fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

degeaba scrieti corect daca mintea e ingusta rau de tot..da raaaau..daca cineva vroia sa invete gramatica( chestii de finete!!! sa amintim !!! nu mai scria aici unde e nevoie de sprijin) va luati de chestii neimportante in problema pusa in discutie si apropos..intrebati un psiholog...asta denota frustare mare din partea voastra

dulse sanatate si un bebe sanatos si ai incredere in parintii tai!

PS aoleu.. am gresit ceva..nu cred ca am avut timp sa ma corectez cu dex-ul

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elizaj spune:

tara arde si baba se piaptana,respectiv,fata e intr-o situatie destul de delicata,iar dumneavoastra,doamnelor,va arde de corectat greseli gramaticale!

DACA NU POT SA SPUN CEVA BUN,MACAR POT SA TAC DIN GURA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ellia25 spune:

sanatate dulse,si sarcina usoara..importanta e bbica acum..sa fie sanatoasa sa dea domnul si sa ai o nqastere usoara...odihnestete cat mai mult ca acusica incepe greul..
of..of..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

pana acum au fost toate bine luni imi iau actele pentru somaj si pot sa ma duc la control. in schimb am mai primit o veste bomba. prietena fostului mei prieten este insarcinata in 3 luni. deci era cu ea cand era cu mine. si are 16 ani.. in fine toate bune si frumoase viata merge inainte. la mine a devenit agitatie mare in burtik:) ma bucur de fiecare miscare si ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest sentiment frumos:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

pana acum au fost toate bine luni imi iau actele pentru somaj si pot sa ma duc la control. in schimb am mai primit o veste bomba. prietena fostului mei prieten este insarcinata in 3 luni. deci era cu ea cand era cu mine. si are 16 ani.. in fine toate bune si frumoase viata merge inainte. la mine a devenit agitatie mare in burtik:) ma bucur de fiecare miscare si ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest sentiment frumos:)

pai ce-si mai poate dori un barbat?!!!
doi copii dintr-o lovitura

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

Mai ceva ca cc o telenovela viata sau povestea ta..Sincer sa spui merci ca ai scapat de acest barbat.Acum concentreaza-te pe copil pentru ca cc el este viaat ta de acun incolo.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

pai ce-si mai poate dori un barbat?!!!
doi copii dintr-o lovitura

Pai da, ca doar a lucrat pentru ei...separat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetele, nu rideti de necazul lui Dulse, ca vine Sf. Gheorghe pe cal si va zice ca "va lipseste empatia".

Dulse, eu vorbesc foarte serios acum : cum cel care ti-a facut copilul a mai umblat cu altele ai face bine sa-ti faci analizele complete sa nu ai vreo boala mai urita. Ai grija de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

mi-am facut toate analizele. multumesc lui Dumnezeu n-am nici o boala nici n-am avut vreodata. m-a cam socat vestea dar nu mai doare asa tare:) nu ma mai agit ca n-am de ce. ma gandesc numai la ingerasul care creste in burtica mea si care are nevoie de mine calma nu de lacrimi si altele. vreau sa-mi continui viata si sa fac tot ce pot sa-mi cresc bbe`lul cum trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Fetele, nu rideti de necazul lui Dulse, ca vine Sf. Gheorghe pe cal si va zice ca "va lipseste empatia".

Mik.

Dana

Mergi la inceput