te acomodezi cu ritmul ei....dar nimic pe lumea asta nu te implineste mai mult decat sa fii mamica! Si cu cat creste, cu atat e mai frumos....asa ca bucura-te, nu -ti fie frica
Acum un an pe vremea asta, eram la fel ca tine.....acum ma pregatesc de ruperea turtei....nici nu-mi dau seama canda trecut timpul!
Ai grija de tine si de bebe
Andra, mami de leoaica Eva
polux spune:
Dulce, copil cu copil. Nu-ti fie teama iubita, toate aceste mici neajunsuri se vor transforma in bucurie cand iti vei tine puiul in brate. Si mai apoi cand va creste si toata lumea va va lua drept surori, sa vezi ce bine va fi. Vei fi o mamica tanara si frumoasa si o sa vezi ca micuta va rupe inimile parintilor tai, si te vor ajuta sa o cresti. Pupam dulce si tinem pumnii la o nastere cat mai usoara.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4