Aspirante optimiste >20 (428)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

poate vei avea puterea sa te lasi

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

poate vei avea puterea sa te lasi

asa creste bebicu
5+

poate, dar stii ca e ffff greu
mai am pana atunci, asa ca profit

Vom avea mereu luna viitoare

Mergi la inceput

eee groaznic de greu.....de asta nu am putut sa ma las de fumat

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

lasa ale ca treci si peste asta si eu, ce sa facem daca suntem dependente de nicotina
o sa fie bine, cu sau fara ele

Vom avea mereu luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Ale nu uita un corp nu seamna cu altu

Nu zice nimeni sa renunti definitiv la ele , dar macar rarestele sau trci pe ceva sueprrr light macar si in opinia mea daca bei cola macar renunta la aia din 2 rele scapa de una

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

cola nu mai beau de cand am aflat de bebe.... asta am zis si eu ... daca de fumat nu ma pot lasa... macar cola sa nu mai beau...
si am si schimbat tigarile ....am luat kent 1 care contine...stai asa ca iti zic acum .. scriu dupa paket

gudron=1
nicotina=0.1mg
monoxid de carbon=2 mg
inainte fumam kent 8 .... si avea gudron 8 si celelalte mai mari
si le-am si rarit

asa creste bebicu
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Macar este un inceput si toneo tot asa ...nu facea alte excese si atunci macar ramai cu tigarile rarite si cantitatea mai mica de nicotina

Vitamine iei , ca stii nicotina ''mananca'' din resursele de vitamine ale organismului , se cere o atentie putin mai ''mare'' in cazul fumatoarelor

daca renunti la toate astea rele si ramai cu tigarile reduse si slabe cred ca e ok ptr sarcina si cauta sa maresti pana la jumatate trimestrului 2 cantiatea de fructe crude mancate pe zi

fati un coctail in farfurioara , mar , portocala , o bucatica de kiwi si ananas , plus laptic si branza , carnita rosie [ manzat la gratar ] in felul asta suplimentezi vitaminele necesare

atata timp cat nu faci excese o sa iti fie bine

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

mananc intradevar legume si fructe.....insa laptele este singurul pe care nu il suport... vars de la el.. si mi se face ff rau....asta de cand ma stiu.... in schimb mananc iaurturi....si iau acid folic...deocamdata nu mi-a zis nimic de vitamine.,.. . probabil luna urmat o sa imi zica
in privinta tigarilor raman la stadiul de acum...

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

am mai povestit eu ce si cum a fost cu mine dar mai zic odata, eu fosta fumatoare inraita si fumam de placere inainte de sarcina am mai fumat pana pe la 12 sapt, cand au inceput greturile, iar tigarile erau pe primul plan care ma faceau sa deci m-au lasat ele pe mine si oricum de cand am aflat de bebe adica sapt 5 pana in 12 am fumat cam 3 tig pe zi si alea cu noduri

eu nu sunt de acord deloc cu tigarile in sarcina, mai ales dupa primul trimestru, dar acum fiecare face cum crede

am auzit si eu de copilasi nascuti ok sanatosi din mame fumoatoare dar inca nu i-am vazut la varste ianintate

33+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

raluci mama mea a fumat cu mine.... si sunt perfect normala.....decat sa ajung la stari de nervi mai bine ma calmez cu o tigareta... si ai zis bine..fiecare face cum crede...

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput