fara sprijin dar insarcinata
Raspunsuri - Pagina 12
dulse spune:
imi cer scuze pentru greselile mele de gramatica. dar chiar am tastatura stricata. Stiu ca eu mi-am facut-o cu mana mea. Si de aceea acum incerc sa trec peste tot si toate si sa astept bucuroasa ingerashul meu. Am tinut fruntea sus in cele mai dificile momente cand radeau colegii de la scoala de mine " he uite-o paia violata" sau cand ma intrebau organele de politie "si cum ai stat"? Eu cred ca pot sa tin si acum fruntea sus pentru ca nu am de ce sa-mi fie rusine ca o sa dau nastere unui sufletel si ca o sa-l cresc eu singura. Sper sa fie bine in continuare si sa trec peste toate.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulse Si aptopo "k" e un tik al meu sa-l folosesk de knd am inceput ku messengerul. de ce este atat de deranjanta aceasta litera? |
dak nu te deranjeaza pe tine k lasi impresia unei persoane care nu poate purta o diskutzie serioasa (cel putin eu una nu pot alatura semnele astea ciudate cu seriozitatea), pe mine nici atat. dak tikul asta il folosesti si knd scrii kompuneri si kestii oficiale, "bravo" tzie. dak nu, poate reusesti sa arati ca faci diferenta si intre acest forum si mess.
traiasca tastatura care arunca peste tot cu cratime
Deianira spune:
Dulse, mai bine te obisnuiesti sa scrii corect si fara mesenger-isme pentru ca iti va folosi la un viitor job, zic eu.
Eu corectam intr-o vreme articole pentru o revista, cand am vazut articole scrise cu sh, tz, k, fara liniute, le-am facut un regulament la "marii scriitori" si nu le-am mai primit asemenea "opere de arta" pana n-au invatat sa foloseasca toate literele de pe tastatura si sa respecte macar o parte din regulile gramaticale (alea pe care le cunosteau).
cristoiu spune:
citat din mesajul lui dulse am inteles deci chiar sunt la un test de gramatica. |
dulse, nu esti la un test de gramatica dar trebuie sa intelegi ca atunci cind faci afirmatii despre tine referitoare la notele mari si premiile luate si scrii asa cum scrii, iti cam dai credibilitatea peste cap (nu e vorba de tastatura stricata).
si in general, cam pe toate forumurile pe care am intrat, tipul de limbaj chat nu e foarte agreeat. Pentru ca este greu de citit in primul rind. De ce nu o iei ca pe o observatie constuctiva? Asa cum ai grija de tinuta cind esti din casa, poti avea grija si de limbaj cind postezi. E vorba de imagine.
In fine, revenind la problema ta, s-au mai calmat apele?
dulse spune:
in fine nu cred ca o litera imi poate strica imaginea:) si in acest subiect nu era vorba de gramatica pentru ca daca aveam nevoie de meditatii faceam meditatii. si ma deranjaza pentru ca nu am 20 25 30 de ani am 19 si asa sunt obijnuita sa vorbesc cu "k" nu inteleg de ce deranjaza pe toata lumea. am fosti colegi care invata la licee renumite care au numai medii de 10 si tot cu k vorbesc. in fine. revenind la subiect s-au linistit spiritele nu ma mai consum nu ma mai enervez. am inceput sa ies din casa sa fac plimbari sa ies cu fostele mele colege sa mai schimb 2 vorbe si mi-e mult mai bine. mi-am facut un caietel in care scriu evolutia sarcinii, fiecare zi de sarcina. mi-am mai revenit. nu am mai vorbit cu fostul meu prieten de o saptamana si nici nu am de gand sa-l caut, nu ma mai intereseaza barfele de genul "ai vazut a fost cu el atata timp si acum are copil cu altul" sau l-a inselat". Acum ma gandesc la un nou inceput o noua viata si atat ma gandesc la parintii mei si la ingerasul meu. planurile mele de viitor nu-l includ si pe "viitorul tatic".
mianna spune:
esti obijnuita sa stalcesti limba romana. atat de obijnuita, incat n-o sa mai creada nimeni c-o stii, sau c-ai stiut-o candva. stii vorba aia - nu fa mult pe prostu', ca risti sa ramai asa.
ca ceva sa poata fi stricat, trebuie ca mai intai sa fie fara defect
rhoneea spune:
citat din mesajul lui dulse in fine nu cred ca o litera imi poate strica imaginea:) si in acest subiect nu era vorba de gramatica pentru ca daca aveam nevoie de meditatii faceam meditatii. si ma deranjaza pentru ca nu am 20 25 30 de ani am 19 si asa sunt obijnuita sa vorbesc cu "k" nu inteleg de ce deranjaza pe toata lumea. am fosti colegi care invata la licee renumite care au numai medii de 10 si tot cu k vorbesc. |
Ba da,iti poate strica imaginea,iti da un aer de copil rasfatat,ca sa nu zic altfel.
Eu nu am vazut ca a spus cineva ceva de meditatii,dar o persoana olimpica oricat ar messengiui n-ar scrie cu K.
Nu conteaza cum sunt si ce fac altii,conteaza ceea ce faci si cum esti TU
Nu se poate vorbi cu K ci doar scriere
Sanatate iti doresc.
Edit:Care e diferenta dintre 19 si 20 de ani?
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
dulse spune:
nu am spus ca sunt o persoana olimpica doar ca am avut note bune. si daca nu stiam limba romana nu ma ajungeam pana in clasa a 12-a daca eram analfabeta nu ma primea la liceu dar in fine.