fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 21
aditzaC spune:
DULCE am urmarit acest subiect si pana la urma m-am hotarat sa iti scriu si eu cateva cuvinte .
In primul rand vreau sa sti ca imi pare nespus de rau ca treci printr-o situatie asa delicata . Esti foarte tanara si ai sa vezi ca viata iti va rezerva multe surprize , important este sa treci peste ele , sa fii puternica si sa inveti din greselile tale , nimeni nu s-a nascut invatat .
Sper ca D-zeu sa te ajute sa depasesti usor toate momentele grele si sa iti daruiasca un copil sanatos .
Cat despre acest '' baiat '' nu iti pot spune decat ca NU MERITA nici o lacrima de-a ta si sper sa ti-l scoti definitiv din suflet .
ps: te felicit ca ai ales ca pastrezi acest copil, sunt foarte multe femei care se lupa cu infertilitatea si isi doresc din toata inima un copil .....e lucru mare ca D-zeu ti-a dat ocazia sa devii mama , asa ca bucura-te din plin de aceasta binecuvantare . Sa nu faci o prostie de genul sa il abandonezi in spital , cunosc multe cazuri asemenatoare cu al tau si din pacate si-au abandonat copii in spital .
Pt orice sfat / suport ma gasesti pe MP .
Ai grija de tine draga mea !
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse mi-am facut toate analizele. multumesc lui Dumnezeu n-am nici o boala nici n-am avut vreodata. m-a cam socat vestea dar nu mai doare asa tare:) nu ma mai agit ca n-am de ce. ma gandesc numai la ingerasul care creste in burtica mea si care are nevoie de mine calma nu de lacrimi si altele. vreau sa-mi continui viata si sa fac tot ce pot sa-mi cresc bbe`lul cum trebuie |
cea mai buna decizie sa faci totul pentru copil iar tu sa NU renunti la scoala ! nu vei putea face f mult pentru ea daca abandonezi scoala !
curaj, rabdare si cu dumnezeu inainte !
vaninaaa spune:
Dulse imi pare rau sa iti dau o veste proasta, dar am fost zilele trecute la directia de asistenta comunitara ca sa imi depun dosarul pt indemnizatie si am intrebat daca poti primi daca esti la seral si mi-au zis ca NU pt ca, conditia principala e sa fie un invatamant la zi. Dar totusi vorbeste cu directorul poate face ceva si te transfera inapoi la zi, ca nu ai pierdut prea mult timp.
andata spune:
Dulse, cum as putea lua legatura cu tine? poti sa iti activezi pm-ul sau sa imi trimiti mie date de contact, eventual un nr. de telefon? As vrea sa vb ceva cu tine
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
cristina_miruna spune:
Buna,
poate nu sunt cea mai potrivita sa dau sfaturi in astfel de situatii, de aceea o sa ma abtin. Vroiam doar sa-ti spun ca pt studente si/sau eleve se acorda acea indemnizatie pentru cresterea copilului. Nu stiu in ce conditii exact si ce acte iti trebuiesc, daca aflu ceva te anunt. Daca ai timp si energie poti da si tu o fuga pana pe Str. Amzacea (zona inel II) unde se depun acum actele pt indemnizatie. Doamnele de acolo sunt destul de dragute si cu siguranta te vor ajuta.
In rest, sarcina usoara in continuare.
P. S.
Doamnelor, sincer, cred ca este mai bine sa va abtineti de la comentarii daca nu sunt legate de subiect. Pe acest forum din cate stiu se dau sfaturi persoanelor care au nevoie de ele, nu se predau lectii de gramatica sau mai stiu eu... Faptul ca aveti o facultate nu va da mai multe drepturi decat celor care nu au, cel putin aiai pe DC. Deci va rog daca va considerati niste doamne comportati-va ca atare
camicreata spune:
Buna.Imi pare sincer rau prin ce ai trecut si prin ce treci,dar eu cred ca tot raul e spre bine.Eu mi-asi fi dorit sa imi zica sotul "nu te mai vreau".E normal ca sufeream dar nu mai mult ca acum.Sunt sigura ca vei reusi sa-ti cresti copilul singura.Si dupa caye am inteles ai parintii aproape.
Io iti doresc tot binele din lume atat tie cat si ingerasului care il astepti
dulse spune:
nu am mai raspuns de mult timp. dupa cum v-am spus nu mai am calculator si intru rar. am intrat in 6 luni:X si sunt mai bine ca niciodata am fost la medic ginecolog sa ma ia in evidenta ma duc la control lunar la eco..sunt bine. am dureri de spate dar stiu ca e normal din cauza la greutate, am un bebe foarte vesel:P toata ziua se plimba paici prin burtik doar noaptea ma lasa in pace:)am luat in greutate 11 kg acum astept ziua cea mare:) cu fostul meu prieten nu am mai vorbit si nici nu-mi doresc sa vorbesc cu el mi-e mai bine fara el. nu mai duc grija zilei de maine:) va multumesc pentru sfaturi si incurajari chiar m-au ajutat mult. dabea astept s-o tin in brate:X:X::X:X
madalina84 spune:
Cu copil de 3 luni(azi i-a facut ca a trecut de 12) am stat pana la ora asta sa-ti citesc povestea
Ce sa-ti spun,la inceput erai bulversata,il vroiai cu orice pret,stiu cum e,caci diferenta mare nu e intre noi si am trecut si eu prin unele clipe grele,ceea ce simteai tu pt el nu era dragoste era o obsesie ca-l vrei si atat.Ma bucur pt tine ca ai o bebeica sanatoasa si jucausa,stai sa vezi mai tarziu cum ti se va misca burtica in toate partile,cand ai relatat cat esti de fercita ca iti misca si vb cu ea,m-au napadit lacrimile la gandul ca si printul meu facea la fel.Sper sa fi reusit sa treci peste"dragostea" catre acel barbat,crede-ma ca nu te incalzeste cu nimic ca e trecut ca tata si nici nu cred ca fetita ta iti a reprosa ca e liniuta.Si eu m-am gandit ca poate baiatul meu imi va reprosa dar vreau sa cred ca in loc de reprosuri va fi mandru ca am ales sa-l nasc si sa-l cresc singura...si daca eu fara picioare am reusit,sigur poti si tu,daca eu am o situatie financiara putin mai buna(ca ma ajuta sora-mea) sigur poti si tu ca ai posibilitatea sa lucrezi,asa ca draga mea da-i inainte cu tupeu(cum se zice in generatia noastra) , asteapta clipele minunate care vor urma si te asigur ca atunci vei plange mult dar vor fi lacrimi de fericire ca ai dat nastere unei minuni.Stiu cum e cu necredibilitatea ca e tatal sau nu dar crede-ma ca prea putin conteaza...si pe mine ma doare uneori ca idiotul ala care e tatal la copilul meu,spune ca nu e,dar oare daca as face test ar ajuta la ceva?!?Vad ca si tu ai sprijin din partea fetelor de pe DC si accepta orice ajutor ca nu e o rusine.Referitor la acte,intereseaza-te sg pe internet ce drepturi ai caci dupa ei nu iti vor acorda nici unul(o stiu pe proprie experienta si totusi am reusit sa scot o caruta de bani de la ei),ai dreptul la alocatie monoparentala,la ajutor social iar restul de ce am beneficiat eu nu se potrivesc in cazul tau
Nu stiu cat am fost de coerenta caci e tarziu si sunt obosita.Iti doresc numai bine si multa sanatate puiutului,sa ai parinti sanatosi si sa te sprijine asa cum vor putea si tu sa devii o mamica demna de admirat si in viitor sa-ti gasesti un barbat care sa te merite si cel mai important sa-ti iubeasca fetita
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea
dulse spune:
mai am 5 zile si intru in 8 luni... mi-e din ce in ce mai greu cu burtika.. dar sunt cea mai fericita mamica din lume... mi-am facut bagajelul pentru la spital am cumparat hainute pentru bebita si mai trebuie sa merg zilele acestea sa cumpar patut... si acum astept ziua cea mare. nu am luat prea mult in greutate( 11 kg) dar am inteles ca acum in ultima luna cresc cel mai mult:) pe 20 merg la eco sa vad daca s-a intors bebitza cu capul in jos. va si.. tineti-mi pumnii:)
Lorenyy spune:
Dulse,iti tinem pumnii stransi,sa vezi ce mandra vei fi in momentul cand vei deveni cu adevarat mama!!Multa bafta,asteptam vesti de la voi;-)