Incalzirea globala nu exista?!
Raspunsuri - Pagina 7
sirimie spune:
Eu cred ca nu stie nimeni cum e in realitate, daca exista sau nu incalzire globala, care sint cauzele. Si mai cred ca daca in urmatorii ani are sa creasca nivelul oceanelor vor spune cei cu incalzirea ca vedeti ce dreptate au avut, altfel vor astepta inca mai multi ani sa creasca nivelul oceanelor
Fara gluma, sint de acord ca e mai bine sa fii econom, si pina la urma rezervele de petrol ale lumii sint limitate. Ca in pariul lui Pascal
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
greieras spune:
Scuze, dar ati ramas in urma cu "global warming". Nu se mai numeste asa de ceva timp. Acum e "climate change". Hm...oare de ce?
Va rog totusi lamuriti-ma si pe mine ce studii in domeniu are Al Gore, daca tot se pricepe asa la mediu.
Cat despre Nobelul lui Mr. Obama va rog ciupiti-ma de mana daca visez, dar a fost nominalizat doar la 4 zile de cand devenise presedinte. Cu adevarat pot spune ca este omul cu cele mai mari realizari in domeniu. Nimeni in istoria omenirii n-a reusit sa castige Nobel dupa numai 4 zile de succese in domeniul mentinerii pacii in lume. Uraaaaaaa pentru Obama superman.
Gloria si Eva (22 dec. 2004)
Craciun 2008
Evil thrives when good men do nothing
blackpanterro spune:
Ma, drept sa spui, io lu' Obama i-as fi dat Nobelu' numa pt ca a renuntat la imbecilitatea aia sub denumirea de Bush doctrine...numai un cretin putea sa debiteze asa ceva si sa o mai si spuna lumii, auzi tu, sa ai dreptul sa ataci pe oricine daca "simti tu in urina" ca ti-ar vrea raul.
Dar sa nu deviem subiectul asta care pt mine cel putin e chiar de folos, mai aflam una alta, mai o masina economa, mai un panou solar.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Llaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie e mai bine sa fii econom, si pina la urma rezervele de petrol ale lumii sint limitate. |
Asa gandesc si eu si ma comport ca atare.
Nu pot insa sa nu vad insa ca o anumita pare a spectrului politic isi asuma agenda de mediu cu scary tactics ca sa castige voturile celor mai fraieri, contribuind larg la aruncarea copilului deodata cu apa din albie. In rest, dreptul la o opinie il are toata lumea si cu cat mai informata aceasta opinie (oricare ar fi ea), cu atat mai bine.
Am crezut si inca mai cred ca alegerea lui Obama e cel mai mare publicity stunt din istorie. Am invatat insa sa mai tac si din gura cand, curand dupa alegerea lui, am stat la o parola cu colegul/amic din Guyana, venit aici cu parintii acum vreo 40 de ani. Mi-a zis stii ca eu si parintii mei am plans aseara? nu credeam ca in timpul vietii noastre asa ea se poate intampla. Pentru ei si cei ca ei, daca acest eveniment ne-a invatat macar un pic sa tratam culoarea pielii ca pe culoarea ochilor si atat o remarcam dar nu conteaza la nimic, eu aleg sa-mi tin gura.
blackpanterro spune:
Pai Laura daca esti de acord ca fiecare din nou trebuie sa fie econom, la nivel de tara de ce sa nu fim?
Nu mi se pare ok ca trebuie sa depind de un nene in Orientul Mijlociu pt petrol, de ce sa nu avem noi la noi acasa ce ne trebuie?
Mai ales ca USA dispune de atat soare si vant cat sa cuprinda nevoile intregii tari.Si ma enerveaza la culme ca Vegas-ul, dar si celelalte orase ale Americii, risipeste energie in prostie luminand cladirile noaptea. Cui serveste asta?
Si cresterea industriala a vitelor cui serveste? Sigur nu noua...carnea provenita de acolo e mereu ticsita cu E-coli pt ca traiesc in conditii groaznice si mananca porumb ce le face bolnave.Practic din asta numai otrava rezulta, metanul emanat de campurile de "poop" ne omoara incet si carnea la fel.
Singura schimbare poate veni de la noi, de la consumatori, trebuie sa votam cu buzunarele dar cum sa votezi cand cei cu bani duc campanii ultra costisitoare de dezinformare a populatiei?
Glenn Beck scuipa pe gura numai chestii de genul "it's your right as an American to eat hamburgers and drive a truck!" si ii numeste pe cei care cumpara masini hibride si sunt vegetarieni, "anti patriotic!".Acum eu stiu ca el e un bou, dar sunt multi care il asculta in mod religios si e greu al naibii sa le schimbi mentalitatile...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Llaura spune:
Adevar inconvenient:p
Un prof de la Georgia Tech a publicat un studiu: “50 percent of the [USA] warming that has occurred since 1950 is due to land use changes rather than greenhouse gases”. Pe scurtlegislatia Copenhaga va fi atat inutila, cat si scump platita de noi toti.
Tot articolul pe Watts Up With That
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Llaura Adevar inconvenient:p Un prof de la Georgia Tech a publicat un studiu: “50 percent of the [USA] warming that has occurred since 1950 is due to land use changes rather than greenhouse gases”. Pe scurt legislatia Copenhaga va fi atat inutila, cat si scump platita de noi toti. Tot articolul pe Watts Up With That |
Studiul NU neaga rolul gazelor cu efect de sera, ci atrage atentia asupra impactului la fel de nefast asupra climei pe care il au alte actiuni antropice.
Mai mult, autorul recunoaste necesitatea masurilor de reducere a emisiilor gazelor cu efect de sera! Adauga doar ca acestea nu sunt suficiente pentru a stopa dezastrul.
Pe scurt, concluziile tale sunt pripite, eronate si opuse celor ale autorului.