Aspirante optimiste >20 (428)
Raspunsuri - Pagina 12
Cinezee spune:
Ck te asteptam cu vesti de la gine
Happy daca vrei iti impumut din atitudinea mea cu maree dragaaa , gandurile negre nu sunt de loc de bun augur 
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
happymum spune:
ck sa iti fie de bine prima vizita la doc... si te asteptam cu prima pozica a bebelusului, daca vrei sa ne arati.
LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTEI PARASCHEVA. SA VA DEA DOMNUL SANATATE SI PRUNCI SANATOSI.
Blog
happymum spune:
cinezee
, esti o scumpa si iti multumesc frumos pentru cuvintele tale.
ei, nu m-a tinut mult... ma apuca si pe mine uneori amintirile neplacute... dar nu ma tine mai mult decat un pic mic... ![]()

Blog
ingeras2007 spune:
didicuta bine ai venit.
te primim cu bratele deschise si daca cineva are si un sfat bun sigur ti-l va da cu drag.
deocamdata pana ai 11 mesaje scrise, nu iti vom vedea in timp real mesajele tale. asa ca, sa ai curaj si sa ne scrii, oki?
alysa26 spune:
mai fetele...
eu am avut ieri ceva pete mici rosiatice cand stergeam ramaneau pe hartie...dar vad ca zi nu mai am..poate fi nidatia???
mai am pana in 20 oct..atunci ar trebui sa vina uratii..sau nu..nu fac inca test..
nu am alte simptome..
Cinezee spune:
Happy cu vointa si incapatanare sunt ferm convinsa ca vei reusi
daca TREBUIE te trag dupa mineee sa stiiii 

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
cos_minutza spune:
Buna seara
Ck te asteptam cu vestile de la eco
Didicuta bine ai venit
!Scrie repede 10-12 mesaje sa scapi de moderare si sa te 'vedem' in timp real
Alysa eu zic sa mai ai putina rabdare,totusi data de 20 nu e chiar asa departe
O seara placuta sa aveti
in devenire mamica
Doamne ajuta
cos_minutza spune:
| Citat: |
| Buna fetelor si eu imi doresc tare mult un bebe...desi nu ne-am apucat inca de treaba stiu ca tre sa am multa rabdare....ca e cale lunga mi-am facut analizele si am o infectie urinara ...pe care o tratez in momentul de fata mi-au mai iesit si chiste de lamblii pt care am facut tratament repetat...nu stiu daca au trecut (care s-a intalnit cu situatia asta rog un sfat...pot sa ma apuc de bebe daca nu au trecut, am facut analize pana acum de trei ori si aceeasi problema...alt tratament ) sper sa aveti rabdare cu mine.....sunt noua si nestiutoare astept sfaturi din partea voastra Felicitari celor cu burtici si multa bafta aspirantelor. Va pup dragele mele |
Am gasit la sfarsitul capitolui trecut postarea Didicutei!!!Poate o puteti ajuta careva

in devenire mamica
Doamne ajuta

aleesicoo spune:
buna dimineata fetele!!!
sa aveti o zi frumoasa 
pupicei de molipsire

asa creste bebicu
5+