fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

daca am facut eco la 3 luni, am fost la medicul de familie mi-am facut analizele mi-a dat tratament si acum am facut iar eco la 5 luni ce trebuie sa mai fac? ca medicul meu de familie e putin dus si nu-mi zice nimic doar tipa la mine cand ma duc acolo sa intreb ceva:( si nu stiu ce trebuie sa mai fac in continuare cand sa fac urmatoarea ecografie sau altceva

Ai facut o eco la 3 luni, apoi la 5 ...acum ai 6 luni de sarcina ,nu?
De ce mai vrei sa faci o alta ecografie ? Te agiti prea mult cu ecografiile si cu medicul de familie.
Asa cum te-au sfatuit si fetele cauta urgent un ginecoloc care sa te supravegheze pe durata sarcinii.
Doar nu speri sa mergi din eco in eco pana in luna a 9 a si atunci... ce faci?

de

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

maine ma duc la politlinica cu plata la un control ginecologic. pentru ca vad ca la politlinica 2 nu ma primeste cu trimitere de la medicul de familie ma pune sa platesc 35 de lei consultatia si nu mai stiu inca ce 60 de lei si asa mai bine dau 30 de lei la politlinica si ma duc acolo in fiecare luna la control ca vad ca ma plimba dintr`o parte in alta ba ca n`am aia ba ca n`am paialalta.

Mergi la inceput

am 5 luni de sarcina eco l-am facut acum cateva zile si am facut ecografia la politlinica cu plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

hehe sa va gasiti un hobby daca nu aveti ...glumeam cu luatul gatului si cu greseli gramaticale ...graaav

graaaav, daca emoticonu' pe care l-am pus io iti inspira seriozitate sau incruntare orice-mi aduce un zambet pe buze e perfect ca hobby, da' mersi de grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dulse, incearca te rog sa retii lucrurile importante pe care ti le tot spunem. Nu e suficient sa te duci la un oarecare control ginecologic. Cauta-ti un doctor, cu care sa si nasti. Un doctor care iti va spune ca sa faci in continuare, iti va verifica ecografiile iti va recomanda ce sa mananci,iti va spune ce mdicamente poti lua, doctor care sa-ti vada analizele, sau sa-ti dea de facut ce analize mai trebuie sa faci. Un doctor ginecolog care sa te aiba in evidenta lui. Du-te direct la maternitatea din Constanta si incearca sa-ti faci acolo o programare la un ginecolog. Intereseaza-te si tu inainte ce doctor e mai bun. Cauta pe internet, sau intereseaza-te chiar aici pe forum.

Andra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

maine ma duc la politlinica cu plata la un control ginecologic. pentru ca vad ca la politlinica 2 nu ma primeste cu trimitere de la medicul de familie ma pune sa platesc 35 de lei consultatia si nu mai stiu inca ce 60 de lei si asa mai bine dau 30 de lei la politlinica si ma duc acolo in fiecare luna la control ca vad ca ma plimba dintr`o parte in alta ba ca n`am aia ba ca n`am paialalta.

Dulse, de ce te mai duci la policlinica cu placa, ce fel ce control vrei sa-ti faci ?
Intra mai bine la odiseiMamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34) poate ele te pot indruma unde sa-ti gasesti un doctor mai repede, cat mai repede

de

AVoogt

Mergi la inceput

pai la maternitatea din Contanta nu`mi trebuie tot asa adeverinta care sa ateste faptul ca n`am nici un venit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Trebuie toate actele despre care am discutat, sa le ai la tine.La controalele periodice la ginecolog teoretic nu trebuie, dar in caz de internare, sau daca iti pot face analize in maternitate (cu acte de internare , gen internare de zi sau obisnuita), sau cand o sa te internezi sa nasti...da ..atunci iti trebuie acte, pentru ca altfel platesti spitalizarea.
Io nu inteleg de ce nu te-a trimis pana acum medicul de familie sa-ti cauti ginecolog carw sa te ia in evidenta si cu care sa nasti.Sau mama ta putea sa te indrume in sensul asta.
Orice femeie trebuie sa aiba un ginecolog pe la care sa mai treaca din cand in cand. O viata sexuala implica si responsabilitati.
Cu atat mai mult cu cat esti insarcinata ( si chiar o sarcina avansata inca), trebuia sa fi indrumata, daca tu nu stiai lucrurile astea. Medicul de familie , ok te ia in evidenta, dar nu are competenta si pregatirea sa-ti urmareasca efectiv sarcina.
Toate lucurile cu privire la sarcina si igiena ei ( medicamente, alimente, simptome, ecografii, investigatii necesare,etc, etc) se discuta cu ginecologul care te are in urmarire.
Cauta-ti ginecolog, urgent! Intreaba prin rude, prieteni, colege , da sfoara in tara , citeste pe forum, intereseaza-te cum poti ajunge la cineva de incredere si fara mari pretentii financiare informale.
Cu parul, nu te agita, e "normal" ca sa zic asa, sa pierzi mai multe fire in sarcina, explicatia sta in modificarile hormonale in sarcina.
Mult succes!

Mergi la inceput

dupa cum am mai spus m-a trimis medicul de familie la ginecolog dar acolo mi-a cerut ori adeverinta de la scoala si aia nu e buna ori adeverinta ca n-am nici un venit ori adeverinta ca sunt insarcinata. atata tot. pe mine nu m-a primit doar cu trimiterea mi-a zis ca-mi trebuie una din astea. astea nu stiu de unde sa le iau de 1 saptamana ma plimba cand la casa de pensii cand la politlinica cand la dispensar cand la scoala. eu imi caut medic ginecolog dar unde? daca nu am actele necesare si bani acum nu am nici sa-mi iau tratamentul care mi l-a dat sa-l iau in fiecare zi de sarcina pana nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dulse, cand zici "acolo", la ce te referi? la policlinica cu plata sau la spital?
Si pana una alta, chiar daca iti cer la spital, ca platesti la spital la doctorul cu care vei naste sau ca platesti la o policlinica cu plata, tot platesti. Dar incearca sa intelegi ca este foarte foarte important sa te ia un ginecolog in evidenta. Cu sau fara bani. Este foarte important sa-ti vada sarcina, sa vada daca totul este in regula, sa vada ca fatul s-a dezvoltat normal. Stiu ca poate acum esti un pic debusolata si speriata dar trebuie sa faci un minim de efort, sa te concentrezi pe problema asta. Pana la urma este doar inceputul dintr-un sir lung de situatii in care o sa te afli cu fetita ta, iar tu, in calitate de mama va trebui sa te descurci, pentru ca ea va depinde exclusiv de tine. Acum nu mai esti o adolescenta zapacita, vei deveni mama in curand si trebuie sa devii o mama responsabila, indiferent ca esti foarte tanara.Te rog, fa asta pentru fetita ta. Crede-ma ca merita toate eforturile.

Andra.

Mergi la inceput