fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

felicitari dulse pt BB Maria sanatos

iti doresc numai bine de acum inainte

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Corina......mi-au dat lacrimile...off off...cum e viata...din pacate regretele sunt adevarate torturi daca nu gasesti modalitatea de a le lasa in urma...din pacate...inteleg durerea colegei...

Dulse, daca vreodata ai sa "cazi", reciteste-ti ultimile mesaje...iti vor da elan si forta

Multa sanatate , sa ai o sarcina usoara in continuare, si mie imi place numele ales...

Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita 16+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Corina ,si eu am regretat mult ca a trebuit sa-mi intrerup studiile (eram anul 3 la facultate ) si de aceea ma bucur mult acum ca am putut sa le reiau .La alt subiect dar tot ceva care imi place mult !

Dulse , nu te-am acuzat ca ai ramas gravida fluturand din gene prin discoteci , doar am explicat ca Arwen nu se poate compara cu asa ceva pentru ca ii cunosc cazul foarte bine !Nu imi permit sa te judec pe tine pentru ca nu te cunosc si asa cum mie nu-mi place sa fiu judecata de altii ....
Te felicit pentru faptul ca ai inceput sa iti dai seama ce e mai bine sa faci si pentru ceea ce simti pentru micuta !
Eu sunt cum nu se poate de mandra de fetita mea care are acum 12 ani , este cea mai buna din clasa ei si este un copil de care orice parinte ar fi mandru .Daca ai nevoie de mine nu ezita sa ma cauti ! Viata de parinte singur iti aduce multe satisfactii dar este al naibii de grea ! Cu tatal ei abia am vorbit acum o luna , asta dupa 12 ani jumate de tacere si nu imi e jena ca pe certificatul ei e linie la tata !De multe ori glumesc ca eu n-am facut-o din flori ci din zane !Si , acum ca locuiesc intr-o tara straina chiar ma felicit ca nu am trecut-o pe numele lui ca ar mai fi trebuit sa-i cer si permisiunea "printului " sa scot copila din Romania .Asa ca eu ordon eu execut acum !
Hai curaj ca m-am intins cat o placinta ! Si scrie-mi , daca ai nevoie !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

nu cred ca ai de ce sa-ti fie jena ca in certificatul ei exista o liniuta. eu o sa fiu mandra ca o sa-mi cresc singura copilul ca o sa am puterea sa lupt pentru ea. si nu cred ca e bine sa consideri k ai facut un copil din flori pentru ca mamele parasite de soti prieteni iubyti au facut copii din dragoste:) eram sigura ca daca imi vad bebitza la eco o sa-mi revin din starea aia aiurea. o sa incerc sa fiu cea mai buna mamica pentru ea.. off inca 20 de saptamani:X:X:X::X::X multumesc tuturor pentru sfaturi va sunt recunoscatoare pe viata ca m-ati ajutat sa ies din starea in care eram. acum sunt fericita si urmeaza clipe si mai fericite. si asta datorita voua tuturor nu stiti cat de mult va sunt recunoscatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dulse , asa se zice ca atunci cand cineva face un copil fara sa fie casatorita face un copil "din flori" ! Asta nu inseamna ca si eu cred la fel !Copilul meu a fost creat din dragoste si nu se putea sa am alt dar mai frumos !
Nu-ti face griji ca mai sunt 20 de saptamani !Acum trec , crede-ma ! O sa ai momente in care ti se pare ca toata lumea e impotriva ta , ca nu esti in stare de nimic dar si momente de beatitudine !Nu uita ca in conditia ta esti foarte sensibila atat fizic cat si psihic ! Cand simti ca nu mai poti , scutura-te , numara pana la zece , adu-ti aminte ca nu esti singura si mergi mai departe !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Cu testul de paternitate las-o moale ca nu iti vei putea permite sa platesti si , cu banii aia,mai bine iti vezi de copil :10 000 roni costa un test de paternitate in caz ca nu stiati !

eu am fost aia care-a zis ca nu-i tocmai ieftin (desi citind ce se scrie pe-aci, termenul de "ieftin" devine mai relativ decat il stiam, depinde daca-l privesti din punctul de vedere al unui tratament, al tigarilor, al testului de paternitate, al ecografiei sau al clubului de fitze) - da' nici chiar asa. oricat caut, mai mult de jumatate din cifra pe care-o dai tu nu gasesc - si se poate si mai putin.

Mergi la inceput

dar am zis k nu fac testul de paternitate ca e mai bine... toata lumea se ia de faza cu cluburile si tigarile.. da am muncit ca ajutor de ospatar in clasa a 9-a si dupa aceea din a 10-a ca ospatar nu aveam salariul mare dar pentru ca am muncit la restaurante mai... bune aveam spaga mare.. cum se zice asta pe timp de vara iar in timpul scolii faceam curatenie in apartamente si luam un mil pe apartament. si aveam un apartament la 2 zile. si da am fumat mult timp. dar nu i-am cerut mamei mele un leu. numai eu stiu cum ajungeam acasa cu talpile bandajate si imi sangerau. sau poate ca erau zile in care munceam vara de dimineata de la 7 pana la 3 4 si a doua zi iar de dimineata. am tras mult sa am ce au celelalte fete. haine de firma telefoane si altele distractii. dar atunci nu ma gandeam ca o sa raman insarcinata si ca o sa-mi trebuiasca bani pentru bbe. nici macar acum in ultima luna de munca in iunie nu ma gandeam la un bbe dar s-a intamplat. astept sa nasc si o sa-mi reiau activitatea. si cand zic cluburi de fitze nu ma refer la bamboo... si nici nu beam stikle de alcool ca sa cheltui milioane intr-un club:) cheltuiam pe 2 3 sucuri ma distram si plecam acasa:) si testul de paternitate, daca el se razgandeste si spune ca e copilul lui poate sa ma dea in judecata sau sa-l plateasca el:) orikum copilul nu-l v-a vedea vreodata mai ales sa mi-l ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulse

dar am zis k nu fac testul de paternitate ca e mai bine...

draga mea, ai zis atat de multe in aceste 11 pagini, si te schimbi atat de usor de la o pagina la alta, incat povestim si noi asa, sa ne aflam in treaba ... poate-poate din cand in cand ne brodim si pe realitatea zilei in curs.

in alta ordine de idei, "k" nu e cuvant din limba romana, nu cred ca-i premiat la nicio olimpiada. da, stiu intamplator de unde vine, dar ultima data cand am verificat, messengeru-mi era inchis.

iar viitorul tot fara cratima e (uufff, c-a ajuns sa ma bantuie ). verbul la viitor, ca sa nu mai starnesc nelamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

iar viitorul tot fara cratima e (uufff, c-a ajuns sa ma bantuie ). verbul la viitor, ca sa nu mai starnesc nelamuriri.

are tastatura stricata ... daca nu citesti ...

Acum cine stie, fata asta poate totusi e adevarata. Le-o mai inflori ea pe ici pe colo cu premii la scoala, bolnavi de cancer, viol, batai, prieten pedofil, dar e foarte posibil sa fie pur si simplu o fata in situatia general valabila insarcinata si parasita de iubit, cu parinti care evident sunt nemultumiti de faptele bobocului lor.

Ce pot eu spune. Fruntea sus, viata e asa cum ti-o faci singura. Daca te gindesti ca poti sa reusesti, vei reusi. Cu un copil, cu doi, cu trei, nu conteaza. Ca in reclama aia la Nike. Si am un exemplu foarte apropiat care a reusit prin munca ei, crescind un copil singura, terminind studiile mai tirziu, sa se ridice destul de sus si sa iasa invingatoare. Insa cea mai mare calitate a persoanei acestea este latura pozitiva. Si determinarea.

Deci dulse, daca esti adevarata (si sper fiindca karma spune ca nu e bine sa glumesti cu lucruri de-astea) vei reusi sa faci ce iti propui. Doar sa vrei. Bafta.

Mergi la inceput

nu stiam ca particip la teste de gramatica. si mama mea chiar are cancer la san ia Tramadol pentru dureri si face citostatice o data la 6 luni. dar are boala de mult timp. si violata am fost la 13 ani. chiar in martie pe 17 de cazul meu s-a ocupat Fried Mioara si acum mai am comunicarea trimisa de la Parschet. si prietenul meu chiar a dat in mine. cum am mai spus daca nu erau adevarate nu ma mai apucam sa scriu. Vi se pare ceva ciudat ca o fata sa fie abuzata? mise nu pt ca am trecut prin cele mai grele momente din viata mea atunci. si cu scoala, am fost eleva la scoala generala nr 22 si am avut medii foarte mari cu toate ca situatia de acasa nu era buna. La fel si in liceu am avut numai medii de 8 9 si 10. sunt de acord ca liceul nu este la fel ca profesionala dar tot aceleasi materii sunt. Nu stau sa ma laud in fata cuiva mai ales ca nu ma cunoaste nimeni de aici. eu mi-am spus povestea si am cerut un sfat. nu note pentru gramatica. nu am cerut la nimeni sa zica off saraca fata. vreti sa ma credeti bine nu iarashi bine. eu m-am descarcat pentru ca nu aveam cui. Si aptopo "k" e un tik al meu sa-l folosesk de knd am inceput ku messengerul. de ce este atat de deranjanta aceasta litera?

Mergi la inceput