fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

la politlinica 2. sunt debusolata pentru ca ma trimit dintr`o parte in alta si nimeni nu se uita la mine. si daca nasc cu un medic ginecolog caruia ii platesc consultatiile la nastere nu cere bani? eu dabea ma descurc cu mancarea dapai cu platile la doctori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

nu este cu plata politlinica. daca aveam toate actele nu plateam nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

dulse, intra aici te rog, vei gasi multe informatii despre analize, clinici, maternitatea din constanta, si mamici din constanta cu care poti tine legatura.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143826

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Dulse maica DU-TE LA SPITAL LA MEDIC GINECOLOG! NU LA POLICLINICA!

Am scris cu litere mari poate asa intelegi. La spital ai sa nasti, nu la policlinica.
Afla de la spital ce hartii iti trebuiesc si fa in asa fel sa le ai, chiar daca trebuie sa megi"de la Ana la Caiafa", e in interesul tau. Adeverinta cum ca esti eleva la liceu, la seral, cere si o adeverinta cum ca ai urmat cursuri la zi, aduna tot ce e in avantajul tau. Adeverinta ca esti insarcinata, dr. de familie poate sa-ti dea, cere-i secretarei lui sa se ocupe, fara sa mai te duci la el direct ca sa-i suporti istericalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

dupa cum am mai spus m-a trimis medicul de familie la ginecolog dar acolo mi-a cerut ori adeverinta de la scoala si aia nu e buna ori adeverinta ca n-am nici un venit ori adeverinta ca sunt insarcinata. atata tot. pe mine nu m-a primit doar cu trimiterea mi-a zis ca-mi trebuie una din astea. astea nu stiu de unde sa le iau de 1 saptamana ma plimba cand la casa de pensii cand la politlinica cand la dispensar cand la scoala. eu imi caut medic ginecolog dar unde? daca nu am actele necesare si bani acum nu am nici sa-mi iau tratamentul care mi l-a dat sa-l iau in fiecare zi de sarcina pana nasc.

Poti scoate o adeverinta care sa dovedeasca , ca nu ai nici un venit de la primarie si de la Fisc.
Si inca o data NU TE MAI AGITA CU POLICLINICA nu vei nasta acolo si nu-ti trebuie nici un doctor de acolo.

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vaninaaa spune:

Buna am citit si eu toate paginile si te felicit pt bebe
Chiar nu mai poti face nimic cu scoala ca sa fii la zi? e foarte important pentru ca poti primi indemnizatie. De pe 15 iunie s-a aprobat acea lege care le permite mamelor care frecventeaza cursurile la zi ale unei institutii universitare sau preuniversitare fara intrerupere. Deci daca ai fi inscrisa la zi ai putea lua inca 600 de lei lunar. Incearca si tu la directorii liceului, explica-le situatia ta si poate vor face ceva ca sa fii trecuta la zi.
Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dulse, ce mai faci? Ceva noutati? Cum te mai simti?

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara Doamnelor si buna seara carcotaselor,
Dulse asa cum ti-au spus si fetele, este foarte important sa gasesti medicul cu care vei naste, te rog mult sa ai mult curaj, si sa bati la usa lor si sa nu te ridici de pe scaun pana cand nu ai rezolvat aceasta problema! Sa le spui si de problema cu parul si sa fii atenta la dinti, daca sunt mai sensibili, daca apar carii, sa ceri deasemenea supliment de vitamine, bebe cand nu are ceva ia de unde poate, dinti, unghii, par, s.a.m.d. Deasemenea sa fii sincera si cu privire la situatia financiara, ca sa te poata indruma catre tot ce este compensat/gratuit! Sa nu-ti fie rusine ,este laudabil faptul ca ai curajul sa aduci pe lume un copil, cand cozile la avorturi se dubleaza, asta arata ca ai un suflet nobil! Si sa nu lasi nici un medic sa te umileasca, sa-l privesti ca pe egalul tau, te uiti in ochii lui, ii zambesti si ii pui toate intrebarile de pe listuta ta! Societatea de azi promoveaza si ii da prioritate celui puternic, asa ca acum poti sa practici putin rolul de avocata a ta/ iti sustii cauza!

Si acum pentru carcotase... hmmm.. sunteti reale mai fetelor, sa fac efortul ...sa nu-l fac... .. haideti ca ma straduiesc!!
Acest forum este un forum de suport, si daca va pierdeti timpul si energia gramaticala , faceti-o constructiv macar, eu la posturile voastre nu pot decat sa zambesc cu tristete, pentru ca vad ca va etalati saxanaua lingvistica pe aici doar doar..
Pe la odisee se spune ca o gravida nu trebuie suparata, ci inteleasa..dar..aham, acum inteleg, e mai micuta fata, inca eleva, si vai! si vai! gandeste ca un copil!!
Este poate prima oara cand postez in acest fel, dar conditia umana nu ma lasa sa ma abtin, asa ca va las placerea de a purica toate greselile pe care l-am facut acum la 30 de ani, poate asa veti intelege despre ce se vorbeste in propozitie!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna seara Doamnelor si buna seara carcotaselor,
Dulse asa cum ti-au spus si fetele, este foarte important sa gasesti medicul cu care vei naste, te rog mult sa ai mult curaj, si sa bati la usa lor si sa nu te ridici de pe scaun pana cand nu ai rezolvat aceasta problema! Sa le spui si de problema cu parul si sa fii atenta la dinti, daca sunt mai sensibili, daca apar carii, sa ceri deasemenea supliment de vitamine, bebe cand nu are ceva ia de unde poate, dinti, unghii, par, s.a.m.d. Deasemenea sa fii sincera si cu privire la situatia financiara, ca sa te poata indruma catre tot ce este compensat/gratuit! Sa nu-ti fie rusine ,este laudabil faptul ca ai curajul sa aduci pe lume un copil, cand cozile la avorturi se dubleaza, asta arata ca ai un suflet nobil! Si sa nu lasi nici un medic sa te umileasca, sa-l privesti ca pe egalul tau, te uiti in ochii lui, ii zambesti si ii pui toate intrebarile de pe listuta ta! Societatea de azi promoveaza si ii da prioritate celui puternic, asa ca acum poti sa practici putin rolul de avocata a ta/ iti sustii cauza!

Si acum pentru carcotase... hmmm.. sunteti reale mai fetelor, sa fac efortul ...sa nu-l fac... .. haideti ca ma straduiesc!!
Acest forum este un forum de suport, si daca va pierdeti timpul si energia gramaticala , faceti-o constructiv macar, eu la posturile voastre nu pot decat sa zambesc cu tristete, pentru ca vad ca va etalati saxanaua lingvistica pe aici doar doar..
Pe la odisee se spune ca o gravida nu trebuie suparata, ci inteleasa..dar..aham, acum inteleg, e mai micuta fata, inca eleva, si vai! si vai! gandeste ca un copil!!
Este poate prima oara cand postez in acest fel, dar conditia umana nu ma lasa sa ma abtin, asa ca va las placerea de a purica toate greselile pe care l-am facut acum la 30 de ani, poate asa veti intelege despre ce se vorbeste in propozitie!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Ei hai sa iti fac placerea daca insisti.

Cuvintul "deasemenea" nu exista in limba romana. De alte greseli pe care "le-ai" facut, fiindca ele "este" la plural, nu ma mai leg, ma gindesc sa nu fi mincat litere din graba de a te lua de circotasele care evident nu "e" doamne.

off-topic ended.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

pai hai s-o lasam atunci sa gandeasca la fel ca un copil ... cine stie, poate-i trece prin capsor si ca acea chestie mititica ce va aparea e o papusa care n-are nimic daca nu-i bagata-n seama o saptamana mii de scuze c-am crezut ca o sarcina presupne si nitica maturizare

Mergi la inceput