fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 19
aditapop spune:
Din pacate, se intampla si aici sa nu vedem padurea din cauza copacilor. Sunt de acord cu Carmen Albu, acum ce rost mai are s-o tragem de urechi pe fata? o sa dea ea cu capul de zid, daca nu a si dat deja
Important e sa treaca cu bine (scuzati cacofonia!) peste sarcina si mai departe sa aduca pe lume un bebe sanatos. Poate cineva din Constanta cu prieten medic ar reusi s-o ajute? daca o fi printre noi?
Sanatate si numai bine
Concurs KLORANE, un vot pentru bebe
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=0 ad1 si ad2
vaninaaa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristoiu
Ei hai sa iti fac placerea daca insisti. Cuvintul "deasemenea" nu exista in limba romana. De alte greseli pe care "le-ai" facut, fiindca ele "este" la plural, nu ma mai leg, ma gindesc sa nu fi mincat litere din graba de a te lua de circotasele care evident nu "e" doamne. off-topic ended. |
Si cuvantul "circotas" exista in limba romana?! Probabil ca vine de la circul pe care il faci tu aici. Ca sa fiu mai explicita : nu se scrie "circotas" ci "carcotas", nu se scrie "cuvint" ci "cuvant", nici "gindesc" si "mincat" nu sunt scrise corect, asa ca nu te mai lua tu de altii.
Referitor la moda scrisului cu "K": e folosit la scrierea mesajelor de pe telefon pentru a se salva timp si spatiu.
Dulse cum mai esti?
In privinta medicului nu trebuie sa te stresezi prea tare, eu mi-am schimbat ultimul medic cand aveam 36 de saptamani si am nascut si prin cezariana , deci ai timp
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse la politlinica 2. sunt debusolata pentru ca ma trimit dintr`o parte in alta si nimeni nu se uita la mine. si daca nasc cu un medic ginecolog caruia ii platesc consultatiile la nastere nu cere bani? eu dabea ma descurc cu mancarea dapai cu platile la doctori |
dulse te rog sa fi atenta la ce iti voi scrie si eventual sa raspunzi si sa ceri lamuriri:
-chiar daca te-ai transferat (pentru ca asa ai spus !) de la forma invatamant de zi la seral beneficiezi de asistenta medicala gratuita, deci pe baza adeverintei de la liceu NU trebuie sa platesti NIMIC!
"" copiii #351;i tinerii pīn#259; la vīrsta de 26 de ani, dac#259; sīnt elevi, studen#355;i sau ucenici #351;i dac#259; nu realizeaz#259; venituri din munc#259;;"" PRIMESC ASISTENTA MEDICALA GRATUITA
eu venisem initial cu alta solutia aceea a depunerii dosarului de somaj dar asta insemna sa nu fi fost eleva, deci daca somaj nu poti lua ca esti eleva beneficiezi de asistenta medicala gratuita ! nu inteleg de ce actele tale nu au fost bune ! ce ti-au spus ?
-deoarece tu nu ai lucrat cu Contract individual de munca ultimele 12 luni NU beneficiezi de concediu pre si post natal si de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la doi ani
-mergi la serviciul de asistenta sociala si protectia copilului din constanta pentru a primi ajutor social tu ca mama singura, dar ...mai discutam . voi suna o cunostinta care lucreaza la protecita copilului si o sa mi spuna ce acte ce etape ai de parcurs.
iti doresc numai bine !
dulse spune:
nu am mai raspuns de mult pentru ca nu am calculator. mi-am luat de la scoala adeverinta pentru somaj si ma duc maine sa-mi depun actele necesare sa beneficiez de somaj pana cand nasc si de indemnizatie dupa ce nasc. sunt obligati de la liceu sa-mi dea acea indemnizatie asa mi-a spus directorul scolii. am gasit un doctor ginecolog bun la Spital un medic turc. trebuie sa ma duc maine si la fianciar sa-mi iau adeverinta precum ca nu am nici un venit ca nu am proprietati pe numele meu dupa aceea la casa de asigurari ca sa beneficiez de consulatii gratuite. in rest cu sarcina nu am probleme. am racit putin acum si am avut putina febra dar mi-a trecut. imi reiau maine si tratamentul cu elevit. sper sa fie bine de acum incolo.
zarala spune:
Buna seara
hm...cu ce sa incep?...nu am mai scris de foarte mult timp
Draga Dulse
imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva
este obositor si te marcheaza sa treci prin atat de multe chiar de la 13 ani...cel putin eu cred ca as fi fost terminata psihic daca as fi trecut prin atatea experiente neplacute de la o varsta atat de frageda
...din pacate necazurile nu se sfarsesc aici, trebuie sa faci fata perioadei de dupa nastere, cresterea copilului - dragoste, grija, rabdare multa, atentie, intelegere
ar fi minunat daca ai putea sa-ti cresti copilul tinand cont de cele insiruite mai sus -
cat despre barbati - sfatul meu e sa stai linistia si sa alegi un pic mai incolo dupa ce te maturizezi mai mult - spre binele tau si al copilului ar fi bine sa astepti si sa-ti alegi un barbat cu virtuti, cu un caracter frumos care sa aibe ggrija de sufletul tau si de copilul tau
altfel.....nu vreau sa ma gandesc prea departe
sper sa-ti gasesti echilibrul in viata
teo30967 spune:
citat din mesajul lui dulse nu am mai raspuns de mult pentru ca nu am calculator. mi-am luat de la scoala adeverinta pentru somaj si ma duc maine sa-mi depun actele necesare sa beneficiez de somaj pana cand nasc si de indemnizatie dupa ce nasc. sunt obligati de la liceu sa-mi dea acea indemnizatie asa mi-a spus directorul scolii. am gasit un doctor ginecolog bun la Spital un medic turc. trebuie sa ma duc maine si la fianciar sa-mi iau adeverinta precum ca nu am nici un venit ca nu am proprietati pe numele meu dupa aceea la casa de asigurari ca sa beneficiez de consulatii gratuite. in rest cu sarcina nu am probleme. am racit putin acum si am avut putina febra dar mi-a trecut. imi reiau maine si tratamentul cu elevit. sper sa fie bine de acum incolo. |
dulse eu stiu ca ti-e greu, dar nu te descuraja de la prima piedica, toti avem probleme pe lumea asta, nu e nimeni ULTRAmultumit, trebuie sa lupti sa depasesti problemele si atat timp cat esti sanatoasa POTI sa o faci, mai ales ca acum esti mai motivata ca niciodata ! - vine bebe mic destul de curand .
am si eu o fata care a implinit 19 ani in iunie anul acesta si ...ma gandesc asa de mult la tine dulse ca si la copilul meu. e drept ca fata mea nu are probleme ca si tine decat aferente varstei ca sa zic asa .
SA STII DULSE ca daca un copil a spart barierele protectiei copilul acesta A VRUT VIATA !
teo30967 spune:
am vorbit cu persoana care lucreaza la protectia copilului (dar in Bucuresti!)si mi-a spus ca trebuie sa mergi la directia de asistenta sociala si protectia copilului constanta ( am luat adres dupa net str. DECEBAL nr.22, tel./480851) si acolo o sa fi luata in evidenta lor, iti vor cere sa depui alte acte (venituri c. identitate, etc) si vei completa trei cereri - (iti vor da ei formularele !)pentru :
- alocatia nou nascut - o primesti o singura data
- alocatia de stat o primesti lunar pana la majorat
- trusou - tot o singura data
in functie de venituri (somaj sau ajutor de somaj pe parcurs) ti se intocmeste un dosar pt ajutor social ca familie monoparentala . ea mi-a spus ca de regula personalul de acolo te va indruma si sprijini in completarea dosarului .
...si mai vorbim .
daca ai nelamuriri intreaba, imi pare rau ca nu esti din bucuresti, te-as ajuta efectiv .
roxanaz spune:
dulse, asta e o veste buna. cum il cheama pe medic? ai fost la el la spitalul judetean?
Roxana
makydenis spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui vaninaaa
Si cuvantul "circotas" exista in limba romana?! Probabil ca vine de la circul pe care il faci tu aici. Ca sa fiu mai explicita : nu se scrie "circotas" ci "carcotas", nu se scrie "cuvint" ci "cuvant", nici "gindesc" si "mincat" nu sunt scrise corect, asa ca nu te mai lua tu de altii. Referitor la moda scrisului cu "K": e folosit la scrierea mesajelor de pe telefon pentru a se salva timp si spatiu. Dulse cum mai esti? In privinta medicului nu trebuie sa te stresezi prea tare, eu mi-am schimbat ultimul medic cand aveam 36 de saptamani si am nascut si prin cezariana , deci ai timp |
Mai unii au invatat cu "i" altii cu "a"!
cristoiu spune:
citat din mesajul lui makydenis Mai unii au invatat cu "i" altii cu "a"! |
Virsta bat-o vina ... si academicienii care pe mine n-au reusit sa ma convinga ... cine stie, poate il adopta si pe "k" intr-o zi si numim retrospectiv miscarea "avangardism".