fara sprijin dar insarcinata

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariuca-sara spune:

buna dulse,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva,nu este frumos si nici corect din partea fostului tau prieten sa se poarte cum se poarta, nici un test de paternitate nu o sa schimbe felul lui de a fi.Numele lui in certficatul copilului ii da foarte multe drepturi si s-ar putea sa le foloseasca doar pentru a te rani.Sfatul meu este sa uiti acel barbat, nici un copil nu il poate schimba.Eu am nascut la 19 ani o fetita superba,un copil dorit si asteptat,lumea mea s-a schimbat in momentul in care am tinut minunea mica in brate.Acum uitandu-ma in urma realizez ca eram un copil cu copil, nu stiu daca a fost greu sau usor sa o cresc singura, stiu ca am putut face ce am vrut,nu a depins de copil ci de mine.Nu am privit copilul ca pe o povara ci ca pe o bucurie.Fiecare zi a fost mai buna datorita fetitelor mele, am doua acum si tot singura.Nu stiu ce sfat sa iti dau dar stiu cum este sa fi mamica la 19 ani si este bine,stiu ca pare greu acum dar lucrurile se aseaza in timp,nici parintii mei nu au fost de acord dar in momentul in care au vazuto s-au indragostit de ea.Si eu sunt din Constanta,putem vorbi pe mess sau ne putem intalni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulse spune:

in primul rand nu am ramas gravida fluturand din gene prin cluburi. in al 2-lea rand.. am fost in cluburi de fite pentru ca am muncit si mi-am permis:) e si normal ca acum nu o sa mai ies pentru ca am un copil de crescut. la barbatul care m-a lasat insarcinata nu ma mai intorc pentru ca am crescut in batai si stiu cum e. nu am fost crescuta in puf. amfost violata taiata pe picior huiduita de prieteni scuipata si insarcinata la 13 ani. si dupa 2 luni mi-a murit si fratele de 19 ani. si dupa ce ca nu era da ajuns nu aveam voie sa mananc la masa cu parintii mei dormeam pe jos si astea timp de 6 luni. si am mai mancat si bataie de la tatal meu dupa 3 saptamani de la intamplare. Arwen daca u ai ramas cu anti-conceptionale de ce crezi ca eu gasesc o scuza in asta? iau anti-conceptionale de 3 ani prescrise de medic ginecolog. eu nu m-am dus la politie dupa ce a ridicat mana la mine pentru ca a 2-a oara n-o va mai face. eu nu vreau sa traiesc alaturi de un om care bea care se drogheaza chiar daca il iubesc. nu vreau ca fetita mea sa creasca la fel ca mine sa-i fie frica sa iasa din camera ca doarme ta-su sau alte treburi. nu vreau sa cheltuie banii pe bautura sau sa-mi rupa oasele mai inkolo ca nu e gata mancarea. si mentalitatea mea de ce te sperie? daca nu era adevarata povestea mea, nu o postam intelegeti? nu mai stateam sa-mi bat capul sa scriu seara de seara sa sa raspund am avut nevoie de sfaturi si poate cand scriam mi se inodau lacrimile in barba si le multumeam celor care uite ca nu ma cunosc eu simteam ca sunt alaturi de mine. sunt un copil e normal sa cer sfaturi pentru ca parintii mei au considerat ca e mai bine sa ma lase sa fac totul de capul meu si chiar am fost un copil exemplar. in afara de iesirile cu prietenii in cluburi sau la sucuri eu nu am facut nimic altceva. a si de faptul ca am fumat dar asta nu este o crima fumam banii mei:) orice mi-ar face parintii mei, eu nu i-as renega eu nu i-as da la o parte pentru nimic in lume. cu toate ca tata tipa Dumnezeu mi-e martor ca ii iubesc ca pe ochii din cap si as da orice sa le fie bine orice. si stiu ca un parinte, nu iti vrea niciodata raul niciodata. daca "te-a obligat" sa faci avort la 16 ani a stiut ea de ce. de mine mama s-a rugat sa-l pastrez ca vroiam sa fac la 3 luni avort. si plangea zicea ca fac o crima ca nu mai e doar o chestie mica.si AVoogt crede-ma ca am luat in considerare listuta ta. chiar am un caiet in care am scris fiecare zi de sarcina de luna trecuta pana acum si in care scriu in continuare:) si inca o data orice e posibil pe lumea asta. fiecare are problemele lui daca aveam chef sa mint pe cineva sa minteam apropiatii ca sincer daca nu era adevarata povestea mea n-o mai scriam ca nu ma interesa parerile altora. nu sunt un copil idiot care n-are ce face sunt un om ca fiecare dintre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna seara, intervin si eu in discutie Dulse
Un barbat (baietel cu probleme) care pleaca la altcineva si pentru a nu simti vina, te acuza ca este din vina ta, va face la fel intotdeauna, nu se va maturiza niciodata, si chiar daca il vei primi, vei avea parte de mult mai multa suferinta decat acum! Cu bataia NU sunt de acord, 2 lucruri nu pot tolera , bataia, si prostia in pantaloni!
Ai 19 ani si vei fi mamica, te felicit pentru sentimentele pe care le descrii vis a vis de fetita ta!
Trebuie sa te gandesti in felul urmator - cele intamplate deja nu mai pot fi luate, ele sunt si raman, asa ca fii tare sufera doar cateva momente pe zi,restul timpului vorbeste cu fetita, si viseaza frumos, la momentele cand vei termina studiile, si vei putea sa ai un serviciu, sa iei in chirie o camera, sa cunosti oameni noi, sa te bucuri de ce-ti aduce fetita ta! Barbati vor mai fi, vei mai iubi, vei mai suferi, ca asta este firea lucrurilor
Cauta organizatii de specialitate sa te ajute cu paternitatea, pentru ca in viata de cuplu ati fost 2, amandoi ati facut-o, deci fetita voastra merita sa aiba drepturi legale, sa aiba numele unui tata, si o pensie, pentru ca el a fost de acord cu sarcina la inceput! El va cere test de paternitate la tribunal,pentru ca el are dubii, deci el va trebui sa-l plateasca,tu trebuie in schimb sa lupti, si cred ca pe acest forum vor exista fete care sa te ajute fara indoiala!
Ai o poveste trista si frumosul din ea este fetita, iar mama ta trebuie neaparat sa continue tratamentul,iar tu poti sa incerti sa vb cu tatal tau, sa-i spui ca iti pare rau ca l-ai dezamagit, si ca vei face totul sa termini scoala, sa reusesti si sa il intrebi cum poti sa faci lucrurile putin mai simple, il va ajuta discutia, poate ii va face putin bine, si va sta langa tine!
Oricum trebuie sa treci peste tot ce s-a intamplat, si sub nici o forma sa nu te mai intorci la el pentru a forma o familie, pentru ca nu va merge cu siguranta , din pacate el deja ti-a aratat!
Va fi greu, dar iti va aduce multe bucurii, daca te pot ajuta scrie-mi pm!
Si nu este lege ca lucrurile sa mearga bine la 25 casatorita si cu copil, se poate intampla acelasi lucru, si sunt multe fete care o iau de la capat, tu esti mai tanara, si ai avantajul, ca acum iti poti cladi si cariera, asa ca , sus capul ca totul va fi bine!
Imi exprim si eu surpriza fata de unele posturi de aici... critici.. corecturi.. s.a.m.d, pacat pe de o parte iar pe de alta parte felicit si eu initiativa unor mamici de a ajuta!
Nu credeam ca e un forum literar sau un forum cu acces restrictionat celor care gresesc, in fond ce inseamna gresit?

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

este destul de mare are 28 de ani facuti luna aceasta dar nu stie ce-i aia responsabilitate. in fine sa va inveselesc si pe voi ca eu am plans cu lacrimi de eotie si bucurie. am fost la eco. bbe meu statea intr-o parte, cu manutza sub cap sau peste cap ceva de genu` a ras si doamna doctor are manutele de 2.5 cm si piciorusele de 4.5 cm.. este sanatos i-am vazut caputul inimioara sira spinarii.. am inceput sa-mi dea lacrimile.. eram in al 9-lea cer in momentul acela eram doar eu si acel monitor nimeni altcineva. m-am bucurat ca am ajuns acasa si fericita razand i-am spus tatalui meu cum statea nepotica lui si a fost foarte fericit spunea in gura meare ca nepoata lui sta ca el:) exact asa doarme el:) am inceput sa trec peste faza cu prietenul meu acum ma gandesc doar la bbe meu si cum o sa fie cand o sa-l tin in brate. ma gandsc ca daca acum ma topesc la fiecare miscare a lui si stau seara si vorbesc cu ea si ii zic ca mami o ubeste mult, nu stiu daca ma aude dar eu tot o fac cand o s-o am in brate cand o sa fie doar a mea cum o sa fie? cred ca o sa inebunesc dupa ea. sunt in culmea fericiri acum:X:X:

Mergi la inceput

imi doresc enorm o fetita creata.. ca tatal ei si cu ochii albastrii si bruneta ca mine.. bunicele mele aveau ochii albastrii amandoua si bunica lui poate cine stie o vrea Dumnezeu sa-mi indeplineasca dorinta. o sa ma rog la la mamaitza mea cand o sa ma duc sa-i aprind lumanare sa ii dea la printesa mea ochisorii ei albastrii:X::X:X: daca ati stii cat de bine ma simt akum.. parca sunt doar eu si bbe meu pe lumea asta atat:X imi vine sa sar in sus de fericire...

Mergi la inceput

si apropo de prietenul meu, nu am nevoie nici de numele lui nici de pensia lui alimentara o sa ma descurc foarte bine. o sa-mi termin studiile o sa dau Drept la facultate pentru ca este visul meu o sa muncesc pe rupte pentru copilul meu dar de la el nu am nevoie nici macar de o mie de lei. nici sa nu-l mai vad. nu vreau sa puna mana pe copilul meu cand stiu ca a pus mana pe fufa aia care a luat-o jumatate de liceu si a si recunoscut.. imi spurca copilul

Mergi la inceput

Dulse, felicitari!! Cum se numeste printesa? Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!

Mergi la inceput

o sa-i pun numele maria-ioana.. dupa parintii mei:X:X multumesc mai am 20 de saptamani \:D/

Mergi la inceput

Nume foarte frumoase si sfinte!
Succes cu toate proiectele si iti doresc sa-ti indeplinesti visele, pentru tine si pentru Maria!!
Este odiseea burticilor de aceeasi perioada cu tine, daca cumva nu esti inscrisa poti sa mergi si sa impartasesti cu viitoarele mamici cu sarcina la aceeasi varsta multe impresii si bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Hmmmm. O schimbare de atitudine. Felicitari

Mergi la inceput