Aspirante optimiste >20 (428)
Raspunsuri - Pagina 13
onybony spune:
oana eu sunt la doctorul Marius Pop, e tanar si foarte bun din cate am auzit, o prietena a nascut cu el si a fost foarte multumita.
iar in legatura cu durerea de sani eu nu imi fac sperante,ca pe mine oricum ma dor cu o sapt inainte de urati, numai luna trecuta nu stiu ce s-a intamplat de nu m-au durut...dar nu mai imi fac sperante pana nu vad cele 2 liniute, asta e clar 
Vom avea mereu luna viitoare
onybony spune:
ale scumpo tot nu mi-ai zis, mai fumezi?
asa sa vad ca o fumatoare se poate lasa, poate am si eu ambitia ![]()

onybony spune:
ck ce vesti ne aduci de la gine? hai spune tot, cum a fost?
BraveGirl spune:
Neatza!
Ce ati mai scris...eu nu prea am timp de citit, ca ma alearga toata ziua zanica. De dormit nu doarme noaptea, asa ca eu sunt mai tot timpul zombi.
De abia astept sa-mi vina si mie rusii sa trecem la treaba. Data trecuta ne-a iesit din prima, asa ca acum sunt tare necajita ca nu vine bebe2.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
aleesicoo spune:
Ony scuze iubita dar nu am vaz intrebarea legata de fumat![]()
da mai fumez.. alta marca de tigari(de la kent 8 am trecut la kent 1 si le-am rari drastic)asta e
nu ma pot lasa, am spus si medicului ....si a zis ca decat sa devin agitata mai bine trag 2 3 fumuri
asa creste bebicu
5+

raluci_b spune:
neata
de nu va vedeti
pt valentina si nu numai va recomand cu caldura d-na doctor biolog viorica Vintila o gasiti pe carpicon punct ro, acolo veti gasi o sectiune consultatii si sfaturi, scrietii doamnei doctor problema voastra, in maxim 2 zile veti primi raspuns. pe mine m-a ajutat cand
nu dadea roade, in problema hemoroizilor. etc
33+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 7 SAPTAMANI
onybony spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Ony scuze iubita dar nu am vaz intrebarea legata de fumat da mai fumez.. alta marca de tigari(de la kent 8 am trecut la kent 1 si le-am rari drastic)asta e nu ma pot lasa, am spus si medicului ....si a zis ca decat sa devin agitata mai bine trag 2 3 fumuri asa creste bebicu 5+![]() |
te cred, io numai la gandul ca tre sa ma las ma apuca agitatia
bata-le vina de tigari

asta e suntem fumatoare, dar sper totusi ca dupa aparitia celor doua liniute sa pot face ceva in legatura cu asta, ramane de vazut

aleesicoo spune:
prietena mea a fumat toata sarcina si a baut si cola si aseara a nascut o fetita de 3800kg fff sanatoasa... asa ca/....concluzia o tragi singura![]()
asa creste bebicu
5+

onybony spune:
stiu scumpo, ca si o prietena de a mea a fumat toata sarcina si are un baietel de nota 10, dar o urma de indoiala tot am...
oricum o sa vad eu dupa aparitia liniutelor cum ma comport, pana atunci fiecare fum il savurez ca pe ultimul ![]()

si