Aspirante optimiste >20 (428)
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
buna fetelor 
Happymum si eu zic sa lasi gandurile negre...ca nu ai nevoie de ele...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 13 ZILE
POZE
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo raluci mama mea a fumat cu mine.... si sunt perfect normala.....decat sa ajung la stari de nervi mai bine ma calmez cu o tigareta... si ai zis bine..fiecare face cum crede... ![]() |
perfect de acord cu tine, insa esti dependenta de nicotina inca din burtica, in fine fiecare face cum crede ca e mai bine. sunt multi medici care spun ca daca mamica nu poate renunta la tigari sa le limiteze astfel incat sa nu ajunga sa aiba tot timpul nervi
33+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
cos_minutza spune:
Buna ziua
Ce fac fetele optimiste
?
In legatura cu fumatul in timpul sarcini eu una nu sunt deacord!!Daaarrr dupa cum s-a mai zis fiecare e liber sa faca ce crede el ca e mai bine
O zi cat mai frumoasa va doresc
in devenire mamica
Doamne ajuta
onybony spune:
intr-adevar fiecare organism reactioneaza diferit in cazul fumatului, dar eu cunosc cel putin 3 persoane care sunt perfect sanatoase, dupa ce mamele lor au fumat in timpul sarcinii, doua fete deodata cu mine, si un baiat de 12 ani, nu incerc sa spun sa sunt de acord cu fumatul in timpul sarcinii, dar nici nu condamn persoanele care au nevoie de putina nicotina pentru o stare de liniste si relaxare.
sunt fumatoare inraita, dar sper sa am puterea sa le las odata cu aparitia sarcinii
cele care ati reusit bravo voua, ati avut tarie si ambitie, dar nu toate suntem la fel 

Vom avea mereu luna viitoare
ck_29 spune:
Buna fetelor,
Ma scuzati ca nu am venit la raport mai devreme, dar am avut trebita, la serviciu.... m-am scuzat, dar sa stiti ca la odisee am intrat mai devreme
Acum sunt in pauza de masa...![]()
Mi-a dat analizele sa le fac si maine dimineata merg sa recoltez.
Mi-a calculat varsta sarcinii in fct de UM, => 5 sapt fara 1 zi;
Mi-a facut si eco (eu nu prea voiam) desi prea devreme, a zis ca tre sa imi faca chiar, pt ca tre sa vada daca samburelul este la locul lui in uter si nu in alta parte! si deci mi-a facut ecografie; samburelul este in uter dar este prea mic ~ 4 sapt.
Momentan nu a vazut activitate cardiaca, dar a zis ca sunt semne vitale vizibile.
Eu de asta nici nu prea voiam, ca stiam si eu ca la varsta mica nu vezi mai nimik....si nu voiam sa ma ingrijorez degeaba, desi asta fac![]()
Mi-a dat sa iau Duphaston pana la sapt 12, sa continui cu acid folic tot pana la sapt 12; si a mai zis ca dupa ce am rezultatul analizelor, dar nu mai devreme de 10 zile, sa vin sa faca alta eco, si sa vedem atunci cum stam.
Desi teoria o stiam, si asa cum spuneam - eu nu voiam echo pt ca nu voiam sa ma ingrijorez...exact aici am ajuns!
Sunt optimista, ca na...sunt constienta ca e devreme....dar nu pot sa zic ca nu am parca un pic de indoiala in suflet....
si gata....
va pup
aleesicoo spune:
raluci sa stii ca pana la 15 ani nu am suportat fumul de tigara....nu am fost dependenta inca din burtica
....la liceu am descoperit "patima"nicotinei![]()
fiecare face cum crede ca e mai bine
asa creste bebicu
6+

onybony spune:
ck te ingrijorezi degeaba scumpo, sunt sigura ca totul e bine, nu iti mai face ganduri degeaba

Vom avea mereu luna viitoare
cos_minutza spune:
Ck felicitari pt vestile bune!!!Daca samburelul e acolo unde trebuie nu-ti fa griji
Totul va fi bine
in devenire mamica
Doamne ajuta
ramayanaa spune:
buna fetelor, probabil multe dintre voi nu ma stiu, ca n-am mai scris de ceva vreme la aspirante, desi sunt inca la stadiul asta...dar de citit am citit zilnic...vreau sa va zic si eu ceva in legatura cu fumatul: eu am invatat la scoala (medicina) ca nicotina se filtreaza prin placenta, dar poate da probleme de oxigenare a sangelui...mult mai nociv insa pt BB este fumatul in timpul alaptarii, pt ca nu se filtreaza deloc nicotina in lapte...si duce la niste colici groaznici...acuma voi stiti care cum faceti, dar BB zic eu ca nu trebuie sa sufere din cauza viciilor unei mame, care cu atat mai mult si-a dorit enorm copilul respectiv...iar apropo de nervi...se pot calma si prin alte metode
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
ck_29 spune:
Hai fetelor ca am mai venit si pe la voi...
Am fost la sef cu o oferta....si a fost cam naspa, ca salivez ingrozitor
Imi e foame foarte des (am papat pe la 1 si mi-e foame iar) si salivez foooarte abundent! Parca sunt o termita....as toca tot ce prind![]()
Fetelor, multumesc de incurajari! Stiu ca nu e cazul sa ma ingrijorez; ma si iau cu treaba la serv si uit/nu am timp sa ma gandesc ...si e mai bine.
Ramayana, bine ai revenit